Gość suteq Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 No (pipi)a mać, chciałem dołączyć i skasowało mi utworzoną postać. Wkur.wiłem się i to mocno. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Dajcie se luz. Zagramy wieczorem albo nawet i jutro, przecież to było do przewidzenia. Wracam na uczelnię . Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 To było do przewidzenia. Z Diabolo na PC było to samo. Pytanie brzmi: ile im zajmie ogarnięcie tego. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Dobra już mi sie znudziło Wbiłem do gry i był zwyczajny free roam, nic nie można zrobić, tylko dostępna myjnia i ammu nation, za zabijanie graczy nie idą lvl, za ucieczkę przed policją już tak. Ktoś wie co trzeba zrobić, żeby rozgrywka miała ręce i nogi? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ja sobie włączyłem samotny online, odpala się fajne intro z Lamarem który odbiera mnie z lotniska, jedziemy sobie, wpada trofik za ukończony wstęp i wywala mnie z sesji do singla Na razie olewam to całe multi i robię 100% singla. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 z tego co mowili w multi ma być też jakaś forma fabuły, być może musisz porobić jakieś zadania od NPCów (rozmowy/scenki z nimi były pokazane na trailerze) i wtedy odblokują sie np sklepy i inne rzeczy, tak jak w singlu Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) No właśnie na mapie tylko AN i myjnia, zero npc. Spróbuje sie jeszcze raz połączyć. OK, udało się, intro z Lamarem za mną (popup w nim roz(pipi)ał mi oczy), wpadł aczik i czekam na jakiś wyścig. Edytowane 1 października 2013 przez Il Brutto Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ja się zupełnie nie dziwie, zdziwiłbym się, jakby od początku to śmigało perfekt, co innego beta testy nawet na kilkaset osób wewnątrz studia, a co innego jak na razi połączyło się pewnie kilka milionów. Poza tym cięzko porównywać bete Battlefielda do tego, DICE od lat nie robi nic innego, a dla R* to pierwszy tego typu pojekt. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Beka z tymi dziadkami w edytorze. Póki co singiel, niestety. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 o co z tymi dziadkami chodzi w edytorze? Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Swoją drogą dopiero załapałem że znając r* ci dziadkowie i babcie w edytorze postaci to beka z samego edytora:D Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) o co z tymi dziadkami chodzi w edytorze? wybierasz babcie i dziadka dla swoje matki i ojca, i kombinacja tych dziadków daje geny rodzicom które przechodzą na ciebie - w ten sposob uzyskujesz postać. np jak dasz samych murzynów to bedziesz murzynem, ale jesli u przodków bedzie jakiś biały to wyjdzie mieszanka itp Edytowane 1 października 2013 przez Yano Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Pograłem chwilę bo miałem buga i nie dało się zacząć wyścigu. W internecie można obczaić posiadłości do kupienia, sporo tego. W kółku gdzie wybiera się bronie można wyrzucić amunicje albo broń, dobre jeśli z kimś gramy i np. skończy mu się ammo. I jest więcej samochodów do kupienia. I są tańsze, Z-type który kosztuje 10 mln tutaj jest tylko za 900 000. To będzie za(pipi)iste, jednak aż takiego faila się nie spodziewałem. Edytowane 1 października 2013 przez wojnar Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 mowili gdzieś że w multi trudniej zdobyć kase ale wszystko będzie tańsze niż w singlu (poza tym w multi można zostać okradzionym itp) jednak aż takiego faila się nie spodziewałem jakiego? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Z działaniem, a jakiego niby. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ktoś się dostał do tego w ogóle? Bo na razie stanąłem na tworzeniu postaci. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Sieah udało mi się postać stworzyć i nawet się zapisała ;] Nawet dobry typowy polski gangster mi wyszedł. Edytor postaci dla mnie to ogólna beka z tego typu rozwiązań, nasze statystyki zależa m.in. ile dziennie przeznaczamy godzin na legalna i nielegalną pracę xD Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 a snapmatic wam działa? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2013 Autor Opublikowano 1 października 2013 mi udało się postać zrobić zapisałem, ale do online już nie wszedłem spróbowałem później i dostaje informacje że plik z postacią został uszkodzony i trzeba tworzyć od nowa Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Nic nie działa co potrzebuje online do działania. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246 Sporo mają do roboty :\ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Z działaniem, a jakiego niby. jeśli sie nie spodziewałeś (aż takich) problemów to znaczy że do tej pory żyłeś w norce pod ziemią przecież oczyeiste było że będzie shitstorm i przez pierwsze pare dni ledwo kto sobie pogra, a jeśli nawet to z lagami jak w ciągu tygiodnia sytuacja sie ustatkuje to i tak będzie można uznać za sukces Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Jaki ojciec Claude, taki syn . Na razie nie mogłem kupić oliwkowych dżinsów, więc zdjęcie ucięte, żeby nie było widać spodenek : Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Dobra, 6 lvl za mną, zrobiłem kilka misji polegających na dostarczaniu samochodów temu kolesiowi co Franklin na początku. Oprócz tego są dedmecze i takie typowe rozgrywki jakie znamy z shooterów. Na minus jest trochę sposób umawiania się na akcje i te wszystkie rozgrywki, jakoś dziwnie to sie hostuje i wysyła te zaproszenia, sporo czekania. Na razie póki co jakieś randomy biegają, trzeba poczekać do wieczora aż będą ludzie z forum online i coś się lepszego pogra. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) pograc normalnie to bedzie sie dalo za parenascie dni, jak sfrustrowani ludzie wypierdo.la ta gre przez okno. jedyne co cieszy to to ile ta gra juz zarobila. robi to nadzieje na szybkie uporanie sie z klopotami z online jak i singlem przez galaktyke lbow. Edytowane 1 października 2013 przez Najtmer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi