drozdu7 2 880 Opublikowano wczoraj o 10:13 Opublikowano wczoraj o 10:13 (edytowane) Widać młody dobre nawyki wpajane będzie miał, może po kieliszeczku też dziabniecie? Edytowane wczoraj o 10:14 przez drozdu7 Cytuj
pawelgr5 1 515 Opublikowano wczoraj o 10:39 Opublikowano wczoraj o 10:39 Szkoda strzępić ryja. BTW kurwa, czy każda gra od R* ma osobnego jebanego klienta do instalacji? Wczoraj od Veliusa wpadła mi trylogia GTA i znowu mi się załączyła instalka tego gówna. Mam juz to pod GTA4 i miałem pod GTA5, jest też pod RDR2. No ja pierdole... BTW WESOŁYCH ŚWIĄT MORDECZKI!!! Cytuj
Bzduras 12 768 Opublikowano wczoraj o 10:52 Opublikowano wczoraj o 10:52 11 minut temu, pawelgr5 napisał(a): BTW kurwa, czy każda gra od R* ma osobnego jebanego klienta do instalacji? Wczoraj od Veliusa wpadła mi trylogia GTA i znowu mi się załączyła instalka tego gówna. Mam juz to pod GTA4 i miałem pod GTA5, jest też pod RDR2. No ja pierdole... A to Ubi i EA tak samo, bo każda gierka pod protonem tworzy sobie swoje własne struktury katalogów naśladujące te windowsowe, no i do każdej musi się osobno doinstalować launcher. Traktuj to tak, jakby każda gra była instalowana w swojej własnej piaskownicy. Cytuj
pawelgr5 1 515 Opublikowano wczoraj o 10:53 Opublikowano wczoraj o 10:53 Eh no tak ale tylko ten od R* przy wiekszych aktualizacjach każe się logować 100% od nowa. To mnie wkurza. Jak człowiek skacze po gierkach to co chwile trza się logować 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi