łom 1 961 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 51 minut temu, Paolo de Vesir napisał: W ogóle znacie przykład jakiś remake'ów które spyerdolono? Dla mnie Crash N Sane Trilogy jest o wiele gorszy od oryginałów (szczególnie 2 i 3) no i MGS TTS to genialny przykład jak NIE robić remake'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Na tych pokazach Callisto to wgl wyglądało jak gameplay w wykonaniu dziennikarza Polygonu, grającego w Dooma 2016. W tym remaku DS jedyne co mi nie pasuje to animacja strzelania względem oryginału. Rozumiem, że plasma cutter nie jest "bronią" tylko narzędziem, ale dziwnie mu lata ta ręka jakby odrzut działał w dół a reszta ciała niewzruszona i z tego co widziałem po materiałach sam już nie wiem czy ją poprawili. Z chujowych remaków: Painkiller czy Warcraft 3 ale chyba tematem była bardziej oprawa graficzna niż sama gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 No na tych screenach wygląda awesom Ale zobaczymy jak to docelowo będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Racja panowie, poniosło mnie z tym, że remake'u nie da się spierdolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Twin Snake'a jednak się nie bój, bo tutaj szkalują jakby, to był gwałt na marce. Nie jest idealnie, ale źle też nie jest, nowym w temacie na pewno lepiej zacząć od tego niż oryginału. Trochę duszy z ciebie uleci, ale będziesz żył, bo nawet nie będziesz wiedział, gdzie są nieszczelności. To są ludzie od pierwszego Legacy of Kain, czy Eternal Darkness, nie jakaś banda chuja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Zamiar mam właśnie zacząć od TTS, nie mam porównania z oryginałem, a najwięcej hurr durrzenia słyszę od starych fanów, ale starych fanów czegokolwiek nie warto słuchać w ujęciu remake'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 W sumie to tak naprawdę nie grałem w Reforged. Może jednak sprawdzę. Fani pewnie pierdzielą głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Gameplay 4 października. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 W dniu 22.07.2021 o 21:35, Pupcio napisał: No dead space serio nie potrzebuje rimejku, rebootu ani niczego innego. Graficznie wciąż jest bardzo dobrze, gameplayowo nie zestarzała się nawet o jeden dzień no ale tak teraz wygląda ta branża W dniu 29.09.2022 o 17:03, Pupcio napisał: Ja czekam mocno bo dead space to życie no ale pierwszeństwo ma calisto bo to nowe ip Fajnie, że punkt widzenia zagrajmera o tak wyrafinowanym guście jak Pupcio mógł się jakby zmienić w ciągu tych parunastu miesięcy. Aktualnie także jestem zdania, że DSR zgniecie mi jajka i to będzie wspaniałe doświadczenie. 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Pupcio: Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 O kurczaczki, ten gameplay już dzisiaj. no i głupia sprawa, ale myślałem że DSR to crossgen jak TCP, a to motherfuckin’ „next”-gen only Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Kto by pomyślał, że EA nie wymusi na nich cross-gena. Spodziewam się, że graficznie zgniecie cojones. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Oby, ostatni pokaz Calisto lekko rozczarował i ostudził emocje. Ne ten moment bardziej czekam na DSR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 7 godzin temu, giger_andrus napisał: Fajnie, że punkt widzenia zagrajmera o tak wyrafinowanym guście jak Pupcio mógł się jakby zmienić w ciągu tych parunastu miesięcy. Aktualnie także jestem zdania, że DSR zgniecie mi jajka i to będzie wspaniałe doświadczenie. Zdania oczywiście nie zmieniam ale nie mogę odmówić piękna temu rimejkowi, oczywiście będzie kupowane jak będzie chodzić za 10zl. No i na szczęście dodadzą trochę nowej zawartości więc delaściarze nie mogą mi nic zarzucić Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Godzinę temu, Pupcio napisał: Zdania oczywiście nie zmieniam ale nie mogę odmówić piękna temu rimejkowi, oczywiście będzie kupowane jak będzie chodzić za 10zl. No i na szczęście dodadzą trochę nowej zawartości więc delaściarze nie mogą mi nic zarzucić Zweryfikujemy w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 styczeń 2024 ea play Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Ja się muszę przyznać, że na początku miałem mieszane uczucia bo z jednej strony uwielbiam oryginał a z drugiej nie dostrzegłem sensu remakeu. Ale im więcej pokazywali tym bardziej miękłem i ostatecznie raczej dam się ogolić na łyso Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 16 minut temu, 20inchDT napisał: styczeń 2024 ea play Styczeń 2023 EA Play PRO na PC za 59.90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Listopad God of War i Evil West, Grudzień Callisto, Styczeń Dead Space i Forspoken, Marzec Resident Evil Rem4ke, cóż za bogactwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Najlepszy resident w nowej oprawie mmm make us whole Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 350 zł drogi kawalerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Callisto bardziej robi w sumie chyba, ale też duża presja i może nie dowieźć, a Dead Spejsik dowiezie, wiadomix. Edytowane 4 Października 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Dowiezie bo oryginał jest cudowny i trudno coś tu spierdolic. Wiadomo że wygląda to ładnie itp. Ale jakoś nie grzeje mnie to tak jak Calysto Protocol. Być może dlatego że ojebałem dwie części w tym roku i do dziś nie jestem przekonany czy ten Remake jest potrzebny. Krojenie nekromorfow będzie napewno miodzio, ale day one odpada. Zdecydowanie bardziej ciekawi wspomniane CP jak i Re4R Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi