Opublikowano 22 lipca 20213 l Fajnie że DS wraca, fajnie że tylko nowe konsole ale ta zapowiedź oby dorzucili sporo nowości poza oprawą AV.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Więc na nowej generacji zobaczymy w niedalekiej przyszłości remake'i pierwszego Dead Space'a i RE4. Fajnie, może być - nie narzekam.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Tak, remake jedynki, a teraz zapraszam do gamepassa ograć i przypomnieć sobie, bo gra się nie zestarzała.
Opublikowano 22 lipca 20213 l 5 minut temu, Bigby napisał: nawet dwójka, która jest sprzed 10 lat, nadal prezentuje się okazale (te zielone światełka na hełmie zajebiście wyglądają w ciemności), więc na nowej generacji z tymi wszystkimi hdrami i ray tracingiem na sto procent będzie gnieść jajka jak nie wiem co edit: Cytat Fans will experience an improved story, characters, gameplay mechanics and more as they fight to survive a living nightmare aboard the desolate mining starship, the USG Ishimura, all while uncovering the dreadful mystery of what happened to the slaughtered crew and ship Edytowane 22 lipca 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 22 lipca 20213 l Nie wydaje mi się żeby remake był potrzebny, ale jak nie spartolą to będzie klimacik.
Opublikowano 22 lipca 20213 l no może jak się dobrze sprzeda, to zrobią nowa część Spoiler po remake'ach dwójki i trójki oczywiście
Opublikowano 22 lipca 20213 l Wolałbym czwartą odsłonę, bo Dead Space trzyma się na tyle dobrze, że tego rimejka nie potrzebuje. Podobna sytuacja jak z TLoU. Wcześniej mogliby też wydać zbiorcze wydanie ze wszystkimi dodatkami jak z Mass Effectem.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Jednak fajnie, że remake, a nie remaster. Fajnie będzie wrócić do gry po latach i zagrać z grafiką na poziomie dzisiejszych czasów.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Meh. Im młodsza generacja, z której pochodzą rimejkowane gry, tym mniejsze emocje budzą we mnie owe rimejki. Remaster trylogii w stylu ME? Spoko, tym bardziej, że seria Dead Space wizualnie trzyma się naprawdę dobrze. A to? No będę z ciekawości obserwował projekt, może za 5-6 lat zagram jak ktoś pożyczy na PS5 xD
Opublikowano 22 lipca 20213 l Mi by wystarczył remaster trylogii i był bym zadowolony. Remake? Kurwa, jeszcze jak Nawet wjedzie na premierę za 3,5 bomby. Chyba czas odpalić trójeczke (jedynka w zeszłym roku i dwójka w tym ograna). W tym teaserze zabrakło mi tylko "twinkle twinkle little star"
Opublikowano 22 lipca 20213 l Jak będzie na poziomie remake'u pierwszej Mafii to bardzo chętnie zagram.
Opublikowano 22 lipca 20213 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: @creatinfreakByło przecież A no faktycznie. Jakoś nke zarejestrowałem tego za poerwszym razem ( oglądałem na telefonie i dość cicho miałem). Mój błąd. Teraz na sluchawkach jeszcze bardziej