Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Niektórym nadal trudno jest pojąć, że Steam Deck to komputer Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Greg widzę że żył bez neta w tym juesej jak takie pytania zadaje xd Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Wspaniały sprzęt, odkąd kupiłem to prawie codziennie odpalam sobie SD na krótkie sesje przed snem pod kołderką. Skończyłem tak Uncharted 4, a teraz zacząłem Crysisa i Batman Origins, kto by pomyślałem kilka lat temu że takie duże gierki z PC będą dostępne w takiej jakości przenośnie. 2 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Dla mnie największym minusem Decka jest to, że ciągle okupuje go moja żona. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 5 hours ago, Daffy said: Greg widzę że żył bez neta w tym juesej jak takie pytania zadaje xd Tych informacji w necie jest po prostu mnóstwo, a wiem, że od Was dowiem się najlepiej Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 14 minut temu, Homelander napisał: Tych informacji w necie jest po prostu mnóstwo, a wiem, że od Was dowiem się najlepiej Z tymi rtsami tylko uważaj. Niektóre gry mogą mieć nieczytelną, małą czcionkę. Warto czytać konkretnie która gra może mieć z tym problem. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 3 minutes ago, Dr.Czekolada said: Z tymi rtsami tylko uważaj. Niektóre gry mogą mieć nieczytelną, małą czcionkę. Warto czytać konkretnie która gra może mieć z tym problem. Na początku chcę ogarnąć Heroesy zdecydowanie i emulatory. A potem to już zależy od promocji na Steam. Jest kilka gier, które chcę ograć przenośnie. Widziałem, że sporo gier od Microsoftu jest na Steamie, w tym te, na których zależy mi najbardziej, czyli Halo. Więc instalowanie Windowsów sobie daruję. A co do RTS to Starcraft, Warcraft, C&C i Total War Warhammer mnie najbardziej mnie interesuje Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Daje radę lepiej niż Series S. 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Robocop dostał nawet na Steamdecka ekskluzywny pixelartowy tryb graficzny Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia No, tak, ja mniej więcej w takiej jakości gram, ale dobijam max do 30 fps, więc może troszkę lepiej wygląda. I tak jest super. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 10 hours ago, messer88 said: https://gg.deals To są normalne kody do Steama? 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia to jest porównywarka cen a ze sklepów bądź keyshopów tak kody Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Fajna paczka w humble dla deckowców: Bayonetta, Celeste, borderlands2, bloodstained i jeszcze trzy inne gierki za 40pln Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia No fajnie, fajnie, ale ja bym tylko Sonica brał, bo inne pozycje mam na innych platformach. No ale trzeba kupić komplet, nie da się wybrać ;( Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Ja niektóre gry mam na trzy różne konsole a i tak nie przeszkadza mi dokupić na steam decka za 15 zł. Czy jestem debilem? Możliwe. 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia też tak robię. Steam to dla mnie najlepsza platforma do robienia zakupów, ogromna biblioteka, gwarancja wstecznej kompatybilności, darmowe remastery i normalne podejście do klienta. Więc jak jest dobra okazja to nie mam żadnych skrupułów by kupić drugi raz tę samą grę na Steam. 1 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Ktoś grał w diablo 2 na decku? Zainstalowałem launchera blizzarda, ściągnałem grę, ale wyskakuje, że za słaby komputer Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia 14 godzin temu, Kosmos napisał: Ktoś grał w diablo 2 na decku? Zainstalowałem launchera blizzarda, ściągnałem grę, ale wyskakuje, że za słaby komputer Zobacz czy to coś u ciebie zmienia 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Ok, post pod postem, ale to takie moje luźne spostrzeżenia z zabawy chwilowej ze Steamdeckiem. Instalowanie tych wszystkich launcherów w desktop mode nie jest skomplikowane, tutoriale wyjaśniają krok po kroku, ale jest długie i upierdliwe. Do tego stopnia, że po skonfigurowaniu Heroica po GOGa i Battlenetu dałem sobie spokój z emudeckiem. Nie zależy mi aż tak bardzo, na Switchu mam więcej retrogierek niż jestem w stanie ograć. W każdym razie Heroes 3 Complete działa świetnie, gra się super i już chociażby dla tej gry warto było kupić maszynkę. Czekam teraz na promocję na coś co mnie interesuje. No a samo urządzenie? Nic odkrywczego nie napiszę: duże, wygodne, solidne. Ogólnie jestem zadowolony. I dziękuję bogom, że nie kupiłem tego ROG Ally, bo bym się chyba zapłakał. A tak mam super konsolę do gier pecetowych Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Nie ma powrotu do decka LCD jak ktoś bawił się Oledem. Niby to samo było przy Switchu ale tam prócz ekranu zmiany były znikome, tutaj plusów za nowym modelem jest mnóstwo. Chyba że ktoś ma okazję dorwać za np tysiaka używkę w dobrym stanie to wtedy do rozważenia Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Mnie akurat OLED się trochę mniej podoba (sam ekran, brzydkie kolory, za duży kontrast), ale wszystkie inne zmiany bardzo na plus i rzeczywiście, dla nich jestem w stanie ścierpieć gorszy wyświetlacz. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 29 minutes ago, Daffy said: Nie ma powrotu do decka LCD jak ktoś bawił się Oledem. Niby to samo było przy Switchu ale tam prócz ekranu zmiany były znikome, tutaj plusów za nowym modelem jest mnóstwo. Chyba że ktoś ma okazję dorwać za np tysiaka używkę w dobrym stanie to wtedy do rozważenia Pytałem Homelandera 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi