Opublikowano 20 listopada 20231 r 44 minuty temu, Ukukuki napisał: To samo ale spokojnie może całego tira pakują do Polski.
Opublikowano 20 listopada 20231 r 57 minut temu, Ukukuki napisał: To samo ale spokojnie może całego tira pakują do Polski.
Opublikowano 21 listopada 20231 r W Polsce sam Gaben będzie rozwozić decki, a dzisiaj przylatuje, więc od środy będzie pukać do drzwi z paczkami. Cytując Bońka: ”Spokojnie.”
Opublikowano 21 listopada 20231 r Godzinę temu, Czoperrr napisał: U mnie status nadal bez zmian, trudno, pogram tydzień później. Jak ostatnio zamawiałem, to od momentu utworzenia przesyłki w GLS, paczka po 2 dniach była u mnie. Kumpel, który zamawiał dzień wcześniej dostał tego samego dnia co ja. Dzisiaj nadadzą przesyłki, w czw dotrą i obiecane 5 dni roboczych będzie zachowane
Opublikowano 21 listopada 20231 r 4 minuty temu, Czoperrr napisał: U mnie też już status wysłano Teraz czas co chwilę odświeżać stronę GLS.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Nadal chlopaki to max kilka dni i macie swoje nowe zabawki. Bedzie czas wyprasowac garnitur. Bedzie czas schlodzic szampana! Bedzie czas na pyszny bol dupy hejterow
Opublikowano 21 listopada 20231 r 19 minut temu, pawelgr5 napisał: Nadal chlopaki to max kilka dni i macie swoje nowe zabawki. Bedzie czas wyprasowac garnitur. Bedzie czas schlodzic szampana! Bedzie czas na pyszny bol dupy hejterow To się dobrze składa, bo na Autumn Sale może w godziwej monecie coś ciekawego będzie. Generalnie liczę na przeceny gier od Sony, bo chętnie w Ratcheta i GoW bym sobie zagrał.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 13 minut temu, Ukukuki napisał: To Autumn sale to zawsze bez sensu. Zaraz wskakuje winter sale To dzisiaj będzie?
Opublikowano 21 listopada 20231 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: To dzisiaj będzie? Tak, a za chwilę po niej od razu winter
Opublikowano 21 listopada 20231 r Teraz, Daffy napisał: Tak, a za chwilę po niej od razu winter Fakt, to już za 5h, coś strasznego xD.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Chłopaki wrzucajcie jak najwiecej OLEDów do zakupów growych, switchowce tego nie wytrzymają.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Jak myślicie jaki czas na baterii do ogrywania indyków w 90fps? Nie mogę nigdzie znaleźć takiego info edit: żaden przytyk, pytam z ciekawości Edytowane 21 listopada 20231 r przez GearsUp
Opublikowano 21 listopada 20231 r 15 minutes ago, GearsUp said: Jak myślicie jaki czas na baterii do ogrywania indyków w 90fps? Nie mogę nigdzie znaleźć takiego info edit: żaden przytyk, pytam z ciekawości 2x dłuższy niż na switchu
Opublikowano 21 listopada 20231 r 1 minutę temu, Czoperrr napisał: 2x dłuższy niż na switchu W wyższych detalach i rozdzielczości z HDR Ależ to będą piękne dni na forumku jak zaczną boże decki trafiać w nasze ręce
Opublikowano 21 listopada 20231 r 1 minutę temu, Czoperrr napisał: 2x dłuższy niż na switchu Na Switchu max 60 dlatego zastanawia mnie jak to wpłynie na żywotność baterii. No i czy nie będzie to powodowało jakichś anomalii w grach typu RDR 2 kiedy była przenoszona na PC, wtedy jak podwojono fpsy to masa bugów z tego wyszła bo fizyka w grze nie była dostosowana do takiego klatkarza.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Just now, GearsUp said: Na Switchu max 60 dlatego zastanawia mnie jak to wpłynie na żywotność baterii. No i czy nie będzie to powodowało jakichś anomalii w grach typu RDR 2 kiedy była przenoszona na PC, wtedy jak podwojono fpsy to masa bugów z tego wyszła bo fizyka w grze nie była dostosowana do takiego klatkarza. Ale RDR2 nie pograsz nawet w 60 FPS.