pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Cholera własnie nie widziałem Od kiedy firma przysłała mi docka do lapka to nie śledziłem juz nic czekając na oficjalnego. Trochę to zmienia moje plany. Podziękował Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Przecież dock to zawsze będzie podstawka a nie dock z prawdziwego zdarzenia bo trzeba podłączyć kabelek od góry za każdym razem. Wystarczy hub USB c z wpięta na stałe myszka i klawą. Oficjalny elektrośmiec od valve nic nie zmieni. Cytuj
123majkel 0 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 To mój pierwszy raz tutaj więc witam serdecznie Chciałbym na początek zapytać ile czekaliście po opłaceniu rezerwacji, wpłaciłem we czwartek i cisza. Dzieki Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 (edytowane) Nie mogę tego sprawdzić, bo w tej chwili strona o Decku się nie ładuje, ale super wiadomość. edit: A jednak Edytowane 6 października 2022 przez Bigby 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 przez mysl przeszedł mi zakup dicka, a tu nagle pojawiły sie xd musze sie z tym przespać Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 2 minuty temu, 20inchDT napisał: przez mysl przeszedł mi zakup dicka, a tu nagle pojawiły sie xd musze sie z tym przespać U mnie już w koszyku i walczę z tą myślą. Czy na pewno potrzebuje kolejny gadżet za takie pieniądze. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 1 minutę temu, Bigby napisał: U mnie już w koszyku i walczę z tą myślą. Czy na pewno potrzebuje kolejny gadżet za takie pieniądze. Tez nie wiem czy tego potrzebuje. Nawet nie wiem w co bym na tym gral. Ktorego bys bral? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Tez nie wiem czy tego potrzebuje. Nawet nie wiem w co bym na tym gral. Ktorego bys bral? Najtańszy, 64 GB. Później dokupił kartę SD o pojemności 512 GB. Do grania w mniej wymagające tytuły pokroju Pentiment, Tactics Ogre, Persona jak najbardziej by wystarczyło. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Gdyby mozna bylo na tym odpalic gierki z gamepassa lokalnie to bylby spoko sprzecik do indorow z uslugi Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 https://www.youtube.com/watch?v=bcwkMfoUATc 480 zł za dock, polecieli w kosmos z tą ceną Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Piekna informacja nareszcie będzie można kupić sprzęt jak człowiek, a nie stać w kolejce jak za PRLu Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Ale dowalili ceną docka. Jednak odpuszcze bo nawet nie mam monitora żeby korzystać więc byłby tylko do ładowania. Kupiłem docka 2 tygodnie temu na OLX bo nie chciałem czekać a gdybym poczekał to bym teraz brał "z półki" - na szczęście prawie nic nie dopłaciłem do biznesu. Tylko teraz bym nie brał 64 tylko 256. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 480 zl Panie @Dr.Czekolada Chyba jednak jak mnie najdzie miec uporzadkowane biurko to bedzie od chinczyka z linku wczesniej Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Ja kupię tą stację. Cena nie jest aż taka zła, dock o podobnych możliwościach to około 70 dolców a tutaj w zestawie jest jeszcze zasilacz. Idealna cena to by było 399 no ale trudno. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Ładowanie i rozdzielanie energii przez USB-C z USB-PD jest drogie, po tylu latach ludzie nadal są tym zaskoczeni. Nie wiem jaki sprzęt tego typu jest tani. Same huby USB-C z HDMI i ładowaniem prawie tyle kosztują, ładowarki odpowiedniej mocy też kosztują wiele dych jak nie stówę. Switchowy dock też tyle kosztuje i nie jest jakoś drogi jak na wszystko to w jednym miejscu. Docki za 20 euro są tanie bo nie mają tych funkcjonalności. Mogłoby to wylgądać taniej, jakby ogłosili sprzedaż samego docka bez ładowarki, którą z tego co rozumiem każdy posiadacz Decka i tak powinien mieć. Ale jak wyżej, to nawet nie jest najdroższy fragment. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Godzinę temu, Bigby napisał: U mnie już w koszyku i walczę z tą myślą. Czy na pewno potrzebuje kolejny gadżet za takie pieniądze. Aktualnie jedna z najlepszych, dostępnych konsol. Grania jest w cholere i za małe pieniądze. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Ludzie się rzucili i chyba zabrakło najtańszej wersji. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Szybko poszło z tą dostępnością Co do najnowszej aktualizacji, złota firma Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 13 minut temu, ogqozo napisał: Ładowanie i rozdzielanie energii przez USB-C z USB-PD jest drogie, po tylu latach ludzie nadal są tym zaskoczeni. Nie wiem jaki sprzęt tego typu jest tani. Same huby USB-C z HDMI i ładowaniem prawie tyle kosztują, ładowarki odpowiedniej mocy też kosztują wiele dych jak nie stówę. Switchowy dock też tyle kosztuje i nie jest jakoś drogi jak na wszystko to w jednym miejscu. Docki za 20 euro są tanie bo nie mają tych funkcjonalności. Mogłoby to wylgądać taniej, jakby ogłosili sprzedaż samego docka bez ładowarki, którą z tego co rozumiem każdy posiadacz Decka i tak powinien mieć. Ale jak wyżej, to nawet nie jest najdroższy fragment. Co ty za pierdoły piszesz xD Mam w firmie masę laptopów ładowanych po usb-c z pd. Kupiłem huby za 130 PLN, chodzą z każdym, nawet z macami. Dodaj dobrą ładowarkę, markową to będzie drugie 130 I masz 260. Trochę mnie niż 480 jednak. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Teraz, NemoKOF napisał: Co ty za pierdoły piszesz xD Mam w firmie masę laptopów ładowanych po usb-c z pd. Kupiłem huby za 130 PLN, chodzą z każdym, nawet z macami. Dodaj dobrą ładowarkę, markową to będzie drugie 130 I masz 260. Trochę mnie niż 480 jednak. Co to za hub? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 (edytowane) Kupiłem parę tych: https://allegro.pl/oferta/adapter-hub-9w1-usb-c-hdmi-rj45-ethernet-sd-mac-m1-10876417275 Ładowarka jakaś do tego mocniejsza albo jak chce Ci się latać z jedną to ta co jest z deckiem. Ten dock nie robi nic, próbują sobie odbić niski zarobek z wersji, 64gb. Z deckiem działa nawet zamiennik docka do switcha, ja używam 3 sztuk od kilku lat, one nieco droższe, 35 i 40 euro ale ich już nie ma. Dodam jeszcze że ładowarka od switcha ładuje decka, i w takim hubie i bez. Podłączam zamiennie switcha i decka. Edytowane 6 października 2022 przez NemoKOF 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Ja mam jakiegos gowno no name do ktorego podpinam ladowarke od SD i dziala jak zloto. W zasadzie lepiej niz Dock to ThinkPada ktory nie puszcza mi dzwieku po HDMI. Kupiplem prawie identyzny model jak ten tutaj: https://allegro.pl/oferta/adapter-hub-8w1-usb-c-3-0-hdmi-4k-rj45-sd-tf-pd-12131033326 Ogolnie to kurwesko wkurza mnie ze deck lezy na biurku podlaczony kablem. Wolalbym zeby ladnie pionowo siedzial wiec nadzieja jakas byla. Przy takiej cenie to jednak oleje kupno na ten moment orginalnego. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Mi pasuje że leży bo nie mam miejsca pod tv I jak używałem docka nintendo to wyprowadziłem z niego kabel przedłużające i dałem docka za tv xD. Rozumiem że może wkurzać ale wystarczy bylejaki stojak za grosze i będzie sobie stał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi