Ryuk 1 479 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Panowie jest jakis latwy sposob pzezucania plikow z PC na karte SD w steam decku? Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 31 minut temu, Ryuk napisał(a): Panowie jest jakis latwy sposob pzezucania plikow z PC na karte SD w steam decku? Winpinator bardzo dobrze działa. 1 Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca (edytowane) Niestety Deck musze zrobic RMA Wiatrak nagle zaczal dziwnie brzmiec, jak by wibrowal a dzis jak odpalilem DS3 to juz w ogole jakies dziwne dzieki wydal... Ale ogolnie mega sprzet to jest i swietny zakup. Edytowane 23 czerwca przez Ryuk Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Wreszcie czuję prawdziwą chemię z Cyberpunkiem 3 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Ale to imię, nazwisko i pesel to może schowaj Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 3 minutes ago, maciucha said: Ale to imię, nazwisko i pesel to może schowaj To nie pesel. W Stanach nie ma peselu Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Grając na premiere nawet chemia by nie pomogła 2 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 3maj się ta Greg, deck na pewno doda sił 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Kingdom Come na Switcha może szybciej wykurzyć dziada niż Cyber na Decku No ale nie jestem lekarzem, może w połączeniu z chemią to zbyt duże obciążenie dla organizmu. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Wszystko układa się w logiczną całość. @Homelander dostał raka od konsolek, więc leczyć się musi przy pomocy potęgi PC Zdrowia byczku, mam nadzieję że wszystko będzie ok! 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Coś ewidentnie Ci haczy o łopatki. Zdejmij obudowę z tyłu i zobacz, co tam się dzieje. Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca (edytowane) Ja miałem identycznie w SD LCD 64GB, okazało się że winowajcą był wadliwy wentylator który uszkodził się i zaczał wariować. Po rozkręceniu okazało się że cały się ruszał na łozysku. Edytowane 25 czerwca przez Assassins_78 Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Valve na szczescie lepsze niz Asus, i powiedzieli mi ze mam odeslac i naprawia/wymienia. Mam nadzieje,ze to tylko pech bo w sumie nie wiem czy na tym decku gralem wiecej niz 10h Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Mój premierowy 64gb dalej bez zająknięcia Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Btw na steamie decki LCD w promo -15% Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Żeby nie było - Decki LCD też są spoko. Nawet wolę ekran od OLEDa. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Przecież ten ekran LCD jest chyba gorszy niż w switchach xdddd Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Ten ekran LCD to był najsłabszy element Decka. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 25 minut temu, Daffy napisał(a): Przecież ten ekran LCD jest chyba gorszy niż w switchach xdddd Chyba OLEDoza Ci się na mózg rzuciła xD Dajesz se saturację kolorków na maks i masz lata świetlne przed Switchem od ręki zrobione suwaczkiem w opcjach. Mam oba sprzęty, ostatnio robiłem update na Switchu LCD i Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca (edytowane) Ja nie lubię takich ostrych kolorów, wolę bardziej stonowane. I na niższych jasnościach OLED robi się szary, a LCD trzyma barwy. Mam oba i gram zamiennie i jak się przesiadam z jednego na drugi to zauważam wielkość ekranu, ale to tyle. Poza tym jest wszystko spoko, po chwili w ogóle nie zwracam na to uwagi. Głównie w LCD przeszkadza mi, że nie mogę ustawić np 34 klatek. Często tego używam jak coś prawie daję radę w 40. Edytowane 25 czerwca przez dominalien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi