Opublikowano 27 sierpnia 201311 l http://socialclub.rockstargames.com/crew/xboty_z_fpe Gang dla Xbociarzy, poprosze o dodanie do pierwszego posta
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l PS3 pol_litra gang FPE, ten sam, który założył Rozi do MP3 będzie HS gram od premiery Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez ShtaS
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Chwilkę pobawiłem się w te awanse i "Feel The Payne" tak to wygląda: http://socialclub.rockstargames.com/crew/feel_the_payne/hierarchy Jakby ktoś czuł się pokrzywdzony czy coś to pisać hehe. PS. Niech ktoś zrobi i podrzuci jakieś fajne logo. Edytowane 29 sierpnia 201311 l przez Słupek
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l O, łał wrzuciłeś mnie jako Comissioner Dzięki, ale ja raczej nie będę grał w multi więc możesz mnie zdegradować do roli zwykłego mięśniaka i awansować kogoś na moje miejsce
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Eee, myślałem, że będziesz grał (to przez składkę? ), dzięki za info.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Chwilkę pobawiłem się w te awanse i "Feel The Payne" tak to wygląda: http://socialclub.rockstargames.com/crew/feel_the_payne/hierarchy Jakby ktoś czuł się pokrzywdzony czy coś to pisać hehe. PS. Niech ktoś zrobi i podrzuci jakieś fajne logo. No to juz wiem ze Roziemiu nie bede nabijal punktow do crew O, łał wrzuciłeś mnie jako Comissioner Dzięki, ale ja raczej nie będę grał w multi więc możesz mnie zdegradować do roli zwykłego mięśniaka i awansować kogoś na moje miejsce Co ty pierdzielisz noobie, bedzie powtorka z TLoU, 0 wymowek, widze Cie online .
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Też gram od pierwszego dnia. Jak tylko uruchomią multi. Q-Jot headset mam gang roziego
Opublikowano 2 września 201311 l Ja też jestem chętny do xboxowego forumowego klaniku. HS jest (gdzieś)
Opublikowano 3 września 201311 l RoZiPL Headset obecny. Mój gang. Od początku raczej nie będę grał, bo studia, ale postaram się jakoś. Zrobiłem promocje w gangu, to tam pozaglądajcie i czujcie się zaszczyceni :3 Edytowane 3 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 3 września 201311 l To i ja na pewno będę ciskał ostro od premiery BartgPL, HS gdzieś tam się znajdzie.
Opublikowano 15 września 201311 l Czy w gta online będzie się grało ze wszystkimi ludźmi z całego świata? Chodzi mi o to czy będzie jeden serwer na całą grę jak np w WOWie ? Czy będzie tak samo jak w GTA IV?
Opublikowano 16 września 201311 l Gang blubera. GT: SIIK BOZZHS: Jest Pykam oczywiście od 1 października
Opublikowano 16 września 201311 l psn id: Tokar_PL HS jest Podstawa to dobre ogarnięcie singla, tak że nie wiem czy będę cisnął w multi od 1-go
Opublikowano 18 września 201311 l Kurde mam problem, założyłem przed chwilą konto w social clubie, kliknąłem żeby powiązać konto z gamertagiem, ale powiązało mi nie z tym co trzeba (ten z którym mi powiązało ma taka samą nazwę jak nazwa użytkownika, która podałem przy rejestracji na social clubie, bo ta która chciałem była już zajęta) i pewnie dlatego z automatu z tym gamertagiem mi powiązało konto, ale ja go nie używam. Powiedzcie mi proszę jak to zmienić i powiązać konto z tym gamertagiem z którym ja chce.
Opublikowano 18 września 201311 l włącz swój profil na tej stronce, kliknij w siwy napis manage obok linked accounts, a później chyba unlink i wpisz ręcznie swój gamertag