Bzduras 12 909 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Jeśli wymusisz synchronizację to powinien, tam zawsze cyrki były z tym pobieraniem i uploadowaniem sejwów. 1 Cytuj
Czoperrr 5 353 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Na pewno to działa? Wydaje mi się, że Heroic używa swojej chmury do synchronizacji Save a nie serwerów GOG albo Epic. Cytuj
Bzduras 12 909 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu W paru gierkach po wybraniu w opcjach "Force Download" pobrało mi normalnie sejwy z GOG Galaxy i Epica. Cytuj
Daffy 10 734 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Sonka z Nixes rozpieszcza deckowcow, kolejny z tytułów teoretycznie nieosiągalnych pięknie śmiga na deczku 2 Cytuj
Daffy 10 734 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tutaj jeszcze jak ff7rebirth śmiga w późniejszych etapach 2 Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Gdzie ten FSR dla Indiany ja się pytam?? Btw. Baldur na Decku chodzi tak sobie. Wygląda ładnie, ale to jest raczej filmowe 24 klatki niż coś więcej Nie żeby to przeszkadzało w RPG z turowym systemem walki i w grze tak przeogromnej, ale może kogoś będą oczy boleć. Chociaż tacy ludzie raczej nie kupują Steamdecków Cytuj
dominalien 278 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Nooo, troszkę mnie zmartwiło, że w ostatnim newsie było o nowym DLSS i nic o FSR. Nabiłem Indianą ponad 50h na SD i teraz zrobiłem sobie lekka przerwę czekając na lepszą wydajność w trzecim obszarze. Edytowane 6 godzin temu przez dominalien Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 hours ago, dominalien said: Nooo, troszkę mnie zmartwiło, że w ostatnim newsie było o nowym DLSS i nic o FSR. Nabiłem Indianą ponad 50h na SD i teraz zrobiłem sobie lekka przerwę czekając na lepszą wydajność w trzecim obszarze. Hej napisz coś więcej o tym jak się gra w tego Jonesa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi