messer88 6 450 Opublikowano 29 marca Udostępnij Opublikowano 29 marca Odpal sobie 2 OG, chociaż nie powiem tutaj remake by się też przydał, mogli by też wyciszyć niektóre killroomy i końcówkę gry zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Jeśli to prawda że drugiej części nie będzie to dla mnie katastrofa Remake to była moja gra roku 23... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Smutna wiadomość ale troche się spodziewałem jak dochodziły pierwsze newsy o słabej sprzedaży. No nic, fajnie że chociaż dostaliśmy rimejk najlepszej części Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Coś jest nie tak z horrorami scifi w ostatnich latach, każdy kolejna, nawet bardzo dobra to większa lub mniejsza porażka sprzedażowa, szkoda, Callisto skończyło się zamknięciem tematu serii, Dead Space plotki o ubiciu dwójki, Alien Isolation też był kapitalnie przyjęty przez graczy i nigdy sequelu nie było. Kogo to wina? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Myśle że wydawców którzy mają jakieś chore oczekiwania sprzedażowe względem gier survival horror ale moge się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Teraz, Pupcio napisał: Myśle że wydawców którzy mają jakieś chore oczekiwania sprzedażowe względem gier survival horror ale moge się mylić Zapatrzyli się na sukces serii RE zapewne. Callisto dużo hajsu wpompowane i nie pękło, ale Alien, czy Dead Space Remake to nie były jakieś wielkie projekty, no cóż, taka branża, ja tam scifi zawsze przyjmę :). Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Wielka szkoda Aż chyba przejdę sobie drugi raz na drugiej platformie aby zobaczyli, że ludzie chcą w takie gry grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Tym bardziej szkoda że z tak pięknie zrobioną Ishimurą mieli już dużą część kontynuacji gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Już tam EA grubego przeciekera wyjaśniło: Cytat EA has denied reports that a Dead Space 2 remake was in development before being canceled, with a spokesperson telling IGN, "We don't normally comment on rumors but there is no validity to this story." Tych likerów to za jaja wieszać, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia No spoko, tylko ze Motive napisalo na Twitterku, ze jedyne, co robia, to Iron Man i Battlefield i gdzies tam, ze nie bylo DS2 w planach. Pewnie by w plany weszlo przy dobrej sprzedazy jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia sami ujebali dobrą sprzedarz jedynki dając cenę jak za nową grę, wystarczyło dać cenę w starym standardzie cenowym i elo Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Aż se chyba przejdę rimejczek jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Dwójkę bym przyjął day one, chociaż remake jedynki trochę mnie pod koniec znużył (nie jestem w stanie przypomnieć sobie teraz, czy oryginał wywołał u mnie te same odczucia). Mimo wszystko odświeżenie było świetne i aż dziwne, że EA zrobiło tak dobrą robotę w tym temacie - spodziewałem się raczej czegoś bardziej po łebkach i szybkiego skoku na sianko, a wyszedł remake na poziomie Residentów jeśli brać pod uwagę samą jakość względem pierwowzoru. Ale ciężko wepchnąć do singlowego space horroru skrzyneczki, battle passy i fabułkę o mudzinach-gejach z tiktoka, więc dwójeczki niet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Następnym razem więcej wokeizmu, i tym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Już tam EA grubego przeciekera wyjaśniło: Tych likerów to za jaja wieszać, nic więcej. No tak, EA zaprzeczyło, że już coś tam dłubali przed kanselem, ale kansel tak czy siak poszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Horrory chyba są już tylko dla niszy. Nowa generacja dzieciaków gra w Fortnite’y i GTA Online. Horror ich nie interesuje. Szkoda. Ale zawsze deweloperzy mogą tworzyć gry mniejszej skali z mniejszym budżetem pokroju Tormented Souls, które nas, fanów survival horrorów, zadowoli. Ale fajnie by było też dostać w pysk next-genowym AAA. Zostaje chyba tylko Resident. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 313 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-04-10/-dead-space-franchise-is-officially-on-hold-at-electronic-arts od sojaka schriera Cytat Hopes for a new Dead Space game at EA were derailed after sales of the remake missed the company’s expectations, said the people, who asked not to be identified because they weren’t authorized to speak publicly. Grubb keeps on winning, a hejterzy dupa cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Na jeden dobry pomysł jaki się zrodzi u EA, przypada obecnie kilka durnych. Z drugiej strony jak rimejk dwójki ma się im nie zwrócić, to się nie dziwię. Zresztą- sam ograłem w gamepassie za 44zł ze Starfieldem. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia No dobra ale sami swoj abonament promuja to powinni sie liczyc z tym ze ktos nie ma cisnienia i poczeka ten rok az wrzuca. Chociaz ostatni Jedi jeszcze nie wlecial. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 15 godzin temu, Bzduras napisał: Dwójkę bym przyjął day one, chociaż remake jedynki trochę mnie pod koniec znużył (nie jestem w stanie przypomnieć sobie teraz, czy oryginał wywołał u mnie te same odczucia). Mimo wszystko odświeżenie było świetne i aż dziwne, że EA zrobiło tak dobrą robotę w tym temacie - spodziewałem się raczej czegoś bardziej po łebkach i szybkiego skoku na sianko, a wyszedł remake na poziomie Residentów jeśli brać pod uwagę samą jakość względem pierwowzoru. Ale ciężko wepchnąć do singlowego space horroru skrzyneczki, battle passy i fabułkę o mudzinach-gejach z tiktoka, więc dwójeczki niet kurde a rok temu mówili, że to wielki powrót EA do gier singlowych na LATA Jebane korporacyjne excelowce chorągiewki vlookupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Dlatego trzeba jeszcze bardziej cisnąć budżety AAA, pompować je. Aż w końcu pękłą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Moze ci wielcy wydawcy sa tak cywilizowani, ze nie maja tabelek wyliczajacych budzet pod potencjal sprzedazowy i nagle jeb, dajmy w chuj na dead space'a, moze sie sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 19 kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia Przechodzę sobie znowu po ponad roku, bo został ostatni trofik za przejście na Impossible. Ależ wrzuca adrenaline na plegar I jakaż to jest cholernie dobra i kompletna giera. Topka nadal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 19 kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia Bez wad. Główna bohaterka gry jest przepięknie zaprojektowana, chce się ją penetrować nawet gdy jest ciemno, brudno i śmierdzi. I chce się do niej wracać regularnie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 20 kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia Dajcie im już to Stellar Blade bo chłopaki ewidentnie nie wytrzymują CIŚNIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi