drozdu7 3 152 Opublikowano czwartek o 14:22 Opublikowano czwartek o 14:22 A to nie chcesz poczekać na tego Legion Go S na Steam OS? Ma być wyceniony na mniej niż wersja windows, a i mocy więcej niż SD. Ekran też powinien być elegancki Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano czwartek o 15:20 Opublikowano czwartek o 15:20 (edytowane) 58 minutes ago, drozdu7 said: A to nie chcesz poczekać na tego Legion Go S na Steam OS? Ma być wyceniony na mniej niż wersja windows, a i mocy więcej niż SD. Ekran też powinien być elegancki Ale ten malutki gładzik nie bardzo mi pasuje. Poza tym koledzy już mówili na forumku, że mocy to raczej jest porównywalnie, w sensie, że dupy nie urwie Poza tym nie mam ciśnienia. Najpierw musi mi się sprzedać LCD Edytowane czwartek o 15:21 przez Homelander Cytuj
Daffy 10 830 Opublikowano czwartek o 15:36 Opublikowano czwartek o 15:36 Ależ twist z homelanderem Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano czwartek o 16:10 Opublikowano czwartek o 16:10 33 minutes ago, Daffy said: Ależ twist z homelanderem No nie twist tylko kaska wpadła jak powiedziałem. Twist będzie jak na ROGa wymienię albo Legiona lol Cytuj
Daffy 10 830 Opublikowano czwartek o 16:49 Opublikowano czwartek o 16:49 W dniu 17.01.2024 o 11:30, Homelander napisał(a): Zapłaciłem 300$ za tego Steamdecka. Wersja OLED kosztuje 550 plus tax czyli 600. Jasne, wersja OLED jest lepsza, ale nie o 300$ lepsza, przynajmniej dla mnie. No i zwyczajnie nie dałbym 600$ żeby posiadać Steamdecka Cytuj
iluck85 3 190 Opublikowano czwartek o 16:52 Opublikowano czwartek o 16:52 2 minuty temu, Daffy napisał(a): Ale to było rok temu, zmienił zdanie. Cytuj
LiŚciu 1 290 Opublikowano czwartek o 17:49 Opublikowano czwartek o 17:49 Nie no 2 miechy temu tez byla inna optyka W dniu 17.01.2025 o 17:58, Homelander napisał(a): Ja, o dziwo, nie mam problemu z ekranem i nie mam absolutnie żadnego ciśnienia zmieniać. Ale wcale sie nie dziwie. Jak pisałem w styczniu, uważam ze kasa warta dla przesiadki. Cytuj
iluck85 3 190 Opublikowano czwartek o 18:15 Opublikowano czwartek o 18:15 Tu jest miejsce na spróbowanie czegoś innego. Wtedy się można zdecydować. Ale jak mu pasują te panele dotykowe, to nie ma sensu. Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano piątek o 01:14 Opublikowano piątek o 01:14 8 hours ago, iluck85 said: Ale to było rok temu, zmienił zdanie. No oczywiście, że zmieniłem zdanie. Nie raz i nie dwa pisałem, że podchodziłem do Decka jak pies do jeża i nie wiedziałem jak się to skończy. No i skończyło się, że to mój podstawowy sprzęt, który zachwyca mnie na każdym kroku 7 hours ago, LiŚciu said: Nie no 2 miechy temu tez byla inna optyka Ale wcale sie nie dziwie. Jak pisałem w styczniu, uważam ze kasa warta dla przesiadki. Optyka jest zawsze taka, że nie miałem kasy na przesiadkę. Inne wydatki, zobowiązania. Teraz wpadło coś extra, więc czemu nie. Jak mi się sprzeda to się sprzeda, jak nie to nie. Ciśnienia nadal nie ma Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano wczoraj o 12:58 Opublikowano wczoraj o 12:58 Ok opanowałem moje FOMO i wycofałem Decka ze sprzedaży lol Nastąpiło to po kolejnej sesji w RE4, gdzie absolutnie zachwyca mnie to co jest na ekranie. Moje 300$ przeznaczę na coś innego, może jakiegoś Anbernica kupię, żeby popykać w automatówki? To chyba lepszy plan niż ten OLED 2 Cytuj
messer88 6 892 Opublikowano wczoraj o 13:09 Opublikowano wczoraj o 13:09 ja bym na Twoim miejscu (czytając forum to wydaje mi się że to Twoja główna platforma do grania) sobie zmienił na oled, ekran, bateria. kupisz jakieś chińskie guwno kieszonkowe i pójdzie do szuflady po godzinie zabawy 1 2 Cytuj
Daffy 10 830 Opublikowano wczoraj o 14:57 Opublikowano wczoraj o 14:57 1 godzinę temu, messer88 napisał(a): ja bym na Twoim miejscu (czytając forum to wydaje mi się że to Twoja główna platforma do grania) sobie zmienił na oled, ekran, bateria. kupisz jakieś chińskie guwno kieszonkowe i pójdzie do szuflady po godzinie zabawy anbernic jest spoko ale mając decka to widzę w nim sens tylko i wylacznie w sytuacjach gdzie z uwagi na gabaryty ciężko wziąć decka sobą np podróż samolotem na bagaż podręczny itp. Wtedy to spoko sprzecik do pykniecia w coś z GBA lub SNES. W każdym innym przypadku uwierz mi, że jak decka będziesz mieć pod ręką to go wybierzesz zamiast tamtej zabawki Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano wczoraj o 15:35 Opublikowano wczoraj o 15:35 35 minutes ago, Daffy said: anbernic jest spoko ale mając decka to widzę w nim sens tylko i wylacznie w sytuacjach gdzie z uwagi na gabaryty ciężko wziąć decka sobą np podróż samolotem na bagaż podręczny itp. Wtedy to spoko sprzecik do pykniecia w coś z GBA lub SNES. W każdym innym przypadku uwierz mi, że jak decka będziesz mieć pod ręką to go wybierzesz zamiast tamtej zabawki Ja Decka traktuję jako konsolę do ogrywania gier AAA. Nie jest dla mnie takim sprzętem do pyknięcia, ale jednocześnie granie na nim jest dla mnie nieskończenie bardziej przystępne niż duża konsola. Na Anbernicu chciałem grać tylko w gry z MAME albo CPS, nie interesują mnie gry z SNESa czy GBA. Mam to na Switchu i nie chce mi się w to grać Cytuj
