Elitesse 380 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 To w jakiej kolejności powinno się ogrywać te dwa tytuły aby się nie znudzić? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: @KrYcHu_89 Nie no, ale trzymaj się faktów. DS wygląda fajnie, ale Calisto jest generację ładniejszy. Nie wiem czy generacje, ale na pewno ladniejsza, niezaleznie od sprzętu. Moze to i dobrze, w czymś to Callisto zrobiło, obiektywnie tylko w tym:). Subiektywnie, nie wiem - ogram dopiero po DS. Teraz, Elitesse napisał: To w jakiej kolejności powinno się ogrywać te dwa tytuły aby się nie znudzić? Ja jadę DS -> Callisto (tam już po paczykach, ng+ I jakies inne rzeczy, co brakowało (wybrakowało :)) na premierę dodali). Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Jednak pogralem jeden rozdział - 3ci, gierka sie dopiero rozkreca, miotacz ognia wymiata w tej grze :). 1 godzinę temu, Figuś napisał: PS5 i XSX konsole beton 60 fps w perf, czyli jednak potrafię to wyczaić bez pomiarów:). PC - stuttering, jak zwykle :/. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Jednak pogralem jeden rozdział - 3ci, gierka sie dopiero rozkreca, miotacz ognia wymiata w tej grze Czyli poprawa względem oryginału, bo tam miotacz ognia to było największe gówno ever, co tylko łaskotało umarlaków. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 33 minuty temu, Wredny napisał: Czyli poprawa względem oryginału, bo tam miotacz ognia to było największe gówno ever, co tylko łaskotało umarlaków. Ja na razie każdą broń na stocku mam, ale w r4 coś będę musiał wybrać do ulepszania, na razie pakuje w kombinezon :). Ciężka decyzja :). Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Ja pierwsze przejście tylko Plasma Cutterem, więc nawet nie docenię zmian w broniach, ale w NG+ sprawdzę inne na bank, skoro tak wszyscy zachwalają. Jak wczoraj wróciłem do oryginału, tak wewnętrzne OCD nie pozwala się oderwać i już 11. Chapter robię Wpadnie calak to wrócę do remake'u - może w międzyczasie wyjdzie jakaś łatka, żeby mi ten glitch z brakiem HP na RIGu naprawić. Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 (edytowane) Ale naginąłem w tej scenie po zniszczeniu skał w tej pomarańczowej wiązce, rozdział 7. Na hardzie apteczek nie brakuje, ale amunicji czasami tak. Uwielbiam Force Guna Edytowane 30 stycznia 2023 przez Rtooj Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Ja używam wszystkich broni, ale np w rozdziale 6 miałem sytuację z Spoiler macką jak wcześniej i chciałem się uwolnić za pomocą AR bo dużo ammo tylko kompletnie tej broni nie ulepszam i musiałem zmienić, bo za słaby Damage i mnie zabijało. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 @Wrednyten bug z HP da się ominąć. Wystarczy wymienić kombinezon na ten ze skrytki. Wszystkie ulepszenia nam zostają Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Są jakieś większe zmiany względem oryginału? Rok temu robiłem replay jedynki i teraz oglądam materiały to poza grafiką nie widzę różnic. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 No to dziwne bo co chwila są tak zmienione lokacje że ja znając oryginał na pamięć czasem nie wiem gdzie jestem Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 20 minutes ago, XM. said: No to dziwne bo co chwila są tak zmienione lokacje że ja znając oryginał na pamięć czasem nie wiem gdzie jestem Oglądałem tylko kilka minut materiałów. Dzięki, w takim razie jest to dobra wiadomość. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Bierz kolego, na pewno będziesz zadowolony. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Godzinę temu, Lochu napisał: @Wrednyten bug z HP da się ominąć. Wystarczy wymienić kombinezon na ten ze skrytki. Wszystkie ulepszenia nam zostają Kombinezon to tylko skórka, ulepszenia są te same. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 2 godziny temu, Lochu napisał: @Wrednyten bug z HP da się ominąć. Wystarczy wymienić kombinezon na ten ze skrytki. Wszystkie ulepszenia nam zostają Ale ten ze skrytki to ten oryginalny, a jego nie chcę nosić (i prawdopodobnie jest on przyczyną tego glitcha, bo zanim zrobiłem upgrade do levelu drugiego, ubrałem na chwilę ten stary właśnie). Czy po ponownej zamianie kombinezon z remake'u będzie już miał podświetlony RIG czy będę zmuszony grać w starym? 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: Są jakieś większe zmiany względem oryginału? Rok temu robiłem replay jedynki i teraz oglądam materiały to poza grafiką nie widzę różnic. Chyba nie czytałeś tematu, w którym co chwila podkreślamy, jak wiele tu zmieniono i nawet kiedy gram równolegle oryginał na XSX to tutaj momentami czuję, jakby to nowa część była. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 (edytowane) Ja dzisiaj chyba skończę i zacznę NG+ po alternatywne zakończenie i w końcu sprawdzę resztę broni, a nie tylko plasma cuttera, jestem mega ciekaw co tam wymyślili ten rimejk to cudo. Aż strach pomyśleć co się będzie działo w marcu. Fatal Frame 4, RE4 Remake, Amnesia nowa Edytowane 30 stycznia 2023 przez Szermac Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Marzec będzie luksja dla graczy, każdy coś dla siebie znajdzie. Cytuj
walek 96 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 1 hour ago, Czoperrr said: Są jakieś większe zmiany względem oryginału? Rok temu robiłem replay jedynki i teraz oglądam materiały to poza grafiką nie widzę różnic. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 23 minuty temu, messer88 napisał: Marzec będzie luksja dla graczy, każdy coś dla siebie znajdzie. czas odejść na emeryturę i skupić się na graniu . Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 44 minuty temu, Wredny napisał: Ale ten ze skrytki to ten oryginalny, a jego nie chcę nosić (i prawdopodobnie jest on przyczyną tego glitcha, bo zanim zrobiłem upgrade do levelu drugiego, ubrałem na chwilę ten stary właśnie). Czy po ponownej zamianie kombinezon z remake'u będzie już miał podświetlony RIG czy będę zmuszony grać w starym? Chyba nie czytałeś tematu, w którym co chwila podkreślamy, jak wiele tu zmieniono i nawet kiedy gram równolegle oryginał na XSX to tutaj momentami czuję, jakby to nowa część była. no wygląda na chamski glicz :/. Ale na 99% jak zamienisz to się naprawi: 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Godzinę temu, Wredny napisał: Ale ten ze skrytki to ten oryginalny, a jego nie chcę nosić (i prawdopodobnie jest on przyczyną tego glitcha, bo zanim zrobiłem upgrade do levelu drugiego, ubrałem na chwilę ten stary właśnie). Czy po ponownej zamianie kombinezon z remake'u będzie już miał podświetlony RIG czy będę zmuszony grać w starym? Właśnie tak. Jeśli zmienisz ponownie to wszystko wróci do normy i widać wreszcie to ulepszenie że to LVL2 1 Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 To w takim razie w nocy po robocie wracam do remake'u, bo oryginał znów wymaksowany, tym razem na XBOXie 4 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 3 godziny temu, Wredny napisał: nawet kiedy gram równolegle oryginał na XSX to tutaj momentami czuję, jakby to nowa część była. Grasz w oryginał i remake jednocześnie? Możesz powiedzieć po co? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 (edytowane) Do usunięcia, pojebałem tematy Edytowane 30 stycznia 2023 przez orion50 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi