Skocz do zawartości

Steam Deck

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, NemoKOF napisał:

gorzej będzie jak każdy który myśli jak ty wystawi, więc będzie tylko gorzej bo dużo sprzętu na rynku spowoduje, że cny NIGDY nie urosną już. Dorzuć jeszcze refurby oficjalne i tego swojego za 1200 to myślę że jak kiełbasę opędzlujesz klientowi dostaniesz.

To sprzedam za mniej, bez różnicy, zresztą będę myśleć i patrzeć na ceny na olx dopiero jak OLED będzie na chacie 

Opublikowano
8 minut temu, messer88 napisał:

Jest możliwe, dla mnie jednak dokładanie ~1500 za głównie lepszy ekran z mniejszymi ramkami to zbyt wiele. 

Dla mnie bardziej zachęcające są niższe temperatury i głośność oraz wyraźnie dłuższy czas pracy OLEDa. ;)

• Plusik 2
Opublikowano

Ja jednak nie robie zadnego upgradu. Inne zakupy mam na glowie a sam SD nadal mi sie mega podoba i dobrze dziala. Tylko bateria zaczyna wkurzac bo BG3 mega szybko mi zabija granie przenosne.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Tak sobie ale tak, działa:

Od siebie dodam - trochę męczarnia jednak i nie polecam (chyba, że z doskoku), to jest gra stworzona dla mocnego peceta z mocnym prockiem. 

Opublikowano

Dokladnie tak, gdybym tylko mial jakiegokolwiek PC to bym na niego przeskoczyl, no ale nie mam. Na szczescie technikalia nie specjalnie mi robia. Musialoby spadac na okolo 10 klatek ciagle i wywalac do pulpitu. Wtedy bym pewnie olal i czekal az w koncu sie zbiore do kupna jakiegos kompa.

Opublikowano (edytowane)

Jestem w szoku że tak sprawnie poszło, kto zamawia sprzęty od Apple ten wie jak u nich ciężko nie raz coś kupić w dniu premiery :blink:

A tutaj, klik, klik, płatność i poszło! :obama:

Edytowane przez pattro
  • Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

U mnie jedyny problem jaki był to równo o 19:00 zamuliła strona główna z wyborem modelu i 30 sekund wczytywało a potem już poszło. 

Edytowane przez pattro