Daffy 10 830 Opublikowano wczoraj o 16:11 Opublikowano wczoraj o 16:11 To jak koniecznie nie chcesz ogrywać gier Mame i CPS na decku to polecam jakiegoś anbernica gdzie guziki masz z boku i nie z dołu i fajnie jakby był analog. Ja pod koniec zeszłego roku brałem rg35xx plus ale właśnie do mnie leci rg35xx h, pokusiłem się na retro gameboyową stylistykę ale w praktyce się okazało że ergonomia mnie pokonała, przesiadam się na model wygodniejszy dla mnie Cytuj
iluck85 3 190 Opublikowano wczoraj o 16:14 Opublikowano wczoraj o 16:14 Gregu w kropki to Ty nie umiesz. Nie kupowała Ci mama kaczora donalda? Tam były takie obrazki gdzie się łączyło cyferki i powstawał obrazek. Ale do sedna. Anbernic spoko, jak chcesz ogrywać pierdoły pokroju GBA. Dla mnie to się lepiej sprawdza, bo rozmiarem zbliżone do org rozmiaru game boya. Do tego nie mam badziewnej imitacji konsoli po bokach ekranu + graficznie się lepiej prezentuję na małym ekranie. Tyle o Anbernicu. Jeszcze można dodać, że jak to mają być nowsze/duże konsole, to i tak warto kupić droższy model, a tu już mało brakuję do podstawowego SD. W domu mało co grasz, bo duże konsole Cię nie kręcą. PC nie. Mając dwa urządzenia na fotelu w aucie, wybierzesz Decka do tych gier AAA. Zyskasz ekran, baterie. Jak nie widzisz sensu, to ok. Olej temat. Tu było tylko miejsce na spróbowanie czegoś innego- Legion, Asus. Ale to Windows, zyskasz gamepassa w łatwiejszej formie i inne laucnhery. Stracisz te dotykowe panele które sobie chwalisz. Krótko i na temat. Zmień na OLED jak chcesz żywszy ekran, czekaj na SD2. Czy przesiadka na TV Oled coś Ci dała? Nie wiem jaki miałeś wcześniej TV, skoro OLED zrobił robotę w salonie, to w rękach też zrobi. Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano wczoraj o 16:25 Opublikowano wczoraj o 16:25 No właśnie Legion ten duży kosztuje jakieś 400$ u mnie to jaki jest sens dopłaty 300 do ekranu OLED w Decku. Którego przecież już mam. Tak jak piszesz, już lepiej czegoś innego spróbować Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano wczoraj o 16:35 Opublikowano wczoraj o 16:35 No akurat w Legionie ekran jest chwalony, ja widziałem u brata i śliczne bydle Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano wczoraj o 16:44 Opublikowano wczoraj o 16:44 7 minutes ago, drozdu7 said: No akurat w Legionie ekran jest chwalony, ja widziałem u brata i śliczne bydle Gdyby ktoś mi przed kupnem tego Legiona Go go skonfigurował pod Steam OS i gdybym w ogóle nie musiał Windowsa odpalać to chętnie bym wypróbował. Ale oglądałem tutoriale i zdecydowanie nie chce mi się w to bawić. Wolę ten limitowany czas przeznaczyć na pogranie w coś Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano wczoraj o 16:56 Opublikowano wczoraj o 16:56 No to chyba bym powiedział żeby po prostu czekać. Albo na SD2, albo aż Steam OS będzie dostępny dla wszystkich urządzeń. Może i jakieś nowe sprzęty się pojawią. Do końca roku też Xbox OS ma być. Więc tych opcji będzie się robiło tylko więcej i prościej będzie zrobić sobie urządzenie pod siebie. Ja miałem okazję kupić od brata tego Legiona za dobrą kasę ale zdecydowałem się poczekać i zobaczyć co przyniesie ten rok. Bo z jakimś przenośnym pc i tak skończę i tak wkoncu Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano wczoraj o 19:56 Opublikowano wczoraj o 19:56 2 hours ago, drozdu7 said: No to chyba bym powiedział żeby po prostu czekać. Albo na SD2, albo aż Steam OS będzie dostępny dla wszystkich urządzeń. Może i jakieś nowe sprzęty się pojawią. Do końca roku też Xbox OS ma być. Więc tych opcji będzie się robiło tylko więcej i prościej będzie zrobić sobie urządzenie pod siebie. Ja miałem okazję kupić od brata tego Legiona za dobrą kasę ale zdecydowałem się poczekać i zobaczyć co przyniesie ten rok. Bo z jakimś przenośnym pc i tak skończę i tak wkoncu No właśnie tak zrobię, szczególnie, że odczuwam, żebym doszedł do jakiejś ściany w przypadku Decka. No i przecież Switch 2 w tym roku jeszcze Cytuj
NemoKOF 746 Opublikowano wczoraj o 21:47 Opublikowano wczoraj o 21:47 Ale co tam klnfugurowac? Jeśli nie chcesz wondowsa to potrzebujesz pendrive i 10 minutowy tutorial do instalowania bazzite os i voila, masz steam decka z legiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi