Homelander 2 401 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu To wszystko na premierę. Zobaczcie jak działał na premierę Space Marine 2, Indiana Jones albo TLoU. Więc spokojnie Cytuj
Czoperrr 5 335 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu To ktoś na decku gra w Indianę albo TLOU? Heroizm. Cytuj
pawelgr5 1 574 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Chyba ogólnie chodzi o to, że SD dziś już nie uchodzi za mocny sprzęt a sporo nowych gier po optymalizacji jednak śmiga na tyle dobrze, że na upartego można. Jak ktoś ma alternatywę to jasne ze odpali na mocniejszym sprzęcie, ale na PS5 nie zagram poza własnym salonem. Ja z 30FPS nie mam problemu wcale, problem mam z 25 więc te dropy dla mnie byłyby bolesne. Ja nawet oryginalnej Grandii z PSXa nie ukonczyłem i po okolo 15h kupiłem wersję HD która mimo, że daleka od świetnego remastera to nadal w kurwe lepsza niż rom z PSX na Vicie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 384 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 7 minut temu, pawelgr5 napisał(a): ale na PS5 nie zagram poza własnym salonem. Do niedawna była beka z przepołowionego pada z ekranem, ale o ile mi wiadomo w domowym zaciszu Portal robi naprawdę świetną robotę. Cytuj
Czoperrr 5 335 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 10 minutes ago, Paolo de Vesir said: Do niedawna była beka z przepołowionego pada z ekranem, ale o ile mi wiadomo w domowym zaciszu Portal robi naprawdę świetną robotę. Na decka możesz tak samo strumieniować z PS5. Cytuj
Homelander 2 401 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 46 minutes ago, Czoperrr said: To ktoś na decku gra w Indianę albo TLOU? Heroizm. Ja grałem w TLoU na decku. Wygląda i chodzi bardzo solidnie Cytuj
pawelgr5 1 574 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Właśnie problem z portalem jest taki, że jego jedyną funkcją jest strumieniowanie. Dałbym za to max 400zł a nówki po tyle chyba nie śmigają. Na SD można strumieniować wszystko co dziś się strumieniuje + instalować tysiące gierek ze steam. 1 Cytuj
Daffy 10 719 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ff7remake działa i wygląda super, tutaj widzę że rebirth już tak fajnie nie działa co nie dziwne bo na bazowym PS5 wielu,nawet tu na forum, grało w trybie 30fps. Niemniej jednak to niesamowite, że premierowo to działa w dość płynnych 30fps, a pewnie scena i sami devi jeszcze coś poprawią po premierze. Btw.Indiane skończyłem całego na decku ale przez combo gamepass+GeForce Now, w szoku jestem jak to wyglądało i responzywnie działało Cytuj
DarkStar 164 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Na pewno jest to imponujące osiągnięcie. Trochę jak Wiedźmin 3 na Switchu. Są tacy ludzie, którzy poza Deckiem nie posiadają żadnego sprzętu do grania i dla nich taki Final na handheldzie to wspaniała opcja. Ja jednak zagram na PS5, a na Decka sobie i tak będę strumieniował. Cytuj
tlas 452 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu dlatego fajnie jest mieć opcje ja plejki nie mam, więc z przyjemnością ogram rebirth na decku Cytuj
Homelander 2 401 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu A ja zawsze mam zagwozdkę, czy kupić na Decku czy na dużej konsoli Teraz tak mam z Space Marine, Silent Hillem i Indianą Jonesem Cytuj
KrYcHu_89 2 463 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 16 minut temu, Homelander napisał(a): A ja zawsze mam zagwozdkę, czy kupić na Decku czy na dużej konsoli Teraz tak mam z Space Marine, Silent Hillem i Indianą Jonesem Kup jeszcze PC to zagwozdka będzie już mniejsza na tytuły nieekskluzywne :). Pod tym względem combo Deck+PC nie ma sobie równych. Cytuj
Homelander 2 401 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 40 minutes ago, KrYcHu_89 said: Kup jeszcze PC to zagwozdka będzie już mniejsza na tytuły nieekskluzywne :). Pod tym względem combo Deck+PC nie ma sobie równych. Jak tylko Steam wypuści coś takiego to day1 w miejsce Xboxa Cytuj
DarkStar 164 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 59 minut temu, Homelander napisał(a): Silent Hillem SH2 jest niegrywalny, nawet nie próbuj (sprawdziłem) 1 Cytuj
Czoperrr 5 335 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Dokładnie, zainstalowałem z ciekawości i chodzi to w 15-20 FPS. Cytuj
NemoKOF 712 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Sprzedaż SD spadła z rowerka https://www.pcguide.com/news/nintendo-switch-2-announcement-is-probably-the-reason-why-steam-deck-sales-just-plummeted/ Cytuj
Ukukuki 7 321 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, NemoKOF napisał(a): Sprzedaż SD spadła z rowerka https://www.pcguide.com/news/nintendo-switch-2-announcement-is-probably-the-reason-why-steam-deck-sales-just-plummeted/ Coś szybko odrobił xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi