Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

Opublikowano

Lords of fallen w wersji 2.0 mega poprawił optymalizację na sd, bezproblemowo można grać

Oblivion remaster ma znaczek verified więc pewnie dziś lub jutro dowiemy się jak śmiga na sd

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Wyświetleń 294,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano

Już ludzie ogrywają obliviona, dungeony spoko ale w trakcie open world prawie cały czas poniżej 30fps na najniższych ustawieniach gdzie ciężko to odróżnić od oryginału xd

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał(a):

Już ludzie ogrywają obliviona, dungeony spoko ale w trakcie open world prawie cały czas poniżej 30fps na najniższych ustawieniach gdzie ciężko to odróżnić od oryginału xd

Tym bardziej chujowo, że ten znaczek verified można dostać tylko dlatego że jakis typ stwierdził, że w sumie to spoko i w ogóle dziala. Mam nadzieje, że wersja na S2 juz sie robi.

Opublikowano
W dniu 15.04.2025 o 12:58, Daffy napisał(a):

Kurde, na domyślnych ustawieniach deckowych wygląda ok, ale po zastosowaniu ustawień z tego filmiku faktycznie przenośne ps4