messer88 6 418 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 7 godzin temu, Szermac napisał: Polecam stroje z DLC Zostały mi dwa schematy do broni do znalezienia, ciężko. Będzie spacer po Ishimurze xd Te z dlc to jest kosmetyka i wtedy statystyki mają aktualnie posiadanego kombinezonu czy jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 (edytowane) Kosmetyka tylko, poziom zostaje taki jaki masz. Edytowane 4 Lutego 2023 przez Szermac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 277 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 bigby niezła passa. Wczoraj wklejanko gameplayu residenta po tym jak chwile wcześniej ja wklejałem a teraz to ten chłopak chyba nie czyta postów transformacja w yeti.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Jestem w 7 rozdziale i póki co 4/10.Grafika jak na grę only next gen jest śmieszna, 1080/60 ?A co to ps4 pro?Gra w ogóle nie straszy, idzie ludzik i strzela.Ammo nigdy nie braknie tak samo z apteczkami.Jak używasz plasma cuter to gra będzie ci co chwilę dorzucać ammo.Coś nie poszło? Straciłeś sporo HP w killroomie?Nie ma problemu, gra wyrzuci ci za pokonanego wroga apteczke, a później kolejną i jeszcze kolejna abyś miał hp zawszę full.Oczywiście grane na hard, wiec nawet nie chcę wiedzieć jak wymagajacy i klimatyczny jest normal.(survival pełna gębą, dłonie mokre xD)Do tego checkpoint co 5 minut i save room co 10 .Wspominałem o strzałce gdzie iść, jak dla idiotów?Miałem też już kilka glitchy w tym kilka żenujących z przenikaniem maszkar przez obiekty - teleportacja aby się do mnie przenieść przez drzwi.Brzmi jak survival horror?Bardzo potrzebny był ten remake, polecam serdecznie, za 2 dni na pchlim.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 7 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 2 minuty temu, Schranz1985 napisał: Miałem też już kilka glitchy w tym kilka żenujących z przenikaniem maszkar przez obiekty - teleportacja aby się do mnie przenieść przez drzwi. to podobno ekskluzywny glitch dla użytkowników tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Chyba dla użytkownika z bólem dupska xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 14 minut temu, Pupcio napisał: bigby niezła passa. Wczoraj wklejanko gameplayu residenta po tym jak chwile wcześniej ja wklejałem a teraz to ten chłopak chyba nie czyta postów transformacja w yeti.exe Przeglądam stronę lub dwie wcześniej i ani w tym temacie ani Residentowym nie widzę takich postów. Albo starość albo ktoś tu mnie robi w chooja. Dobra, w Residencie teraz widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 277 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 w det spejsowym xm wrzucił nad tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Teraz, Pupcio napisał: w det spejsowym xm wrzucił nad tobą A, no youtubowych filmików zwykle nie oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 W t f 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Jakieś myki na impossibru? Jak umrę to mogę wyjść do menu i wczytać save czy tu lipa będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Tak, szybko pauza i do menu. Co jakiś czas upload do chmury i można lecieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 To chyba bezpieczniej jak się już zanosi że postać padnie i wtedy wczytywać save. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 8 godzin temu, Schranz1985 napisał: Jestem w 7 rozdziale i póki co 4/10. Grafika jak na grę only next gen jest śmieszna, 1080/60 ? A co to ps4 pro? Gra w ogóle nie straszy, idzie ludzik i strzela. Ammo nigdy nie braknie tak samo z apteczkami. Jak używasz plasma cuter to gra będzie ci co chwilę dorzucać ammo. Coś nie poszło? Straciłeś sporo HP w killroomie? Nie ma problemu, gra wyrzuci ci za pokonanego wroga apteczke, a później kolejną i jeszcze kolejna abyś miał hp zawszę full. Oczywiście grane na hard, wiec nawet nie chcę wiedzieć jak wymagajacy i klimatyczny jest normal.(survival pełna gębą, dłonie mokre xD) Do tego checkpoint co 5 minut i save room co 10 . Wspominałem o strzałce gdzie iść, jak dla idiotów? Miałem też już kilka glitchy w tym kilka żenujących z przenikaniem maszkar przez obiekty - teleportacja aby się do mnie przenieść przez drzwi. Brzmi jak survival horror? Bardzo potrzebny był ten remake, polecam serdecznie, za 2 dni na pchlim. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Nie wierzę, że ktoś to mógł serio napisać. To jakaś dziwna forma zemsty za jechanie niektórych po Callisto, które z kolei Ty mocno zachwalałeś, czy po prostu ludzie piszący z chińskich telefonów nie mają gustu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Jestem dopiero w trzecim rozdziale i już mogę pisać o tej grze peany Szacunek do materiału źródłowego, dużo małych usprawnień, graficzka, gameplay, audio, KLIMAT, ale to robi wszystko robotę. 2023 zaczął się dwoma jebnięciami, jak tak dalej pójdzie to znów zacznę wierzyć, że jest w tej branżuni miejsce dla starego wiarusa-boomera co w dupie ma daily questy, szering ekspirjens with frends i battle passy 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 A zaraz Leoncjo w Hiszpanii i Rudy Dżedaj 2 - masakrycznie udany początek roku dla takich starych dziadów, jak my 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Robię teraz przejście NG, te znaki do sekretnego zakończenia są jakoś chamsko ukryte, czy grając uważnie da się je bez poradnika na luzie zebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Kilka jest in your face w fabularnie odwiedzanych pomieszczeniach, kilka ukrytych bardziej. I dodatkowo nie wystarczy ich zebrać, jeszcze trzeba coś z nimi zrobić, zanim opuści się Ishimure 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Też sobie je zbieram, ale z poradnikiem. Moim zdaniem w ng+ powinniśmy mieć już dostęp do wszystkich szafek itp, a nie dalej z postępem fabularnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 13 godzin temu, Rotevil napisał: Robię teraz przejście NG, te znaki do sekretnego zakończenia są jakoś chamsko ukryte, czy grając uważnie da się je bez poradnika na luzie zebrać? Wszytskie sam znalazłem bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Drzwi wymagające obejścia za te rigi się otwierają w NG+, zwykłe szafki i pokoje już nie. Ja nie znalazłem tego gdzie Spoiler zamraża się łowcę no tak do góry bym nie popatrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Podobno cały development tego remake'u zajął 2.5y. Wiadomo, mieli już źródło, ale widać, o ile łatwiej zrobić taki wypasiony remake niż nową grę z serii. To jakby ktoś zapytał, czy warto "tracić" czas na remake'i. Według mnie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Jeśli mają być rimejkowane gry, które nadal są ładne, działają dobrze i są tak samo grywalne, to według mnie, nie warto, bo cała generacja(lub z połową następnej), pójdą w piach. Jeśli mówimy o jednym deweloperze. Wole, żeby to wszystko upchali w pakiet jak Mafia(remake, dwie kolejne to remastery plus dodatki), a dalej zajęli się czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi