mario10 547 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Tak fajnie się nią walczy i to, że można obracać głowicę łatwiej się odcina kończyny Ten pistolet liniowy to taki szerszy pistolet plazmowy też jest niezły. Ogólnie bronie są fajne w grze, że momentami mam problem się zdecydować, ale faktycznie ustawie 4 na stałe i resztę do schowka. Cytuj
mario10 547 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Na razie tylko dałem się wmanewrować w walkę z tym ziomem co Spoiler mu kończyny odrastają i tak na prawdę jest nieśmiertelny tylko później się go zamraża zamiast uciekać i na nim się wystrzelałem praktycznie z wszystkiego co miałem Cytuj
PiotrekP 1 864 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia @mario10 grając pierwszy raz w oryginał też tak miałem. Potem i w rimejku już wiedziałem co i jak. W sumie trochę szkoda, że tego nie zmienili. Cytuj
mario10 547 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia (edytowane) W tej walce wystarczyło żeby się połączyła ze mną ta laska czy koleś i powiedzieli Spoiler że można go zabić inaczej, a w tym miejscu żeby uciekać a ja tam goniłem wokół niego naparzając wszystkim czym miałem Edytowane 4 grudnia przez mario10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi