Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No (pipi)a mać, chciałem dołączyć i skasowało mi utworzoną postać. Wkur.wiłem się i to mocno. 

Opublikowano

Dobra już mi sie znudziło :P Wbiłem do gry i był zwyczajny free roam, nic nie można zrobić, tylko dostępna myjnia i ammu nation, za zabijanie graczy nie idą lvl, za ucieczkę przed policją już tak. Ktoś wie co trzeba zrobić, żeby rozgrywka miała ręce i nogi?

Opublikowano

Ja sobie włączyłem samotny online, odpala się fajne intro z Lamarem który odbiera mnie z lotniska, jedziemy sobie, wpada trofik za ukończony wstęp i wywala mnie z sesji do singla :(  Na razie olewam to całe multi i robię 100% singla.

Opublikowano

z tego co mowili w multi ma być też jakaś forma fabuły, być może musisz porobić jakieś zadania od NPCów (rozmowy/scenki z nimi były pokazane na trailerze) i wtedy odblokują sie np sklepy i inne rzeczy, tak jak w singlu

Opublikowano (edytowane)

No właśnie na mapie tylko AN i myjnia, zero npc. Spróbuje sie jeszcze raz połączyć.

OK, udało się, intro z Lamarem za mną (popup w nim roz(pipi)ał mi oczy), wpadł aczik i czekam na jakiś wyścig.

Edytowane przez Il Brutto
Opublikowano

Ja się zupełnie nie dziwie, zdziwiłbym się, jakby od początku to śmigało perfekt, co innego beta testy nawet na kilkaset osób wewnątrz studia, a co innego jak na razi połączyło się pewnie kilka milionów. Poza tym cięzko porównywać bete Battlefielda do tego, DICE od lat nie robi nic innego, a dla R* to pierwszy tego typu pojekt.

Opublikowano (edytowane)

o co z tymi dziadkami chodzi w edytorze?

wybierasz babcie i dziadka dla swoje matki i ojca, i kombinacja tych dziadków daje geny rodzicom które przechodzą na ciebie - w ten sposob uzyskujesz postać. np jak dasz samych murzynów to bedziesz murzynem, ale jesli u przodków bedzie jakiś biały to wyjdzie mieszanka itp

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

Pograłem chwilę bo miałem buga i nie dało się zacząć wyścigu.

W internecie można obczaić posiadłości do kupienia, sporo tego.

W kółku gdzie wybiera się bronie można wyrzucić amunicje albo broń, dobre jeśli z kimś gramy i np. skończy mu się ammo.

I jest więcej samochodów do kupienia. I są tańsze, Z-type który kosztuje 10 mln tutaj jest tylko za 900 000.

To będzie za(pipi)iste, jednak aż takiego faila się nie spodziewałem.

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

mowili gdzieś że w multi trudniej zdobyć kase ale wszystko będzie tańsze niż w singlu (poza tym w multi można zostać okradzionym itp)

jednak aż takiego faila się nie spodziewałem

jakiego?

Opublikowano

Sieah udało mi się postać stworzyć i nawet się zapisała ;] Nawet dobry typowy polski gangster mi wyszedł. Edytor postaci dla mnie to ogólna beka z tego typu rozwiązań, nasze statystyki zależa m.in. ile dziennie przeznaczamy godzin na legalna i nielegalną pracę xD

Opublikowano

Z działaniem, a jakiego niby. 

jeśli sie nie spodziewałeś (aż takich) problemów to znaczy że do tej pory żyłeś w norce pod ziemią

przecież oczyeiste było że będzie shitstorm i przez pierwsze pare dni ledwo kto sobie pogra, a jeśli nawet to z lagami

jak w ciągu tygiodnia sytuacja sie ustatkuje to i tak będzie można uznać za sukces

Opublikowano

Dobra, 6 lvl za mną, zrobiłem kilka misji polegających na dostarczaniu samochodów temu kolesiowi co Franklin na początku. Oprócz tego są dedmecze i takie typowe rozgrywki jakie znamy z shooterów. Na minus jest trochę sposób umawiania się na akcje i te wszystkie rozgrywki, jakoś dziwnie to sie hostuje i wysyła te zaproszenia, sporo czekania. Na razie póki co jakieś randomy biegają, trzeba poczekać do wieczora aż będą ludzie z forum online i coś się lepszego pogra.

Opublikowano (edytowane)

pograc normalnie to bedzie sie dalo za parenascie dni, jak sfrustrowani ludzie wypierdo.la ta gre przez okno.

jedyne co cieszy to to ile ta gra juz zarobila. robi to nadzieje na szybkie uporanie sie z klopotami z online jak i singlem przez galaktyke lbow.

Edytowane przez Najtmer