XM. 10 907 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Dwójka to jak obcy 1 i obcy 2. Osobiście o dwie długości jedynka lepsza. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 (edytowane) Ja jestem mimo wszystko team dwójka, podobnie jak z filmem aliens Edytowane 1 lutego 2023 przez Daffy Cytuj
Wredny 9 586 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Z filmów wolę ALIENS, ale Dead Space jedyneczka Dwójkę i trójkę stawiam na równi - obydwie fajne gierki akcji w kosmosie. Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 (edytowane) Ja już sam nie wiem, pamiętałem że jedynka jest krótsza, a ja już 15 godzin mam na samej Ishimurze. Więc oceniam je jednak równo. Genialna gra. Edytowane 1 lutego 2023 przez Rtooj Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 DS1 był najbliżej horroru, dwójka trochę mniej rezała łeb tą stacją, ale miała momenty. Jak będą chcieli zrobić dalej remake to będą musieli się postarać bo samą unitologią i sektą już tak nie zrobią wrażenia. Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Mogłem chyba jednak najpierw zrobić runa używając wszystkich broni, bo teraz NG+ na hardzie, na tak średnio ulepszonych tych spluwach jest momentami ciężko i kończyny jak gąbki, a chce trofiki za zabójstwa. Kusi co walke przełączyć na przekokszonego plasma cuttera Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 1 minutę temu, Szermac napisał: Mogłem chyba jednak najpierw zrobić runa używając wszystkich broni, bo teraz NG+ na hardzie, na tak średnio ulepszonych tych spluwach jest momentami ciężko i kończyny jak gąbki, a chce trofiki za zabójstwa. Kusi co walke przełączyć na przekokszonego plasma cuttera Przechodzenie pierwszy raz na 1 broń, to trochę lipa, wszystkie bronie są ciekawe, szkoda tracić tej experiens dla trofików... 1 Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 E tam, było zajebiście i jest nadal Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał: DS1 był najbliżej horroru, dwójka trochę mniej rezała łeb tą stacją, ale miała momenty. Jak będą chcieli zrobić dalej remake to będą musieli się postarać bo samą unitologią i sektą już tak nie zrobią wrażenia. No nie zrobią bo wepchnęli to wszytsko do jedynki co mi tak średnio pasuje szczerze mówiąc. Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Ja upgrade'uje 4 bronie, ale nosze piątą - strzelbę, i tą broń będę na pewno nosił jako główną w 2 przejściu, pięknie rozbiera. Też macie tak że mało używacie alternatywnych funkcji broni? Tak gorąco jest że człowiek nie może nadążyć by operować kinezą, stazą i bronią, Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 5 minut temu, Rtooj napisał: Ja upgrade'uje 4 bronie, ale nosze piątą - strzelbę, i tą broń będę na pewno nosił jako główną w 2 przejściu, pięknie rozbiera. Też macie tak że mało używacie alternatywnych funkcji broni? Tak gorąco jest że człowiek nie może nadążyć by operować kinezą, stazą i bronią, W Plasma Cutterze używam . Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Ja właśnie sporo korzystam z alt fire, shotgun ma zajebiste to przyciąganie, wtedy tylko walnąć czerwonym kanistrem. Pułapki spoko na killroomy, miotacza ta ściana też zatrzymuje mobki. A najbardziej lubię rykoszetujące Piły z rozpruwacza. Teraz i na Ng+ bawię się wszystkim, później będzie grane tylko cutterem. Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Teraz, messer88 napisał: Ja właśnie sporo korzystam z alt fire, shotgun ma zajebiste to przyciąganie, wtedy tylko walnąć czerwonym kanistrem. Pułapki spoko na killroomy, miotacza ta ściana też zatrzymuje mobki. A najbardziej lubię rykoszetujące Piły z rozpruwacza. Tak, w pile to w sumie alternative lepsze niż standardowe strzelanie :D. Ogólnie wszystkie bronie mi się podobają, każda jest inna, naprawdę spora różnorodność. Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Zwykła piła zajebista na te duże bydlaki, staza i można od tyłu go ciachać. 1 Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Miałem wczoraj bug'a, podczas załadowania gry nie było Isaaca, stwierdziłem że niezły żarcik, ponownie załadowałem grę, nadal go nie ma. No to się trochę spociłem i załadowałem z ciekawości stan gry z przed godziny, Isaaca nie ma. Na szczęście reset konsoli pomógł. A minigra z piłką fajna, szkoda że dopiero jak po wielu próbach ją wygrałem to zauważyłem że za świecące obręcze są podwójne punkty. 1 Cytuj
Donatello1991 1 426 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Mi się wczytać gra nie chce czasami za pierwszym razem. Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 2 minuty temu, Rtooj napisał: to zauważyłem że za świecące obręcze są podwójne punkty. było przed odpaleniem w opisie tego sportu Mi wczoraj kamera nie oddaliła się od savepointu, po tapnięciu w kontynuuj, restart gry nie pomógł, dopiero ręczne wczytanie. I jeden necromorph zrespił się w kolumnie xD dobrze, że to nie było jakieś pomieszczenie z kwarantanną. Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 W drugiej połowie filmiku spojlery z końcówki gry Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Ukończone, co za gra, co za świetne zmiany i zmienione lokacje obok re2 najlepszy remake ever - z poszanowaniem oryginału i dodaniem super zmian i nowości. Teraz kolejne przejście i maksowanko. Na ng+ to "nowe" zakończenie, ta? 2 1 Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 @XM. Ale trzeba podczas NG+ zebrać 12 fragmentów "flamastra" aby zobaczyć alternatywne zakończenie. Praktycznie w każdym rozdziale jest jeden, w niektórych nie ma, w niektórych są po dwa. Ale ogólnie można je też zebrać pod koniec 11 rozdziału cofając się do miejscówek. Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Git, will do. Zapowiadać teraz szybciutko druga część Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Ja splatynowałem DS1 i lecę właśnie DLC do dwójeczki. Jednak strzelanko tam to jest mega poprawa w stosunku do jedynki, soczysty gameplay, a te bronie z podkładaniem min na czele to prawdziwy . Nawet miotacz ognia robi robotę. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Graficznie po Callisto to duży zjazd.Dubbing na duży plus, nie trzeba czytać.Zerknąłem na trophy i platyna dość upierdliwa wiec robię 1 prawilne mięsiste przejście na hard i na pchli.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Rozdział 10 dopiero skończyłem Rozumiem że na impossible można oszukiwać i jak wiem że zginę to wystarczy wczytać save z menu? btw dobry tip jak ktoś nie wie, jak mamy niepełny bądź pusty magazynek w jakiejś broni, to apgrejd pojemności wtedy nam to uzupełnia za free. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi