Bigby 4 742 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 4 minuty temu, Daffy napisał: Jest gdzieś lista co steam deck z PS3 dobrze ogarnia? Ja wczoraj odpaliłem dragon's dogma to cały czas mam bite 58-60fps co mnie pozytywnie zaskoczylo Dogma to stara gra, więc dziwne gdyby nie działała w 60. Co więcej, można i 70-80 klatek wyciągnąć. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca (edytowane) Jezu nie Dogma, a dragon's crown, do dogmy to nie trzeba emu bo jest przecież na steam Edytowane 14 marca przez Daffy Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Macie jakąś listę gier z PS3 które dobrze śmigają na sd? Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca (edytowane) Godzinę temu, XM. napisał: Macie jakąś listę gier z PS3 które dobrze śmigają na sd? Ktoś wklejał parę stron temu taką listę, ale to kuśkę warte. Emulator RPCS3 ma w zasadzie codziennie jakieś uaktualnienia, więc za tydzień gra może inaczej działać. Na YouTube chyba lepiej sprawdzać. Ja grałem we wszystkie MotorStormy - pierwszy i Pacific Rift są jak najbardziej grywalne, Apocalypse niestety nie. Ratchet & Clank Tools of Destruction i Ratchet & Clank Trilogy śmigają dobrze w 40 klatkach, Sega Rally podobnie. Walczyłem z Blur, ale poległem, wywalał się na logo Activision. Ale Blur można sobie zainstalować przez pulpit z ISO i zapier*ala w 60 klatkach na max detalach. Edytowane 14 marca przez Kris77 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca U mnie jedynie sprawdzone dragon's crown i Dante inferno i praktycznie chodzą jakby natywnie z ps3 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Słiczowcy nie zgadzają się z tym stwierdzeniem. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 5 minutes ago, Crazy Horse said: Słiczowcy nie zgadzają się z tym stwierdzeniem. Jestem słiczowcem i wolę stabilne 25 klatek niż skaczące 15-60 2 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Na PS3 to też dramatycznie skakało ale tutaj jest o wiele wiele gorzej, dobry framerate jest w serio kilku momentach Osobiście sprawdzałem też killzone2 i 3 i tutaj to w ogóle jest dramat, fpsow miejscami tyle co cyferek w tytule Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 1 godzinę temu, Homelander napisał: Jestem słiczowcem i wolę stabilne 25 klatek niż skaczące 15-60 Ty chyba Deadly Premonition 2/ NMH3 na oczy nie widziałeś Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 47 minutes ago, Dr.Czekolada said: Ty chyba Deadly Premonition 2/ NMH3 na oczy nie widziałeś A powinienem? Przygodę z NMH zakończyłem na pierwszej części na Wii. Fajne, skończyłem, ale nie mam ochoty na kolejne części. A DP nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Owszem. Żeby mieć pełny obraz tej konsolki. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 3 minutes ago, Dr.Czekolada said: Owszem. Żeby mieć pełny obraz tej konsolki. Znaczy te dziesiątki interesujących mnie gier i setki, o ile nie więcej, granych godzin nie daje mi pełnego obrazu? Muszę jeszcze zagrać w coś co mnie zupełnie nie interesuje? Nie bardzo rozumiem co masz na myśli. Bo mam taki obraz konsoli jaki potrzebuje, co mnie obchodzą gierki, które mnie nie obchodzą Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 3 godziny temu, Homelander napisał: Znaczy te dziesiątki interesujących mnie gier i setki, o ile nie więcej, granych godzin nie daje mi pełnego obrazu? Właśnie tak. Chuj z tym, że ograłeś dziesiątki czy tam setki gier, Czekolad chce ci powiedzieć Quit having fun bo 2 gry źle działają .... a i tak większość je ograła w ten sposób zamiast na zgliczowanych emu. 1 1 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 19 minutes ago, GearsUp said: Właśnie tak. Chuj z tym, że ograłeś dziesiątki czy tam setki gier, Czekolad chce ci powiedzieć Quit having fun bo 2 gry źle działają .... a i tak większość je ograła w ten sposób zamiast na zgliczowanych emu. A ok. W takim razie olewam granie w to co chcę żeby grać w to co nie chcę. Dzięki za wyjaśnienia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Znajdzie się więcej gier spokojnie. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 33 minutes ago, Dr.Czekolada said: Znajdzie się więcej gier spokojnie. No i niech będzie nawet ich tysiąc. Co z tego? To znaczy, że mam się źle bawić w Odysei, Metroidzie, czy nawet Zeldzie, bo istnieją crapy chodzące w 15 klatkach? Serio, nie rozumiem o co Ci chodzi Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Ale to tylko ty masz jakieś urojenia, że masz się źle bawić. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 24 minutes ago, Dr.Czekolada said: Ale to tylko ty masz jakieś urojenia, że masz się źle bawić. Nie no, to Ty piszesz, że mam sprawdzić jakieś niezoptymalizowane średniaczki, żeby mieć pełen ogląd platformy. Tego nie rozumiem Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Typie ale w chuju mam czy cię te gry interesują. Napisałem fakt, a co z nim zrobisz to twoja sprawa i mam to w rzyci. Eot. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 7 minutes ago, Dr.Czekolada said: Typie ale w chuju mam czy cię te gry interesują. Napisałem fakt, a co z nim zrobisz to twoja sprawa i mam to w rzyci. Eot. W sensie, że niezoptymalizowane crapy i średniaki świadczą o platformie? I to jest niby fakt? Nie, to jest opinia, a nie fakt. Faktem jest, że są niezoptymalizowane pod platformę na której się ukazały. Tyle. O niczym to nie świadczy. No jedynie o talencie i umiejętnościach twórców samej gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi