Krzysztof93 1 317 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października ale beznadziejne community Steam Deckowe, Vegeta się telepie w konwulsjach i rzuca jak Cinek w bramie, ogólny brak poszanowania dla drugiego człowieka, brutalne odzywki, arogancja. patrzę na was głodnych, przerażonych... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Steam Deck? Najlepsze community brat bratu pomoże, a farmazony króciutko ucinać. 1 2 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 12 godzin temu, Ryuk napisał(a): Ktos ma jakies rekomendacje co kupic na pare godzin lotu? Raczej nic co ma gleboka kampanie bo w samolocie ciezko sie skupic, potrzebuje cos zeby zabic czas. Death Must Die. 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 16 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Steam Deck? Najlepsze community brat bratu pomoże, a farmazony króciutko ucinać. Chyba, że chodzi o plomby, wtedy może być ciężko 1 Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 12 godzin temu, Ryuk napisał(a): Ktos ma jakies rekomendacje co kupic na pare godzin lotu? Raczej nic co ma gleboka kampanie bo w samolocie ciezko sie skupic, potrzebuje cos zeby zabic czas. https://store.steampowered.com/app/2287560/Vengeance_of_Mr_Peppermint/ Elegancki beatem up na jakieś 3h z niezłą fabułą inspirowany koreańskim kinem. Działa na Decku bez problemów. 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października A ja dorzucę od siebie OlliOlli World - gierka mała, śmiga na decku, 5h na baterii na luziku wyciągnie jak nie więcej. Jak lubisz deskę i zręcznościówki to masz lot z głowy. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 13 godzin temu, Ryuk napisał(a): Ktos ma jakies rekomendacje co kupic na pare godzin lotu? Raczej nic co ma gleboka kampanie bo w samolocie ciezko sie skupic, potrzebuje cos zeby zabic czas. Huntdown https://store.steampowered.com/app/598550/HUNTDOWN/ 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 42 minuty temu, Bzduras napisał(a): A ja dorzucę od siebie OlliOlli World - gierka mała, śmiga na decku, 5h na baterii na luziku wyciągnie jak nie więcej. Jak lubisz deskę i zręcznościówki to masz lot z głowy. I kluczyki latają w cenie harnasia Jeszcze od siebie: Into the breach Geometry Wars 3 Minishoot Adventure Marsupilami Rayman Legends/Origins Stardew Valley Dead Cells Wargroove lub advance wars na emu Dave the Diver 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października ITB, właśnie muszę zakupić na deczka. Mam na switcha ale po co tam grać skoro można lepiej. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Call of Juarez: Gunslinger, działa świetnie. Ogólnie polecam nadrabiać też zaległości AAA a nie tylko indyki Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października To ja tylko rzucę Nex Machina. Najlepszy arcade, najlepsza gra HM obok Returnala, majstersztyk. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 7 hours ago, messer88 said: ITB, właśnie muszę zakupić na deczka. Mam na switcha ale po co tam grać skoro można lepiej. W Into the Breach najlepiej grało mi się na telefonie. Sterowanie dotykowe intuicyjne, a telefon masz ze sobą zawsze i możesz sobie pyknąć nie biorąc dodatkowego sprzętu. W dodatku jest w cenie Netflixa Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Into the Breach był rozdawany przez Epic i to chyba nie raz. Sprawdź może odbierałeś darmówki. Odpalisz na decku przez Heroic. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Pojawiło sie demo Commandos Origins. No to zainstalowałem. Zaczyna się spoko, filmikiem jak w części pierwszej. Jest Hitler, jest Churchill. Po filmiku ekran wyboru czy chcemy historyczne symbole czy nie. Super. Odpalam new game, rwie jak skurwysyn. 9 klatek. Ok, wchodzę w opcje i z domyślnych epic ustawiam wszystko na medium. 20 klatek. No kurwa. Zmieniam na low. I mam eleganckie filmowe 24 klatki. Gra przy tym ma bardzo prostą i umowną grafikę, wygląda zwyczajnie biednie. Usunąłem w cholerę 1 Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października W dniu 8.10.2024 o 22:13, Ryuk napisał(a): Ktos ma jakies rekomendacje co kupic na pare godzin lotu? Raczej nic co ma gleboka kampanie bo w samolocie ciezko sie skupic, potrzebuje cos zeby zabic czas. Dead Cells! Cytuj
DarkStar 85 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października https://steamdeckhq.com/news/nonsteamlaunchers-plugin-removed/ U mnie ten plugin i tak nie działał Cytuj
lysyolec 9 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Skyszal ktoś o pluginie, który pozwala na pobieranie energii bezpośrednio z gniazdka, podczas gdy podłączony sd jest naładowany w 100%, a bateria przestaje być "ładowana"? To działa? Jest sens wdrażania w system? 2 1 1 Cytuj
DarkStar 85 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 15 minut temu, lysyolec napisał(a): Skyszal ktoś o pluginie, który pozwala na pobieranie energii bezpośrednio z gniazdka, podczas gdy podłączony sd jest naładowany w 100%, a bateria przestaje być "ładowana"? To działa? Jest sens wdrażania w system? Steam Deck ma tzw passthrough charging. To jest właśnie to. Nie potrzeba do tego żadnych pluginów. 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Ale to ma jakieś 95% eletroniki obecnej droższej niż 150 pln. Mają one układy sterowania ładowaniem właśnie w tym celu, żeby nie zarżnąć baterii: laptopy, telefony, tablety, you name it. A jeśli tego nie mają to prosty plugin/soft tego nie załatwi. 1 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 21 minut temu, NemoKOF napisał(a): co xd No co, nie "skyszal-eś" Cytuj
DarkStar 85 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Widziałem jakieś apki na Androida, które odcinają zasilanie przy ustawionym pułapie (np. 80%). Sam nie korzystałem. Widziałem też takie przejściówki na kable zasilające (a może na wtyczkę, nie pamiętam), które się wpina pomiędzy smartfonem (lub innym urządzeniem) i gniazdkiem i spełnia taką samą funkcję. Większość smartfonów ma adaptacyjny tryb ładowania, w praktyce osobiście nie korzystam z tego, bo telefon ładuję bardzo nieregularnie, a nie że zostawiam go na ładowarce na noc. U mnie się ten adaptacyjny tryb nigdy nie sprawdzał w smartfonach. Ja mam zarówno Decka jak i Switcha przez cały czas w Docku, wyciągam tylko do grania. Switch to wręcz miesiącami tam siedzi. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Skyszalem, używałem, miałem nowego Decka, zrobił się używany. NIE POLECAM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi