Opublikowano 20 listopada 20213 l Autor Te standalone ppsspp i duckstation z tego linka też działają bez problemu. Ściągajta. Są to lepsze emu psxa i PSP niż te w rdzeniu retroarcha Kto śpi najebany i nie ściągnie to dużo traci.
Opublikowano 20 listopada 20213 l Retroarch mam już na wszystkich możliwych sprzętach, ściągam na Xboxa i pozostałe emulatory także. Używał ktoś tego Durango FTP z powyższego githuba do przesyłania plików?
Opublikowano 20 listopada 20213 l Autor Ja korzystałem ale ostatecznie zakupiłem za kilka złoty "My Files Explorer" które jest bardziej user friendly. Trochę mi się pojebało to co innego ale korzystam tylko z tego my Files Explorer i nim wrzucam gry z zewn dysku. Ale 99% mam zwyczajnie podpięte na zewn dysku retroarchu widzi obrazy płyt i Romy bez problemu. Edytowane 20 listopada 20213 l przez devilbot
Opublikowano 20 listopada 20213 l A przeskanowaliście te pliki chociaż jakimś antywirem albo na virustotal?
Opublikowano 20 listopada 20213 l Autor Tak kaszpirowskim Wyświetliło się: "GearsUp płaci 400zł rocznie za wypożyczenie 10 romów n64"
Opublikowano 21 listopada 20213 l Ale będzie napiertalanie w Punishera i Cadillac & Dinodaurs z piękną w coopie
Opublikowano 21 listopada 20213 l 16 minut temu, devilbot napisał: Tak kaszpirowskim Wyświetliło się: "GearsUp płaci 400zł rocznie za wypożyczenie 10 romów n64" Gardzę usługami do grania takimi jak Nintendo Online czy Gamepass. Wolę posiadać gry na własnośći i grać w nie kiedy zapragnę.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Ok na temat. Najlepsze i najwydatniejsze emulatory do konkretnych systemów to: NES: fceux SNES: SNES9X Gamecube i Wii: Dolphin GameBoye: Visual Boy DS: DeSmuME 3DS: Citra itp W jądrze RETROARCHA leżą inferior emulatory Z tego wychodzi, że najlepiej go używać do DS-a, do tych systemów co wymieniłem są już lepsze emulatory Edytowane 21 listopada 20213 l przez GearsUp
Opublikowano 21 listopada 20213 l Duckstation powinien ogarnąć gierki w 4K, tymczasem na PS5 brak wsparcia dla klasyków
Opublikowano 21 listopada 20213 l Autor 4 minuty temu, GearsUp napisał: Ok na temat. Najlepsze i najwydatniejsze emulatory do konkretnych systemów to: NES: fceux SNES: SNES9X Gamecube i Wii: Dolphin GameBoye: Visual Boy DS: DeSmuME 3DS: Citra itp W jądrze RETROARCHA leżą inferior emulatory Z tego wychodzi, że najlepiej go używać do DS-a, do tych systemów co wymieniłem są już lepsze emulatory Wszystkie te rdzenie co wymieniłeś mam w retroarchu na Xboxie w różnych wersjach i wiele, wiele więcej. Samego snes9x jest ze 20 różnych rewizji.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Autor @GearsUp Napisałeś na temat ale jak zwykle totalne bzdury. Wolałem beriona Edytowane 21 listopada 20213 l przez devilbot
Opublikowano 21 listopada 20213 l To co dziś człowiek ściągnął z store-a "OFTU0SF1AAGE3NYQ" mogę wykasować?
Opublikowano 21 listopada 20213 l Autor Chyba tak ale ja nie kasowałem jeszcze. Spróbuj i napisz nam.
Opublikowano 21 listopada 20213 l 10 minut temu, Labtec napisał: To co dziś człowiek ściągnął z store-a "OFTU0SF1AAGE3NYQ" mogę wykasować? Można wykasować. Update widnieje jako oddzielny twór. Edytowane 21 listopada 20213 l przez bebbop
Opublikowano 21 listopada 20213 l Ściągam i zaraz sprawdzę czy to oferuje te najlepsze emulatory w swoim rdzeniu.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Just now, bebbop said: Można wykasować. Updated widnieje jako oddzielny twór. tak, wykasowałem i działa wszystko
Opublikowano 21 listopada 20213 l Autor Na tej stronce jest też fanowski remake metroida AM2R i działa bez problemu na Xboxie właśnie gram Edytowane 21 listopada 20213 l przez devilbot
Opublikowano 21 listopada 20213 l Autor Pierwsze co zrobcie po uruchomieniu retroarcha to zmieńcie mu wygląd na xmb i z online updater dajcie download assets
Opublikowano 21 listopada 20213 l 18 minut temu, devilbot napisał: Wszystkie te rdzenie co wymieniłeś mam w retroarchu na Xboxie w różnych wersjach i wiele, wiele więcej. Samego snes9x jest ze 20 różnych rewizji. snex9 jest tylko 5 a nie 20 tak jak napisałeś, ostatnia rewizja z roku 2010 fceux czyli najlepszego emulatora do NESa nie ma wcale sprawdzam dalej... Visual Boya najlepszego emu do Game Boya nie ma wcale 19 minut temu, devilbot napisał: @GearsUp Napisałeś na temat ale jak zwykle totalne bzdury. Wolałem beriona Totalne bzdury? Udowoniłem ci, że właśnie walisz w chooja i piszesz kłamstwa mówiąc, że 21 minut temu, devilbot napisał: Wszystkie te rdzenie co wymieniłeś mam w retroarchu