Ukukuki 7 508 Opublikowano wczoraj o 09:14 Opublikowano wczoraj o 09:14 4 minuty temu, Sobies napisał(a): Za ile można w tej chwili sprzedać używanego może z 20 godzin Steam Deck'a OLED 512 gb? Widzę dość duże rozbieżności cenowe i jestem lekko zdezorientowany. Wszystko w stanie 6/6 z fabrycznym pudełkiem. Teraz 2200 - 2100 zł nówka zaplombowana chodzi więc wyceń względem ceny za nówkę. Pamiętaj ,że u nas na olx królują nowe sztuki kupione za skórki z gier czy karty z gier. Tak ludzie wyciągają kasę ze steam za cyfrowe dobra. Jak tak kupiłem nówkę Oleda 1TB za 2300 zł. 2 Cytuj
Sobies 174 Opublikowano wczoraj o 15:14 Opublikowano wczoraj o 15:14 (edytowane) 6 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Teraz 2200 - 2100 zł nówka zaplombowana chodzi więc wyceń względem ceny za nówkę. Pamiętaj ,że u nas na olx królują nowe sztuki kupione za skórki z gier czy karty z gier. Tak ludzie wyciągają kasę ze steam za cyfrowe dobra. Jak tak kupiłem nówkę Oleda 1TB za 2300 zł. No właśnie ceny na olx są moim zdaniem dziwnie wysokie - praktycznie każde ogłoszenie to 2100-2000 zł. Wydaje mi się, że to nierealne ceny, chyba że coś przespałem Edytowane wczoraj o 15:15 przez Sobies Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W dniu 2.03.2025 o 10:07, Sobies napisał(a): Za ile można w tej chwili sprzedać używanego może z 20 godzin Steam Deck'a OLED 512 gb? Widzę dość duże rozbieżności cenowe i jestem lekko zdezorientowany. Wszystko w stanie 6/6 z fabrycznym pudełkiem. Chciałbyś mi to sprzedać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi