NemoKOF 731 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Dodali FSR z framegenem in-game? Cytuj
dominalien 303 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Tak https://steamcommunity.com/games/2677660/announcements/detail/502817574909640812 A, no i problem na SD to podobno bug w grze, wątpię, żeby dev się tym przejął. Jeśli Valve nie znajdzie jakiegoś rozwiązania to sobie już nie pogram (tzn. pogram, bo mam uruchomione i dopóki nie uaktualnię bedzie ok, ale w takim razie nie pogram w nic innego). Edytowane 16 godzin temu przez dominalien Cytuj
NemoKOF 731 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Nie da się wyłączyć aktualizacji? Pewnie jest jakiś sposób. Czytam gdzieś, że też na Windzie są problemy, wywala do pulpitu przy FSR 3 włączonym więc może poprawią coś jeszcze. Cytuj
dominalien 303 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Na razie wyłączyłem wifi, akurat trochę zacząłem grać wczoraj po przerwie i nie chcę sobie zepsuć. Cytuj
Daffy 10 820 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Pełno gierek już ogarniali aktualizacją protona Cytuj
dominalien 303 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) SD zaciągnął mi właśnie aktualizację do Proton Hotfix i IJ znowu działa. Edit: nie widzę FSR, tylko XeSS. Cholerni partacze (mówię o Machine Games, nie Valve. Valve jest debeściak). Edytowane 9 godzin temu przez dominalien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi