Bigby 4 742 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia 3 godziny temu, Meanthord napisał: Buckshoot Roulette - premiera była wczoraj, działa bez problemu na decku, fantastyczna gra o blefowaniu i hazardzie, trzymająca w napięciu do ostatniego momentu, ale to jest dobre . Dzięki. Akurat potrzebowałem kolejnej gry. 1 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia To łap kolejne inspiracje Mocna drobnica, ale na stimdeku, w pracy pięknie wchodzi coś, czego nie ruszył bym na dużej konsoli: Terra Nil - zabawa w naprawę planety po eksploatowaniu jej przez szkodniki takie, jak ludzie Worldbox - ciekawa, prosta graficznie gra/program pozwalający(a) świetnie bawić się symulowaniem rozwoju cywilizacji w ogromnym uproszczeniu oczywiście Dont Escape: 4 days to Survive - produkcja z ładną, pixelową grafiką sprawiająca, że dobrze i oldskulowo będziesz klikał na kolejne elementy otoczenia, żeby oczywiście uciec Dorfromantik - układanka lekko inspirowana planszówką Carcassonne ze śliczna oprawą graficzną Shotgun King - fajna wariacja w temacie szachów 5 3 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Worldbox i Don't Escape nie znałem. Dzięki. Resztę mam lub znam. Ogólnie moja lista życzeń na Steamie to jakieś 630 pozycji także niewiele takich perełek się przede mną ukryło. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Teraz Rimworld leci cały czas wspaniała giera. Worldbox to jest coś niesamowicie przyciągającego gameplayem. Praktycznie żadnych ograniczeń, tylko twoja wyobraźnia może cię ograniczać. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Max Payne 1i2 działa normalnie z tym protonem najnowszym? Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia 7 miesięcy temu działało, teraz też powinno 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Ja dziś sprawdziłem z ciekawosci jak CEMU chodzi no i kurde smiga to pięknie. Nadal pewnie nie ogram tego co można kupić ale takie Xeno X kusi. Jeszcze nie sprawdzałem tylko jak mocno trace na braku tego drugiego ekranu ale samo działanie jest super. Terza bedzie dylemat czy czkeąc na port Xeno X czy jednak popykać No wolałbym kupic jednak. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia 6 minut temu, pawelgr5 napisał: Ja dziś sprawdziłem z ciekawosci jak CEMU chodzi no i kurde smiga to pięknie. Nadal pewnie nie ogram tego co można kupić ale takie Xeno X kusi. Jeszcze nie sprawdzałem tylko jak mocno trace na braku tego drugiego ekranu ale samo działanie jest super. Terza bedzie dylemat czy czkeąc na port Xeno X czy jednak popykać No wolałbym kupic jednak. Bezprzewodowo, przewodowo, jak mac gyver? Proszę bardzo 1 1 Cytuj
Chewie 153 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 4.04.2024 o 12:39, pawelgr5 napisał: ROG byl reklamowany z logiem GamePassa A widzisz nie w temacie jestem. Słodki Jezu to kosztuje 3 koła. To ja już chyba wolę steamdecka Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Szkoda, że GP nie ma na SD, bo jest tam mnóstwo eleganckich indyków, które proszą się o to żeby ograć je na hh. Microsoft sprzedałby wtedy więcej abonamentów, a Valve więcej SD. Chociaż może Valve bardziej opłaca się, żeby ludzie dalej kupowali gry na steamie i specjalnie nie kombinują nic z Microsoftem. Ale ryzykują wtedy, że na rynek może być wprowadzony kolejny hh, tym razem od Microsoftu. Ale osobiście i tak myślę, że w przyszłości GP będzie w końcu dodany Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 21 godzin temu, Chewie napisał: A widzisz nie w temacie jestem. Słodki Jezu to kosztuje 3 koła. To ja już chyba wolę steamdecka Na allegro nowy z1 extreme 2499zl Ja bym ponownie wybrał Roga zamiast SD. Mniej jebaniny. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Ja na chwilę wróciłem i nie ma to sensu, znowu ROG u mnie jest ale i tak nie mam czasu a jak gram to tłukę księżyce w SMO ale zostanie raczej. Może jeszcze sprzedam bo mam z większą baterią i kupię zwykłego ale raczej tylko Ally w tej chwili. Myślałem nad Lenovo przez moment ale to... Lenovo więc nie xd Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia W Heroic Launcher wylogowało mnie z Epica i jak chce się zalogować to wyskakuje komunikat żeby się nie logować za pomocą strony tylko kliknąć w przycisk Zaloguj w Heroicu. Klikam i przenosi mnie do pustego ekranu. Zalogowałem się pomimo tego za pomocą strony ale gierki nie są widoczne i nadal wyskakuje ten komunikat. Ma ktoś podobny problem? Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia To już się zdarzało, możliwe, że Epic coś zmienił i Heroic musi się dostosować. Epic się raczej nie patrzy na to, czy coś się zepsuje w Heroicu, a powiedziałbym że wręcz robią takie zmiany specjalnie dla zabawy. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Moja rada taka: wywal tego Heroica w pizdu i zainstaluj Lutrisa. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Raczej ponowna instalka hero powinna pomóc. Lutris to taki środek zastępczy rzekłbym. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Lutris to bardzo dobre narzędzie, które pozwala wrzucić te same launchery co Heroic plus dużo innych, a jedyne co go odróżnia od Heroica to brak tak fajnego GUI i brak problemów. Pamiętam pierwszy raz z Lutrisem, to był dla mnie dramat i absolutnie rzecz, której nie miałem czasu ani chęci uczyć się, by cokolwiek z niego wyciągnąć. Teraz? Włączasz, instalujesz, logujesz się, dodajesz ikonki do Steama i masz to z bani. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Albo skorzystać ze skryptu non-steam launchers i takiego Epica normalnie odpalać z poziomu Steama 1 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Z poziomu Steama to nie fajnie, ja lubię trochę pokomplikować sobie 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia 20 minut temu, Bigby napisał: Albo skorzystać ze skryptu non-steam launchers i takiego Epica normalnie odpalać z poziomu Steama Też można, jeszcze jak. Jest sporo alternatyw, a Heroic ostatnimi czasy robi sporo problemów - zamiast z nim walczyć lepiej spróbować czegoś innego 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Dobra, udało się jakoś problem rozwiązać w ustawieniach i wszystko działa jak należy. Lutris jest okej, używałem go długo na desktopowym Linuxie ale na Steam Decku wygodniej mi się korzysta z Heroica. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Panowie emu PS3 ogarnia efekt 3d? Bo widzę na YT że takiego super stardust HD deck super ogarnia w 60fps, a tam był doyebany ten efekt Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia 1 hour ago, pawelgr5 said: Duzy update wjechal. U mnie ten update więcej namieszał niż zrobił dobrego, m.in. musiałem na nowo ustawiać wszystkie okładki. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Bawię się emulatorami, ja pierdole jaka to jest piękna sprawa Mam pytanko, jak zrobić żeby wyciągnąć gry do zakładki spoza Steam? Bo najpierw zrobiłem że miałem tylko Emulation Station, teraz coś pozmieniałem i mam jeszcze ikonki wszystkich emulatorów;)) a widziałem na różnych filmikach że mieli normalnie ikonki z gier w zakładce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi