Opublikowano 16 czerwca 202416 cze Panowie jest jakis latwy sposob pzezucania plikow z PC na karte SD w steam decku?
Opublikowano 16 czerwca 202416 cze 31 minut temu, Ryuk napisał(a): Panowie jest jakis latwy sposob pzezucania plikow z PC na karte SD w steam decku? Winpinator bardzo dobrze działa.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Niestety Deck musze zrobic RMA Wiatrak nagle zaczal dziwnie brzmiec, jak by wibrowal a dzis jak odpalilem DS3 to juz w ogole jakies dziwne dzieki wydal... Ale ogolnie mega sprzet to jest i swietny zakup. Edytowane 23 czerwca 202423 cze przez Ryuk
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 3 minutes ago, maciucha said: Ale to imię, nazwisko i pesel to może schowaj To nie pesel. W Stanach nie ma peselu
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Kingdom Come na Switcha może szybciej wykurzyć dziada niż Cyber na Decku No ale nie jestem lekarzem, może w połączeniu z chemią to zbyt duże obciążenie dla organizmu.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Wszystko układa się w logiczną całość. @Homelander dostał raka od konsolek, więc leczyć się musi przy pomocy potęgi PC Zdrowia byczku, mam nadzieję że wszystko będzie ok!
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Coś ewidentnie Ci haczy o łopatki. Zdejmij obudowę z tyłu i zobacz, co tam się dzieje.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Ja miałem identycznie w SD LCD 64GB, okazało się że winowajcą był wadliwy wentylator który uszkodził się i zaczał wariować. Po rozkręceniu okazało się że cały się ruszał na łozysku. Edytowane 25 czerwca 202425 cze przez Assassins_78
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Valve na szczescie lepsze niz Asus, i powiedzieli mi ze mam odeslac i naprawia/wymienia. Mam nadzieje,ze to tylko pech bo w sumie nie wiem czy na tym decku gralem wiecej niz 10h
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Żeby nie było - Decki LCD też są spoko. Nawet wolę ekran od OLEDa.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze 25 minut temu, Daffy napisał(a): Przecież ten ekran LCD jest chyba gorszy niż w switchach xdddd Chyba OLEDoza Ci się na mózg rzuciła xD Dajesz se saturację kolorków na maks i masz lata świetlne przed Switchem od ręki zrobione suwaczkiem w opcjach. Mam oba sprzęty, ostatnio robiłem update na Switchu LCD i
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Ja nie lubię takich ostrych kolorów, wolę bardziej stonowane. I na niższych jasnościach OLED robi się szary, a LCD trzyma barwy. Mam oba i gram zamiennie i jak się przesiadam z jednego na drugi to zauważam wielkość ekranu, ale to tyle. Poza tym jest wszystko spoko, po chwili w ogóle nie zwracam na to uwagi. Głównie w LCD przeszkadza mi, że nie mogę ustawić np 34 klatek. Często tego używam jak coś prawie daję radę w 40. Edytowane 25 czerwca 202425 cze przez dominalien