Masorz 13 194 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Opublikowano 27 lipca 2021 Patrząc jak tamci rozbudowali Poksy GO, to bym był spokojny. Z drugiej strony jest 'dopiero' 500 tysięcy pobrań apki. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 27 lipca 2021 Opublikowano 27 lipca 2021 3 godziny temu, Bielik napisał: Generalnie mało tych questów jest jak na dwa lata tworzenia gry. W grupkach na facebooku są już osoby, które przeszły całą obecną linię fabularną nie maniacząc przy tym, ani nie korzystając z fake gps. Oby aktualizacje były częste i obfite w zawartość bo inaczej gra umrze. Myślę, że oni to mają przygotowane questy na pare miechów, ale będą je wprowadzać sukcesywnie co jakiś czas żeby właśnie zainteresowanie przyciągać w różnych odstępach czasu Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 lipca 2021 Opublikowano 27 lipca 2021 Ja olałem te questy, nagrody i tak słabe. Miesiąc teraz bede odkładal na najlepsza zbroje w grze xd Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 27 lipca 2021 Opublikowano 27 lipca 2021 Z tego co wypowiadali się twórcy wybory które obecnie podejmujemy będą miały jakieś tam odzwierciedlenie w kolejnych sezonach, także myślę że nagrody w przyszłości mogą być fajne z questów. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 pobralem, gra się kozacko, aż się chce spacerować po mieście, chyba sobie w niedziele zrobie solidną przejążdżke na rowerze Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Chyba też sprawdzę bo robię codziennie ~10km to questów bym porobił sporo. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 ej udało się wam zabić mocniejsze potworki z czaszka? mam 3 poziom i troche nie daje rady srebny miecz tylko moge kupic czy dostane go za jakiegos questa? idzie inaczej niz wydajac realne pieniadze, zdobywac zloto? super gierka Oczyściłem dziś całe biuro w ktorym pracuje z potworów a Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Te z czaszką bez olejów i mikstur to dopiero od 15lvl bije po odblokowaniu skilla co odbija obrazenia przy bloku Cytuj
Masorz 13 194 Opublikowano 29 lipca 2021 Autor Opublikowano 29 lipca 2021 Wystarczą odpowiednie oleje, eliksiry i puścić takiemu klientowi ze 2 kartacze i leży. Na 7 levelu paru takich pacjentów ubiłem 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 No nie jest to zbyt wydajne, odpowiednie skille to klucz do wzmocnienia postaci. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Opublikowano 20 sierpnia 2021 miałem odpalony fakegps (używam żeby wzmocnić moc wifi w dronie, bo EU ma zasady których US nie ma) i z ciekawości odpaliłem Wiedźmina żeby sprawdzić czy blokady ze bez rootowania telefonu nie da się spoofingu, mogę powiedzieć ze możecie grac wygodnie na kanapie Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Opublikowano 20 sierpnia 2021 1 minutę temu, Labtec napisał: miałem odpalony fakegps (używam żeby wzmocnić moc wifi w dronie, bo EU ma zasady których US nie ma) i z ciekawości odpaliłem Wiedźmina żeby sprawdzić czy blokady ze bez rootowania telefonu nie da się spoofingu, mogę powiedzieć ze możecie grac wygodnie na kanapie Bez sensu taka gra. Ja robie dzięki ten apce aktualnie po 10km dziennie minimum i schudłem 4kg od premiery 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Opublikowano 20 sierpnia 2021 12 minutes ago, oFi said: Bez sensu taka gra. Ja robie dzięki ten apce aktualnie po 10km dziennie minimum i schudłem 4kg od premiery Fajnie fajnie, z dwojka dzieci to dla mnie codziennosc, tylko nie zawsze mam questy podrodze, ale i tak nie musze lapac za fakegps Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Tez nie widze w tym sensu, w domu to moge pograc na konsoli w cos normalnego. Ogolnie nudna gra, ale podobno jakies eventy szykuja w najblizszym czasie. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 I jak tam, gracie jeszcze w to? Teraz jest event, co powiększa zasięg łapania i zabijania potworów, potrwa do końca września. Obecnie mam 27 lvl, prawie wszystkie zadania porobione. Zostało mi z wilkołakiem, ale to trza czekać na pełnię księżyca, więc 21 września będzie XD. Bez problemu bije już wszystkie potwory, gdzie podstawą sukcesu jest umiejętne parowanie, co odbija i zadaje obrażenia. Ogólnie są 2 dobre buildy gdzie jeden jest Op ze zbroją mantykory, a drugi z gryfem, są to buildy na end game, gdzie idzie w miarę dobrze zabijanie legendarnych potworów. Szkoda, że aspekt społecznościowy jest ułomny w porównaniu do Pokemon Go. Jak coś to możecie mnie dodać, to się od czasu do czasu wymieni paczkami. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Uzbierałem na zbroje mantikory i sie znudzilem xd Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 Bo teraz pewnie pozostało Ci czekać na nowy, drugi sezon jak skończyłeś wszystkie zadania, pewnie dojdzie sporo nowości. Mi to zostało ostatnie z wilkołakiem Lotharem, ale to trza trafić na pełnię. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 28 maja 2022 Opublikowano 28 maja 2022 A widzieliście, co odjebali z nową aktualizacją? Wyjebali drzewko rozwoju, alchemia spierdolona, sama gra stała się niegrywalna, bo jakiś mały chuj skrzat mnie opierdala na sucho. Ocena 2.9 na Google i ciągle spada. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 28 maja 2022 Opublikowano 28 maja 2022 Dobrze, że ja po dwóch tygodniach grania na początku to odinstalowałem bo teraz to by mnie szlag trafił po takiej aktualizacji Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 28 maja 2022 Opublikowano 28 maja 2022 Mi też ogólnie gierka nie za bardzo podeszła. Mają potencjał na o wiele lepsza mobilke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi