Opublikowano 19 lipca 20213 l Czy tylko ja mam odruch wymiotny jak widzę takie gry? Edytowane 19 lipca 20213 l przez Jakim
Opublikowano 19 lipca 20213 l Wow, wygląda kompletnie nieinteresująco. Kojarzy mi się z jakimiś mobilkami. Brawl Stars w FPP.
Opublikowano 19 lipca 20213 l Tom Clancy's Call of Duty. Tak właśnie to wygląda. Jak będzie działać lepiej niż Warzone to obyczaje, bo czemu nie, a nuż coś zatrybi, a konkurencja dla CoD i BF się przyda.
Opublikowano 19 lipca 20213 l Przecież to jest jawna tęsknota Ubi do tego, aby odkroić coś dla siebie z potężnego i kasodajnego torta w kwestii gier CoD-o podobnych Nawet podkupili producenta wykonawczego Call Of Duty: Ghosts. Niczym to się prawie od CoD-a nie różni. Ten sam gunplay i tempo. Klasy to też zgrana karta. Nic odkrywczego. Zagra się kiedyś tam, jeśli ładnie poproszą.
Opublikowano 20 lipca 20213 l Ubi gierki nie interesują mnie w ogóle. Dosadnie widać co sobą ten team prezentuje, ciągła droga na łatwiznę. Tu zerżniemy od CoDa,to jakieś assety z The Division, ikonek od wuja. Nie i jeszcze raz nie,godność swoją cenię.
Opublikowano 20 lipca 20213 l Gra będzie korzystać z tego samego silnika co The Division 2, a to IMO najlepsza z ubigierek, a już na pewno najlepsza z gier gazowych. Przynajmniej mi siadła najbardziej i najwięcej w to grałem swego czasu. Zatrudnienie na sternika gry typka od CoD-a przynajmniej powinno zapewnić porządny, a nie kupsztangowy pływający gunplay, a to jest wg mnie absolutnie kluczowa sprawa w tego typu szpilach. Z resztą twórcy podkreślają, że i dla nich to priorytet. Na filmikach widać np strzelanie ze snajperek i wygląda to wstępnie bardzo dobrze. Tę grę może jedynie zgubić brak balansu oraz jak to w przypadku tego wydawcy nadmiar wszelkiego autoramentu znaczników.
Opublikowano 20 lipca 20213 l Ogólnie, to Tom Clancy pewnie w grobie się przewraca za kalanie jego nazwiska tymi ubiszrotami, ale czymś musieli zainteresować Czy w tym zwiastunie jest nasz MSBS GROT czy jakaś inna broń?
Opublikowano 16 lutego 20232 l Multiplayerowa gra usługa od Ubi. No zapowiada się niesamowity hit i odpowiedź na pytanie dlaczego Ubi jest w tak znakomitej kondycji
Opublikowano 16 lutego 20232 l Ubi i ich wysryw gierki.Kolejne p2w dla dzieciaków żerujące na tytule Toma Clancy'ego.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Dzisiaj zaczyna się otwarta beta. Po poprzedniej, zamkniętej, odzew graczy był pozytywny - dobry mix starych Call of Duty i ultów z Overwatcha. Sam dzisiaj na pewno sprawdzę.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Najśmieszniejsze jest to, że taki Xdefiant może mieć prawdziwe nazwy broni, a w MW2 mamy Kastova i .50 GS
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Jak to pobrać na ps5? W ps store nic nie ma, zarejestrowałem się na stronie za pomocą konta playstation i dalej nic.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Żeby to było samo strzelanko bez jakichś supermocy to bym sprawdził, a tak yebać - wciąż PUBG the best
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Z tego co czytałem movement, strzelanie i niestety netcode jest prosto z 2010 roku, więc ludzie, którzy ciągle by grali w Modern Warfare 1 są zachwyceni, ale jest też bardzo dużo opinii, że jeszcze bardzo daleko do dobrej grywalnej produkcji. Mnie też póki co te wszystkie supermoce odrzucają.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Gra chyba nie do końca wiem czym chce być, jest feeling starych COD’ów, kolorystyka i postacie jak z Valoranta, tryb eskorty żywcem wyjęty z Overwatcha. No taki miszmasz wszystkiego, nie wiem czy to zatrybi na dłuższą metę wśród większej liczby graczy.
Opublikowano 4 lipca 20231 r Grałem w betę na ps5. Strasznie słabo się w to grało. Obok Coda to nie stało. Przypomniało to ten battle royale od ubisoftu. Podejrzewam, że gracze z PC lepiej się bawili. Granie na padzie coś strasznego... Mam nadzieje, że na premierę będzie dużo lepiej. Rainbow pokazuje, że potrafią w strzelanie.