Skocz do zawartości

XDEFIANT

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tom Clancy's Call of Duty. Tak właśnie to wygląda.

Jak będzie działać lepiej niż Warzone to obyczaje, bo czemu nie, a nuż coś zatrybi, a konkurencja dla CoD i BF się przyda.

Opublikowano

Przecież to jest jawna tęsknota Ubi do tego, aby odkroić coś dla siebie z potężnego i kasodajnego torta w kwestii gier CoD-o podobnych :D  Nawet podkupili producenta wykonawczego Call Of Duty: Ghosts. Niczym to się prawie od CoD-a nie różni. Ten sam gunplay i tempo. Klasy to też zgrana karta. Nic odkrywczego. Zagra się kiedyś tam, jeśli ładnie poproszą.

Opublikowano

Ubi gierki nie interesują mnie w ogóle. Dosadnie widać co sobą ten team prezentuje, ciągła droga na łatwiznę. Tu zerżniemy od CoDa,to jakieś assety z The Division, ikonek od wuja. Nie i jeszcze raz nie,godność swoją cenię.

Opublikowano

Gra będzie korzystać z tego samego silnika co The Division 2, a to IMO najlepsza z ubigierek, a już na pewno najlepsza z gier gazowych. Przynajmniej mi siadła najbardziej i najwięcej w to grałem swego czasu. Zatrudnienie na sternika gry typka od CoD-a przynajmniej powinno zapewnić porządny, a nie kupsztangowy pływający gunplay, a to jest wg mnie absolutnie kluczowa sprawa w tego typu szpilach. Z resztą twórcy podkreślają, że i dla nich to priorytet. Na filmikach widać np strzelanie ze snajperek i wygląda to wstępnie bardzo dobrze.

Tę grę może jedynie zgubić brak balansu oraz jak to w przypadku tego wydawcy nadmiar wszelkiego autoramentu znaczników.

Opublikowano

Ogólnie, to Tom Clancy pewnie w grobie się przewraca za kalanie jego nazwiska tymi ubiszrotami, ale czymś musieli zainteresować:reggie:

Czy w tym zwiastunie jest nasz MSBS GROT czy jakaś inna broń?

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj zaczyna się otwarta beta. Po poprzedniej, zamkniętej, odzew graczy był pozytywny - dobry mix starych Call of Duty i ultów z Overwatcha. Sam dzisiaj na pewno sprawdzę.

Opublikowano

Z tego co czytałem movement, strzelanie i niestety netcode jest prosto z 2010 roku, więc ludzie, którzy ciągle by grali w Modern Warfare 1 są zachwyceni, ale jest też bardzo dużo opinii, że jeszcze bardzo daleko do dobrej grywalnej produkcji. Mnie też póki co te wszystkie supermoce odrzucają.

Opublikowano

Gra chyba nie do końca wiem czym chce być, jest feeling starych COD’ów, kolorystyka i postacie jak z Valoranta, tryb eskorty żywcem wyjęty z Overwatcha. No taki miszmasz wszystkiego, nie wiem czy to zatrybi na dłuższą metę wśród większej liczby graczy.

• This 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem w betę na ps5. Strasznie słabo się w to grało. Obok Coda to nie stało. Przypomniało to ten battle royale od ubisoftu. Podejrzewam, że gracze z PC lepiej się bawili.

Granie na padzie coś strasznego...
Mam nadzieje, że na premierę będzie dużo lepiej. Rainbow pokazuje, że potrafią w strzelanie.