krzysiek923 1 711 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca movement w tej grze to jak w łyżwach po lodzie Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 19 minut temu, krzysiek923 napisał(a): movement w tej grze to jak w łyżwach po lodzie To nie podróba Modern Warfare tylko Black Opsa. Jest sztywno, ale taki urok tej serii. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Dla mnie jak na FTP gierka daje rade i w zupełności zaspokaja głód CODa. Jedyne co mi się nie podoba, to fakt, że w tych sezonach nie zrobili nic darmowego. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Jak nie, co kilka poziomów masz darmowy item Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Wczoraj wszedł nowy pacz. Od teraz można głosować na mapy, oraz wybierać rozgrywkę, w której chce się uczestniczyć. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca te supermoce to zdecydowanie nie dla mnie, nawet z nich nie korzystam, bo mi się po prostu nie chce tego ogarniać, a pojedynki jeden na jeden wygrywa ten kto szybciej skacze kurwa xd mogliby to skakanie ukrócić, a póki co odpuszczam 2 Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Z tych mocy nikt nie korzysta tak naprawdę i nie zauważyłem by ktoś nadmiernie skakał. Gierka jest darmowa, gra się przyjemniej niż w Call of Duty i gra potrafi sprawić sporą satysfakcję. Jako odstresowywacz idealna pozycja. Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia No niestety gracze nawet z przyzwyczajenia idą na cod. Sama gra była całkiem spoko i gdyby było z kim to by się grało. Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Straszne, kolorowe, krzyczące, ADHDowe gówno dla tiktokersów - fajnie, że zdycha 1 1 Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Kolejny projekt wykonany do excela jak concord. Jakby te matoły znaly branże to by wiedzieli, że dzisiaj wystarczy zrobić lepsza wersję csa2, ktory ma poważne problemy z kodem sieciowym i tyle. No i nie bazować na początku swojej marki na obesranych skinach.... Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 3 minutes ago, oFi said: Jakby te matoły znaly branże to by wiedzieli, że dzisiaj wystarczy zrobić lepsza wersję csa2, ktory ma poważne problemy z kodem sieciowym i tyle. Nikt za bardzo nie próbował zrobić lepszego/innego cs'a od 20 lat, bo i tak nie ma szans w starciu z grą, która a) obecnie już jest darmowa b) od 10? lat codziennie ma ponad milion graczy. Rainbow Six to trochę inny kierunek, bardziej realistyczny, CoD to wiadomo w jaką stronę poszedł, Battlefield od wielu lat miota się sam ze sobą w jakim kierunku chce iść. XDefiant miał ambitne założenia, ale wyszła typowa gra f2p dla pokolenia fortnajtowców. A jeszcze na koniec CoD w game passie na premierę myślę zaorał Defianta do końca. Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia W csa graja ludzie, bo nie ma alternatywy, a kazdego dnia takie cyrki się dzieją na serwerach ze te partacze z valve powinni oddac naprawianie tego komuś innemu. Gwarantuje Ci, że jakby ktoś zrobił csa z naprawionymi bolączkami csa2 to valve stracilo by swoje niechciane dziecka na zawsze, bo maja je obecnie w dooopie i zajmują się tylko dota2 (Gejben nabite ta ma 10k h to widać gdzie cala para idzie developerska). Do tego deadlock ktory jest jaki jest ale animacje i ruchy postaci ma wyżeźbione do perfekcji. Ale excel z codzika robi większe wrażenie na inwestorach prawdopodobnie to starają się skopiować tą formułę. 1 Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Wiem bo sam grywam w CS2, bo nie ma alternatywy I nie będzie, to za duża marka, gdzie i tak 90% dyskusji i hypu jest wokoł skinów, a nie gameplayu. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 20 minut temu, Bartg napisał(a): Wiem bo sam grywam w CS2, bo nie ma alternatywy I nie będzie, to za duża marka, gdzie i tak 90% dyskusji i hypu jest wokoł skinów, a nie gameplayu. Valorant sprawuje się całkiem nieźle o ile mi wiadomo. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Tak to prawda, ale nie nazwałbym tego alternatywą dla CS'a mimo wszystko Mnie zupełnie stylistyka odrzuciła. Cytuj
l33t 141 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Ubisoft ma ku temu doskonałą platformę przecież. R6 Siege był właśnie taką grą-ewolucją względem CS-a. Dla mnie zwyczajnie lepszą, bo bardziej taktyczną a nie opartą tylko na skillu, wynikającym z tysięcy godzin doświadczenia. To, że z biegiem lat liczba dostępnych postaci (Operatorów i ich coraz to dziwaczniejszych gadżetów) rosła bezsensownie, a zmiany w grze były kierowane w stronę streamerów, to już inna sprawa. Choć szkoda, bo Rejnboł z mojej perspektywy stał się w końcu też taką durną strzelanką plastik-fantastik. Wydaje mi się, że oni tam nie do końca wiedzą, co robić z posiadanymi markami. Taki Aassassin wyewoluował przecież z księcia Persji. Gdzie jest jakaś duża gra w tym uniwersum? Albo: co się stało z Samem Fisherem? W Rainbow Six w stylu Vegas czy nawet jeszcze bardziej taktycznych, klasycznych odsłon też bym sobie pyknął po latach. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Ostatnie posty dobre z tym R6. To jest taka alternatywa dla CSa jak Doom: Eternal dla Quake'a. Wspólne mają tylko to że antyterroryści strzelają się z terrorystami Ofi wpisz sobie w google ile zajęło doprowadzenie CS:GO do tego stanu w któym wszyscy stwierdzili, że jest dobry. To samo jest z CS2 teraz. Valve zawsze ma tempo ślimaka niestety. 1 Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Każda gra-usługa prędzej czy później padnie ofiarą "tiktokizmu" i "fortnajtozy" - takie czasy, to się klika, streamerzy lubią to. Moje ukochane PUBG niby wciaż trzyma core rozgrywki i wyżej wymienione przypadłości głównie dotyczą oferowanych skinów, ale też czasem wprowadzają wątpliwe udziwnienia, właśnie żeby przekonać tych, dla których jest za hardkorowo. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Z każdym updatem grało i strzelało się coraz lepiej, ostatecznie gra była całkiem przyjemna. Wystarczyło zrobić z tego relistycznego shootera bez supermocy i kolorowego guvna i mieliby oddane grono fanów, a gra by przetrwała, bo naprawdę miała potencjał na bycie niezłym cod-like fpsem. Wiadome było, że z CoD-em na gameplay i kolorowe skórki nie wygraja, a realistyczna otoczka byłaby tutaj wyróżniająca. Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Valorant sprawuje się całkiem nieźle o ile mi wiadomo. Valorant przez ilość bohaterów opiera się aktualnie w większości na mocach, a nie strzelaniu hedów (a szkoda). 9 godzin temu, UberAdi napisał(a): Ostatnie posty dobre z tym R6. To jest taka alternatywa dla CSa jak Doom: Eternal dla Quake'a. Wspólne mają tylko to że antyterroryści strzelają się z terrorystami Ofi wpisz sobie w google ile zajęło doprowadzenie CS:GO do tego stanu w któym wszyscy stwierdzili, że jest dobry. To samo jest z CS2 teraz. Valve zawsze ma tempo ślimaka niestety. CS:GO miał wloty i upadki ale tak popsuty to nigdy nie był. Najgorsze co aktualnie jest nie do zaakceptowania to ten advantage peak - chłop wychyla za winkla i widzi Cie o 0,5 sekundy szybciej od Ciebie i takie kwiatki się zdarzają na oficialu jak i na faceit...... No i masa latających po necie filmików jak typ wali full auto w plecy typowi a ten nie dostaje nic, odwraca się i wali bułe pierwszą kulą xd Jasne - cs2 to dzisiaj machina skinowa i na tym bazuje. Ale serio - da sie zrobić mniejszym nakładem pracy sieciówkę, która rozyebała by tej grze wszystkie zęby. A i tak rotacja map - mirage i vertigo ludzię już nie chcą grać od paru lat - a valve nic. 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Gierka była całkiem spoko i fajnie wykorzystywała różne frakcje z innych tytułów Ubi. Ode mnie jednak nie dostali ani grosza, bo battle passy wbijały się bardzo wolno, a do tego były strasznie biedne - nie widziałem w nich ani jednej ciekawej rzeczy. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Losy Xdefianta były już przesądzone w dniu premiery, albowiem wiadomym było, że z początku CoD-owcy rzucą się na gierkę, co rzecz jasna miało miejsce, ale czynili to li tylko z powodu oczekiwania i rozgrzewki przed następnym CoD-em. Jak ten się w końcu ukazał (BO6) to już nie było co zbierać. Ja osobiście bardzo ciepło będę wspominał Xdefianta. Sporo pograłem i czerpałem z gry zwyczajną radość. R.I.P. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia W dniu 5.12.2024 o 09:21, Czezare napisał(a): albowiem wiadomym było ale czynili to li tylko z powodu a ty skąd się zerwałeś, w niedziele z ambony nadajesz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi