Ukukuki 7 549 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 4 minuty temu, Sobies napisał(a): Za ile można w tej chwili sprzedać używanego może z 20 godzin Steam Deck'a OLED 512 gb? Widzę dość duże rozbieżności cenowe i jestem lekko zdezorientowany. Wszystko w stanie 6/6 z fabrycznym pudełkiem. Teraz 2200 - 2100 zł nówka zaplombowana chodzi więc wyceń względem ceny za nówkę. Pamiętaj ,że u nas na olx królują nowe sztuki kupione za skórki z gier czy karty z gier. Tak ludzie wyciągają kasę ze steam za cyfrowe dobra. Jak tak kupiłem nówkę Oleda 1TB za 2300 zł. 2 Cytuj
Sobies 174 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca (edytowane) 6 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Teraz 2200 - 2100 zł nówka zaplombowana chodzi więc wyceń względem ceny za nówkę. Pamiętaj ,że u nas na olx królują nowe sztuki kupione za skórki z gier czy karty z gier. Tak ludzie wyciągają kasę ze steam za cyfrowe dobra. Jak tak kupiłem nówkę Oleda 1TB za 2300 zł. No właśnie ceny na olx są moim zdaniem dziwnie wysokie - praktycznie każde ogłoszenie to 2100-2000 zł. Wydaje mi się, że to nierealne ceny, chyba że coś przespałem Edytowane 2 marca przez Sobies Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca W dniu 2.03.2025 o 10:07, Sobies napisał(a): Za ile można w tej chwili sprzedać używanego może z 20 godzin Steam Deck'a OLED 512 gb? Widzę dość duże rozbieżności cenowe i jestem lekko zdezorientowany. Wszystko w stanie 6/6 z fabrycznym pudełkiem. Chciałbyś mi to sprzedać? Cytuj
Sobies 174 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 9 godzin temu, frankfuter napisał(a): Chciałbyś mi to sprzedać? Odezwałem się na PW. Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca (edytowane) Zainstalowałem GTA V Enchanced, ustawiłem very high bez ray tracing i fsr 3. Gra się nie uruchomiła. Próbowałem odinstalować, nie da się. Po kilku minutach wyskakuje time out error. To samo na desktop mode. Jakiś pomysł? Edytowane 5 marca przez Homelander Cytuj
Bzduras 13 255 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Spróbuj odinstalować na pulpicie zamiast Game Mode. Miałem tak z Personą 5 i okazało się, że wyskakiwało okienko "ARE YOU SURE? YES/NO" które w GM w ogóle nie chciało się pokazać Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Just now, Bzduras said: Spróbuj odinstalować na pulpicie zamiast Game Mode. Miałem tak z Personą 5 i okazało się, że wyskakiwało okienko "ARE YOU SURE? YES/NO" które w GM w ogóle nie chciało się pokazać Jak na pulpicie? W sensie w desktop mode? Próbowałem, to samo Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Zgaduję, że jak ręcznie wywalę pliki to tylko pogorszę sprawę Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Dziwne bo wczoraj sprawdzałem gta5e i działało. Na necie też pełno filmików że gierka działa Na pewno uruchomiles story mode? Online od paru miesięcy już nie działa na decku z steam os bo przeszli na niekompatybilny z linuxem anty cheat Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Just now, Daffy said: Dziwne bo wczoraj sprawdzałem gta5e i działało. Na necie też pełno filmików że gierka działa Na pewno uruchomiles story mode? Online od paru miesięcy już nie działa na decku z steam os bo przeszli na niekompatybilny z linuxem anty cheat Tak. Ale to pewnie przez to, że ustawiłem ustawienia graficzne na very high, bo wcześniej działało. Teraz nic nie pomaga, czarny ekran i po kilku minutach wywala. Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Proton experimental? Wg tego co piszą w necie gierka działa obecnie na decku lepiej niż wcześniej przez implementację fsr3, nawet można z włączonym Ray tracing grać na spokojnie Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Zmieniałem protony, w tym experimental. To samo wszedzie. Coś się spierdoliło i najgorsze, że nie chce się odinstalować. Jak wywale te pliki ręcznie co się stanie? Cytuj
pawelgr5 1 626 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Z managera storage jak chcesz usunac to tak samo? Cytuj
ofsajd 1 144 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 5 minut temu, Homelander napisał(a): Zmieniałem protony, w tym experimental. To samo wszedzie. Coś się spierdoliło i najgorsze, że nie chce się odinstalować. Jak wywale te pliki ręcznie co się stanie? Tutaj ziomek mial podobny problem https://www.reddit.com/r/SteamDeck/s/TvSEYRUFH4 1 Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 17 minutes ago, ofsajd said: Tutaj ziomek mial podobny problem https://www.reddit.com/r/SteamDeck/s/TvSEYRUFH4 Dzięki, zadziałało. Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ok wszystko już działa. Szczerze mówiąc takie pierdy niszczą trochę iluzję konsolowości i przypominają, że to pecet. No ale nic, jak mawiał Lord Farquaad, jest to poświęcenie na które jestem gotów A samo GTA? Działa w idealnych i betonowych 40 klatkach w ustawieniach high wyglądając przy tym absolutnie zjawiskowo, FSR3 to magia na Decku. Miałem tylko sprawdzić, ale zacząłem grać, fantastyczny tytuł. Próbowałem też z RT, ale tutaj spadało do 30-31 klatek, a akurat w tej grze w wersji PC te 30 klatek jest widocznie gorsze niż 40. Za to pomiędzy 40 a 60 nie widzę różnicy. Ogólnie ten ray tracing jest w ogromnej większości gier mega przereklamowany moim zdaniem. Jasne, path tracing w Cyberpunku wygląda bosko, ale potrzebuje też masakrycznego sprzętu. A w większości przypadków efekt jest subtelny, a zżera zasoby mocno Cytuj
drozdu7 3 184 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Patrząc na to jak Steam Deck "nie chce zdechnąć", jak te fsry, frame generatory, loseless scalingi pomagają, to może być tak @Homelander że Intergalaktyk czy Wolwerina ograsz na SD hehe Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 28 minutes ago, drozdu7 said: Patrząc na to jak Steam Deck "nie chce zdechnąć", jak te fsry, frame generatory, loseless scalingi pomagają, to może być tak @Homelander że Intergalaktyk czy Wolwerina ograsz na SD hehe Tak może się wydarzyć Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Wygląda na to, że za szybko Steam Deck nie zejdzie z tego świata. Wystawiłem więc na facebooku za 300$. Jak się sprzeda to dołożę i kupię OLEDa Cytuj
NemoKOF 746 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca przecież LCD jest dalej cacy, no co ty ;-) Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 16 minutes ago, NemoKOF said: przecież LCD jest dalej cacy, no co ty ;-) Jest. Ale wpadło kilka stówek dodatkowych i mogę te 300 przeznaczyć na dołożenie do oleda Cytuj
GearsUp 463 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Warto, jak on teraz ogrywa GTA V na decku w 40 fpsach to zmieniając na OLEDa miałby o wiele lepszego inut laga lockując Hz na 80 a nie 40 Cytuj
Czoperrr 5 497 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Będziesz pan zadowolony z OLEDa. Moi kumple co kupili LCD nawet nie chcą widzieć mojego OLEDa bo od razu łapie ich wkurwienie. Cytuj
iluck85 3 196 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca A jak forum pisało OLED, to nie. ech... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi