Opublikowano 21 lipca 20213 l Nowy Wiedźmin zrobiony na modłę Pokemon GO. I jak tam telefoniarze, będzie grane? Dziś premiera, ale póki co mi wywala komunikaty o zwalonym serwerze.
Opublikowano 21 lipca 20213 l No spróbuje się, opinie przedpremierowe były dość pozytywne mimo, że wszyscy wspominali p2w, ale ja to traktuje jako urozmaicenie spaceru a nie hardcore gierge.
Opublikowano 21 lipca 20213 l ja juz zainstalowane na 3 telefonach, ale firma SPOKKO wcale nie jest spokko
Opublikowano 21 lipca 20213 l Obejrzałem gameplay i w chuj nudno to wygląda. W pokemonach chociaz ten element zbieractwa był, który ratowal tez niezbyt fajny gameplay.
Opublikowano 21 lipca 20213 l Dla mnie jako motywacja polazić i w tle posłuchać podcastu idealna sprawa. Zapraszać do znajomych moje ID 2461 0062 512810,5 km zrobiłem grając
Opublikowano 22 lipca 20213 l Niestety póki co w grze nie ma żadnego licznika, sprawdzałem przez Google fit
Opublikowano 22 lipca 20213 l Autor Ja się dobrze bawię póki co, ale też nie miałem wygórowanych oczekiwań. Dawajcie mnie do znajomych: 0172 1086 6412 Ode mnie daily gifts
Opublikowano 22 lipca 20213 l Super sprawa, pies zadowolony, spacerów mnóstwo ID 2885 0101 1210 zapraszam do znajomych
Opublikowano 24 lipca 20213 l Jak tam idzie wam questowanie? Ja póki co tylko gryfa ubilem, a lvl już 7 czy 8. Jest szansa na srebrny miecz z zadań ?
Opublikowano 24 lipca 20213 l 6 godzin temu, Bielik napisał: Jak tam idzie wam questowanie? Ja póki co tylko gryfa ubilem, a lvl już 7 czy 8. Jest szansa na srebrny miecz z zadań ? Jestem dopiero przy drugim queście ale obstawiam, że wyposażenie tylko za wirtualną walutę.
Opublikowano 24 lipca 20213 l Dwa questy zrobilem a tak to siekam potwory. Pojebało ich z tymi odległosciami.
Opublikowano 24 lipca 20213 l Dwa questy zrobilem a tak to siekam potwory. Po(pipi)ało ich z tymi odległosciami.Tzn ? U mnie raczej wszystko się pojawia w przedziale 500 - 1000m co przy tego typu grze pewnie musi w ten sposób wyglądać żeby wszystkiego nie porobić za szybko. Są za to nieco większe patologie takie jak godziny wykonania questa, niektóre można zrobić tylko po zmierzchu, niektóre tylko o świcie, to już trzeba konkretnym maniakiem być albo wspomóc się jakimś fake GPS.
Opublikowano 25 lipca 20213 l Jak na moje gra byłaby dużo lepsza gdyby zrobili coś bardziej na zasadzie TES:Blades albo Infinity blade , kompletnie założenia chodzenia po osiedlu i bicia topielców mi nie siada. Tak jak w pokemonach to było genialne i w sumie od zawsze pokemony kojarzyłem z przygodą i uwielbiałem jeździć po wioskach szukając nowych stworzonek .
Opublikowano 25 lipca 20213 l Poszedłem do nocnego sklepu, bo mnie naszła ochota na lody. Po drodze mijałem lidla, akurat drzewko tam jest, to mowie, że sobie jebne. Stanąłem na pustym parkingu, napierdalam te potwory i patrol policji podjezdza. Pytają czy wszystko w porządku, no nic, przyznalem się, że gram w wiedzmina, życzyli mi dobrej nocy i odjechali
Opublikowano 26 lipca 20213 l Ja już 10lvl i gra się bardzo fajnie. Gra ma duży potencjał oby tego nie zmarnowali . Zapraszajcie i dzielmy się pączkami bo mam już 16 i tylko miejsce w eq mi zajmuje 1009 7812 8683
Opublikowano 27 lipca 20213 l Autor W dniu 24.07.2021 o 19:59, Shen napisał: Dwa questy zrobilem a tak to siekam potwory. Pojebało ich z tymi odległosciami. Jak gdzieś zbyt daleko odejdziesz lub odjedziesz od miejsca docelowego w queście, to wchodzisz do niego i tam jest opcja PRZENIEŚ. I cyk, daje go w Twojej okolicy niedaleko.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Ta wiem. Teraz mam jakiś pojebany quest, nie wiem kiedy go zrobie. Trzeba zapalić trzy świeczki, ale żeby zapalić kolejna trzeba czekac 15 minut aż poprzednia się wypali. Czyli 45 minut siedzenia w jednym miejscu
Opublikowano 27 lipca 20213 l Generalnie mało tych questów jest jak na dwa lata tworzenia gry. W grupkach na facebooku są już osoby, które przeszły całą obecną linię fabularną nie maniacząc przy tym, ani nie korzystając z fake gps. Oby aktualizacje były częste i obfite w zawartość bo inaczej gra umrze.