NemoKOF 734 Opublikowano wczoraj o 11:23 Opublikowano wczoraj o 11:23 Dodali FSR z framegenem in-game? Cytuj
dominalien 303 Opublikowano wczoraj o 11:30 Opublikowano wczoraj o 11:30 (edytowane) Tak https://steamcommunity.com/games/2677660/announcements/detail/502817574909640812 A, no i problem na SD to podobno bug w grze, wątpię, żeby dev się tym przejął. Jeśli Valve nie znajdzie jakiegoś rozwiązania to sobie już nie pogram (tzn. pogram, bo mam uruchomione i dopóki nie uaktualnię bedzie ok, ale w takim razie nie pogram w nic innego). Edytowane wczoraj o 11:34 przez dominalien Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano wczoraj o 12:01 Opublikowano wczoraj o 12:01 Nie da się wyłączyć aktualizacji? Pewnie jest jakiś sposób. Czytam gdzieś, że też na Windzie są problemy, wywala do pulpitu przy FSR 3 włączonym więc może poprawią coś jeszcze. Cytuj
dominalien 303 Opublikowano wczoraj o 12:09 Opublikowano wczoraj o 12:09 Na razie wyłączyłem wifi, akurat trochę zacząłem grać wczoraj po przerwie i nie chcę sobie zepsuć. Cytuj
Daffy 10 822 Opublikowano wczoraj o 12:39 Opublikowano wczoraj o 12:39 Pełno gierek już ogarniali aktualizacją protona Cytuj
dominalien 303 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) SD zaciągnął mi właśnie aktualizację do Proton Hotfix i IJ znowu działa. Edit: nie widzę FSR, tylko XeSS. Cholerni partacze (mówię o Machine Games, nie Valve. Valve jest debeściak). Edytowane 19 godzin temu przez dominalien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi