drozdu7 2 880 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Widać młody dobre nawyki wpajane będzie miał, może po kieliszeczku też dziabniecie? Edytowane 15 godzin temu przez drozdu7 Cytuj
pawelgr5 1 515 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Szkoda strzępić ryja. BTW kurwa, czy każda gra od R* ma osobnego jebanego klienta do instalacji? Wczoraj od Veliusa wpadła mi trylogia GTA i znowu mi się załączyła instalka tego gówna. Mam juz to pod GTA4 i miałem pod GTA5, jest też pod RDR2. No ja pierdole... BTW WESOŁYCH ŚWIĄT MORDECZKI!!! Cytuj
Bzduras 12 765 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 11 minut temu, pawelgr5 napisał(a): BTW kurwa, czy każda gra od R* ma osobnego jebanego klienta do instalacji? Wczoraj od Veliusa wpadła mi trylogia GTA i znowu mi się załączyła instalka tego gówna. Mam juz to pod GTA4 i miałem pod GTA5, jest też pod RDR2. No ja pierdole... A to Ubi i EA tak samo, bo każda gierka pod protonem tworzy sobie swoje własne struktury katalogów naśladujące te windowsowe, no i do każdej musi się osobno doinstalować launcher. Traktuj to tak, jakby każda gra była instalowana w swojej własnej piaskownicy. Cytuj
pawelgr5 1 515 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Eh no tak ale tylko ten od R* przy wiekszych aktualizacjach każe się logować 100% od nowa. To mnie wkurza. Jak człowiek skacze po gierkach to co chwile trza się logować 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi