Opublikowano 19 listopada 20213 l Rozumiem, że działa to bez dev Mode. Da się jakoś przesłać pliki czy trzeba korzystać z dysku zewnętrznego?
Opublikowano 19 listopada 20213 l na steamie ostatnio dodałem, świetne narzędzie do grania w zapomniane perły z poprzednich generacji <3
Opublikowano 19 listopada 20213 l Autor 7 minut temu, Czoperrr napisał: Rozumiem, że działa to bez dev Mode. Da się jakoś przesłać pliki czy trzeba korzystać z dysku zewnętrznego? Da się bez dev mode. Da się przesłać pliki z dysku zewnętrznego na dysk Xboxa a w przypadku nowszych konsol do emulacji jak gamecube czy PS2 nawet trzeba bo inaczej nie pójdą. Robimy to za pomocą programu FTP dostępnego na storze. Sam używam Durango FTP a w sumie to nie używam bo emuluje głównie konsole od nesa do psxa i dsa więc trzymam wszystko na zewn dysku.
Opublikowano 19 listopada 20213 l Autor Aha faktycznie nie działa. Można się rozejść. Ale fajna ma ikonkę
Opublikowano 19 listopada 20213 l No u mnie sie nawet nie sciagnelo ;( smuteczek, moze kiedys im zaplace
Opublikowano 20 listopada 20213 l 12 godzin temu, Czoperrr napisał: Nie działa? To co mi smaka robicie hultaje Biję się w pierś - zobaczyłem post na Reddicie, że jest dostępne do pobrania, a akurat byłem w drodze z pracy do domu. Biorąc pod uwagę, że zazwyczaj ten RA wisi po kilka minut zanim ktoś włączy killswitcha dopisałem go do konta, a gdy się udało chciałem podzielić się tym z forumkiem, żeby nie przeoczył. Czysta brudna prawda sprzedała kopa w ryj dopiero po tym, jak chciałem go przetestować w domu edit: pomaglowałem autorów apki na discordzie. Long story short: do tej pory musieli ręcznie dodawać adresy mailowe ludzi, żeby aplikacja się uruchamiała, teraz robią kroki w kierunku pozbycia się tego wymogu. Jeszcze dzisiaj powinien pojawić się update mający naprawić brak uruchamiania się apki na konsoli
Opublikowano 20 listopada 20213 l czyli to co dodałem do konta będzie działać? Nie mam X'a ale dodałem na zaś - bo w sumie gamepass, bo emu... i ps5 chyba niepotrzebne
Opublikowano 20 listopada 20213 l Tak, dostanie update i - jeśli wierzyć devowi - problem zniknie. Aplikacja też zostanie na Store pod tym samym linkiem.
Opublikowano 20 listopada 20213 l Dlaczego jak dostałem to z poziomu stronki to nie widzę tego na konsoli? Przez region? Jak to zainstalować?
Opublikowano 20 listopada 20213 l Autor 54 minuty temu, grzybiarz napisał: czyli to co dodałem do konta będzie działać? Nie mam X'a ale dodałem na zaś - bo w sumie gamepass, bo emu... i ps5 chyba niepotrzebne Prawdopodobnie jak zniknie zanim ściągniesz na konsole to już nie pobierzesz. Poprzednią wersję mam na konsoli ale gdybym skasował to nie mógłbym pobrac ponownie bo nie ma w historii. Edytowane 20 listopada 20213 l przez devilbot
Opublikowano 20 listopada 20213 l Godzinę temu, czapa napisał: Dlaczego jak dostałem to z poziomu stronki to nie widzę tego na konsoli? Przez region? Jak to zainstalować? Bo to nie nazywa się RetroArch na konsoli.
Opublikowano 20 listopada 20213 l Bzduras już pisal o tym - działają nad tym żeby każdemu się odpalało.
Opublikowano 20 listopada 20213 l Tak w sumie to śmiechłem z tej odpowiedzi na pytanie, dlaczego program sam się zamyka. Dobre wariaty tam siedzą.
Opublikowano 20 listopada 20213 l 6 godzin temu, Bzduras napisał: Bo to nie nazywa się RetroArch na konsoli. Dzięki, było w grach a ja szukałem w aplikacjach. Coś więcej wiadomo o tym update żeby działało?
Opublikowano 20 listopada 20213 l Godzinę temu, czapa napisał: Dzięki, było w grach a ja szukałem w aplikacjach. Coś więcej wiadomo o tym update żeby działało? Robią, ale patrząc na tych wariatów to może być w przeciągu tygodnia.
Opublikowano 20 listopada 20213 l Działa update! Niestety trzeba zrobić na patencie. Kasowanie i pobieranie starego nic nie daje. Updated zrobili jako oddzielna wstawkę. Odpalamy Edge na Xboxie i wchodzimy na stronę https://gamr13.github.io/ Klikamy, by pobrać Retroarch i tyle. Ponoć link będzie aktywny tylko kilka godzin przy dobrych wiatrach, także spieszyć się z dodawaniem. Edytowane 20 listopada 20213 l przez bebbop
Opublikowano 20 listopada 20213 l Autor Dodałem razem z duckstation i ppsspp z tego linka. Pewnie rano już nie będzie i znowu mało kto zdążył pobrać.