Ukukuki 6 932 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października https://www.purepc.pl/steamos-aktualizacja-systemu-dla-steam-decka-oferuje-troche-lepsza-wydajnosc-i-coraz-wiecej-wsparcia-dla-asus-a-rog-ally Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano wtorek o 01:11 Opublikowano wtorek o 01:11 Będzie to wersja z 1 TB, ładny ale mogliby wrzucić od razu VRR więc trochę meh 1 Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano wtorek o 02:23 Opublikowano wtorek o 02:23 Dojenie kasy level Nintendo :p Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano wtorek o 05:36 Opublikowano wtorek o 05:36 Cytat Raczej dobrze, że nie wrzucili vrr. Ot edycja limitowana, a nie kolejny nowy model Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano wtorek o 06:08 Opublikowano wtorek o 06:08 Jezu ale śliczny bydlak Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano wtorek o 06:19 Opublikowano wtorek o 06:19 Sprzedać starego i dołożyć ze skórek Cytuj
l33t 128 Opublikowano wtorek o 08:11 Opublikowano wtorek o 08:11 7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał(a): Śliczna ta wersja celebrujaca 30-lecie PSX-a 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano wtorek o 08:42 Opublikowano wtorek o 08:42 Z ceną przesadzili mocno ale pewnie i tak się sprzeda, że po paru minutach będzie sold out Deczek kochany ale w pod koniec 2024 patrząc na konkurencję to ponad 3k w życiu bym za to nie dal 1 Cytuj
DarkStar 79 Opublikowano wtorek o 09:26 Opublikowano wtorek o 09:26 Ładna ta edycja limitowana. Jak ktoś chce, to możecie wypełnić coroczną nieoficjalną ankietę dla użytkowników Steam Decka: https://overkill.wtf/the-state-of-steam-deck-2024-survey/ Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano wtorek o 09:35 Opublikowano wtorek o 09:35 51 minutes ago, Daffy said: Z ceną przesadzili mocno ale pewnie i tak się sprzeda, że po paru minutach będzie sold out Deczek kochany ale w pod koniec 2024 patrząc na konkurencję to ponad 3k w życiu bym za to nie dal Ciekawe, czy na gwiazdkę 2025, albo w pierwszej połowie 2026 wprowadzą następcę Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano wtorek o 09:43 Opublikowano wtorek o 09:43 Płakałem że ally tylko biały był a te wariaty SD białe robio. Po co? 8 minut temu, Homelander napisał(a): Ciekawe, czy na gwiazdkę 2025, albo w pierwszej połowie 2026 wprowadzą następcę Patrząc, jak w poborze mocy 15W nic się nie zmienia prawie to najwcześniej o ile nie później. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano wtorek o 09:46 Opublikowano wtorek o 09:46 Ally wygląda ogólnie bardzo odpustowo. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano wtorek o 09:48 Opublikowano wtorek o 09:48 7 godzin temu, SnoD napisał(a): Dojenie kasy level Nintendo :p Niby co do tego ma wypuszczenie nowego koloru w limitowanej edycji? Robi to zarówno MS, Sony i jak Nintendo. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano wtorek o 10:07 Opublikowano wtorek o 10:07 18 minutes ago, Ukukuki said: Niby co do tego ma wypuszczenie nowego koloru w limitowanej edycji? Robi to zarówno MS, Sony i jak Nintendo. Minął prawie rok od premiery OLED. Mogliby spuścić z ceny poprzednie modele a nowy biały z 1TB sprzedawać po dawnej cenie OLEDA. Cytuj
drozdu7 2 734 Opublikowano wtorek o 10:14 Opublikowano wtorek o 10:14 Zmiana jedynie koloru w moim mniemaniu nie podchodzi pod typowe dojenie. To po prostu inny kolorek którego tylko ostry popierdol z zachcianką może kupić Dojenie zaczyna się gdy nowy model ma choćby jeden jakiś gimmick którego ty nie masz, mocniejszy komponent, coś z softem albo coś. Wtedy twórcy grają na graczu jak na fortepianinie bo wiedzą że jak w Incepcji ta jedna mała myśl o tej rzeczy może zmienić wszystko Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano wtorek o 11:37 Opublikowano wtorek o 11:37 Prawdę mówiąc średnio mi się podoba w czystej bieli. Nie pasuje do domyślnego OS. Może gdyby przyciski były ciemniejsze/czarne, albo całość była dwukolorowa. Tak czy inaczej, ciekawostka co najwyżej. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano wtorek o 12:01 Opublikowano wtorek o 12:01 Mi się biały podoba, pewnie bym taki wziął gdybym nie miał już swojego decka. No i gdyby cena była niższa. Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano wtorek o 13:21 Opublikowano wtorek o 13:21 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Ally wygląda ogólnie bardzo odpustowo. ROG Asusa? Wykonanie lepsze od decka. W SD czuć te cięcie kosztów. Spoko, odpustu nie ma, ale tak w rękach Asus lepiej wypada. SD był spoko za 1800 i podmiana dysku. Biały fajnie wygląda jak nowy, można myć ręce przed każdym graniem, bo brudne będzie i tak. Największa wada Rog, więc x przyjąłem z otwartymi rękoma. Szalu nie będzie, bo mocna konsole można zrobić, ale będzie to chodzić 40minut. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano wtorek o 13:23 Opublikowano wtorek o 13:23 1 minute ago, iluck85 said: ROG Asusa? Wykonanie lepsze od decka. W SD czuć te cięcie kosztów. Spoko, odpustu nie ma, ale tak w rękach Asus lepiej wypada. SD był spoko za 1800 i podmiana dysku. Biały fajnie wygląda jak nowy, można myć ręce przed każdym graniem, bo brudne będzie i tak. Największa wada Rog, więc x przyjąłem z otwartymi rękoma. Szalu nie będzie, bo mocna konsole można zrobić, ale będzie to chodzić 40minut. Nie chodzi mi o jakość tylko o design, bardziej stonowany wygląd SD podchodzi mi lepiej. Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano wtorek o 13:34 Opublikowano wtorek o 13:34 Biały tak, czarny już lepiej wygląda. Nie jestem fanem biegłego sprzętu. Stacjonarny Xbox jeszcze. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano wtorek o 13:43 Opublikowano wtorek o 13:43 (edytowane) @Czoperrr Nie bluźnij Edytowane wtorek o 13:45 przez SnoD Cytuj
Chewie 143 Opublikowano wtorek o 14:02 Opublikowano wtorek o 14:02 5 godzin temu, l33t napisał(a): Śliczna ta wersja celebrujaca 30-lecie PSX-a Nie no tyle to nie, można mieć dopasionego rożka w tej cenie Cytuj
l33t 128 Opublikowano wtorek o 15:46 Opublikowano wtorek o 15:46 Pewnie, że nie. Dokładnie jak @iluck85 wyżej prawi, Decka należy kupić tanio, zapakować porządny dysk i mieć święty spokój. Chociaż przyznaję, że OLED mnie kusi regularnie od miesięcy (nie tylko ze względu na sam ekran). Ale póki co zostaję z oryginalnym modelem, bo i tak zapewnia mi regularnie znacznie więcej frajdy niż tradycyjne konsole zaparkowane pod TV. A na marginesie: sam SteamOS to wciąż dla mnie niesamowity gamechanger, dlatego nie wyobrażam sobie póki co rezygnacji z niego na rzecz Windowsa. Baza wiedzy odnośnie sprzętu czy software'u, wynikająca z liczby graczy posiadających dzisiaj Decka ma dla mnie spore znaczenie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi