Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 294,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jest I on. Ekran kosmos.

IMG_6951.jpg

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Szybko, pamiętasz o której udało Ci się kupić?

Opublikowano
3 minuty temu, Daffy napisał:

Szybko, pamiętasz o której udało Ci się kupić?

19:29 w czwartek

Kąty widzenia petarda, jak by się na ekran nie patrzyło wszystko pięknie widać.

IMG_6953.jpg

Edytowane przez tlas

Opublikowano
Teraz, tlas napisał:

IMG_6953.jpg

Ja 19:26 i jeszcze nie wysłany, czeka spakowany

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

U mnie na GLS nadal pisze, że numer nadany ale paczka nieodebrana przez kuriera. Zamówione też w czwartek. 

Maila z potwierdzeniem zamówienia mam z godziną 19:24 i podobnie wisi mi, że paczka nieodebrana. Pewnie zobaczyli, że to Tlas który narzekał na pierwszy model to mu popuścili :CoolStoryBro:

Opublikowano
15 minut temu, tlas napisał:

Kąty widzenia petarda, jak by się na ekran nie patrzyło wszystko pięknie widać.

IMG_6953.jpg

Przetestuj go teraz dobrze bo na redditach już latają takie posty:

Opublikowano
4 minutes ago, Dr.Czekolada said:

Maila z potwierdzeniem zamówienia mam z godziną 19:24 i podobnie wisi mi, że paczka nieodebrana. Pewnie zobaczyli, że to Tlas który narzekał na pierwszy model to mu popuścili :CoolStoryBro:

Może statusy mają nieteges, nie ma co się martwić tylko czekać spokojnie na paczkę, może nas kurierzy zaskoczą. 

Opublikowano

Mi pokazywało na czwartek, więc nie ma co się sugerować.

Opublikowano
22 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Ja mam z 19:20 i nie mam nawet numeru trackingu, na Steam zamówienie ciągle wisi jako spakowane :/

Z tego co widzę to część osób z PL z późniejszych godzin dostała już paczkę/kurier wiezie, więc nie idzie to w 100% według dokładnego czasu zamówienia.

Opublikowano

U mnie pokazuje przewidywana dostawa na poniedziałek, ciekawe jaka sztuka się trafi, bo nie mam szczęścia do elektronicznych rzeczy, ostatnio zwracałem 6 monitorów z powodu bad pixeli, ostatecznie 7 monitor i tak mam z bad pixelem ale w takim miejscu, że już miałem to w dupie.

Opublikowano

Ja miałem nie kupować, ale potem się upiłem i jakoś tak się klikło. Zamówienie 23:30, od poniedziałku wisi, że spakowane. Nadal mam troszkę nadzieję, że będzie w piątek, ale jak dojdzie w przyszłym tygodniu (10 dni roboczych wypada w czwartek za tydzień) to i tak będzie super przecież.

Skoro to jest wszystko popakowane i tylko czeka na kuriera, to może ograniczeniem jest przepustowość GLS, czy kogo oni nie używają do wysyłki, a nie ilość wyprodukowanych Decków? Skoro wysyłka jest za darmo, Valve pewnie chce ograniczyć jej koszty, a firma wysyłkowa pewnie by chciała więcej (dużo więcej?) za rzucenie wszystkiego innego i dostarczanie tylko Decków.

Opublikowano
55 minut temu, Daffy napisał:

Ja 19:26 i jeszcze nie wysłany, czeka spakowany

To raczej nie idzie w kolejności "kto pierwszy zamówił", bo ja zamówiłem 19:19, a jeszcze nie jest wysłany. No raczej w tym tygodniu już nie dostaniemy.

Opublikowano

U mnie tak to wygląda. 

Zamówione o 19:23 w czwartek. Podobno dostawa w ten piątek.

Screenshot_2023-11-22-12-02-15-510-edit_com.android.chrome.jpg

Opublikowano

A może byście podpowiedzieli, bo od kilku lat zamawiam wszystko do paczkomatu, albo punktu odbioru. Da się jakoś dogadać z kurierem (albo z infolinią GLS), żeby zostawił ta paczkę w sortowni, tak żebym sam pojechał i ją odebrał? Bo w ciągu dnia jestem w pracy, a oni dostarczają chyba 8-16.

Opublikowano
3 minuty temu, rafanus2 napisał:

A może byście podpowiedzieli, bo od kilku lat zamawiam wszystko do paczkomatu, albo punktu odbioru. Da się jakoś dogadać z kurierem (albo z infolinią GLS), żeby zostawił ta paczkę w sortowni, tak żebym sam pojechał i ją odebrał? Bo w ciągu dnia jestem w pracy, a oni dostarczają chyba 8-16.

Możesz sobie przekierować do punktu, z chwilą nadania paczki dostaniesz takiego maila:

IMG_6954.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, rafanus2 napisał:

Jak zmienią ci status na wysłane to dostaniesz meila, w którym wybierzesz przekierowanie do wybranego punktu odbioru. 

Też z tego skorzystałem, żeby po pracy podjechać i odebrać.

Opublikowano

Steam Deck już się zbliża,

już puka do mych drzwi,

Pobiegnę Go przywitać,

z radości serce drży.

Screenshot_2023-11-22-16-28-57-96_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.thumb.jpg.ec43d899d4723dfa76f7ea5083efcf07.jpg

Opublikowano
12 minutes ago, Daffy said:

Steam Deck już się zbliża,

już puka do mych drzwi,

Pobiegnę Go przywitać,

z radości serce drży.

Screenshot_2023-11-22-16-28-57-96_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.thumb.jpg.ec43d899d4723dfa76f7ea5083efcf07.jpg

Mam tak od wczoraj ale jak otworze numer wysyłki to pisze że nawet jej kurier nie odebrał