Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Już hejt po R* leci Jakby ta gre zrobilo/wydalo Activision/EA to byscie plakali, ze trzeba zaplacic 40€ za pogranie online. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Szczerze mówiąc to na stabilność nie mogę narzekać bo grałem bez lagów. Żadnych problemów z połączeniem i zwiech nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 For those trying to get into GTA Online today, please bear w/ us on some day one tech connection issues that we’re working to stabilize asap Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Meh, spodziewałem się lagów i totalnego chaosu, ale nie że jeszcze po dodatkowym czasie na ogarnięcie tematu i tak wszystko siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Co tu dużo mówic, żydki przyoszczędziły na sewerach i mamy tego efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) no ja zrobilem postac i od pol godizny probuje sie połaczyć ale bezskutecznie heh pomyslalem ze skoro nie moge grac to zrobie postac od nowa bo pierwsza w sumie słabo wyszła, wiec postanowilem skasować, i okazuje sie ze to tez chyba wymaga polaczenia z serverami i wlasnie od 5 min widnieje napis "kasowanie psotaci prosze czekac nie wyłączaj konsoli" bleee Edytowane 1 Października 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Co tu dużo mówic, żydki przyoszczędziły na sewerach i mamy tego efekty. Bez wątpienia xD Mieli serwery tylko na 10mln graczy, jakie cebulaki :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Teraz to wcale nie da sie połączyć a co najlepsze to chyba wcięło moją postać bo na socialclubie sie nie zaktualizowało nic a jak na chwilę się udało połączyć to nie było jej. Fałszywy mesjasz - 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jak zyje nie widzialem glupszego i bardziej przekombinowago tworzenia postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) A na X360 jak sprawa wygląda? Z dostępnością trybu online oczywiście. Bo nie chcę martwić kolegi mówiącego 6/10, ale to nie gierka może być przyczyną Twojej (i nie tylko) frustracji. Edytowane 1 Października 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Czy komuś udało się pograć online na PS3, bo z powyższych wypowiedzi wynika, że jednak nie? edit. na X360 udało mi się wbić za pierwszym razem, pograłem około godziny, wywaliło mnie, poszedłem do pracy. Ogólnie nie ma armagedonu. Edytowane 1 Października 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A na X360 jak sprawa wygląda? Z dostępnością trybu online oczywiście. Bo nie chcę martwić kolegi mówiącego 6/10, ale to nie gierka może być przyczyną Twojej (i nie tylko) frustracji. Wyskakuje, że nie można się połączyć z serwerami w chmurze, spróbuj później. Czy coś takiego. Po 14 jeszcze sprawnie działało, niestety dzisiaj już do wieczora będzie coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Teraz to wcale nie da sie połączyć a co najlepsze to chyba wcięło moją postać bo na socialclubie sie nie zaktualizowało nic a jak na chwilę się udało połączyć to nie było jej. Fałszywy mesjasz - 6/10. Jak stworzysz postać i nie uda Ci się połączyć z Online to postać przepada. Tworzyłem swoją postać 4 razy, bo znikała. Debilizm. Rockstar odwaliło totalną kaszanę i nie ma dla nich żadnego usprawiedliwienia, mieli wystarczającą ilość czasu aby wszystko dograć na ostatni guzik. Edytowane 1 Października 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Trochę lipa, co zrobić. Ja się tego trochę spodziewałem . I tak mam jeszcze co robić by do 100% dobić (na PS3 nawet fabuły nie skończyłem), więc mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza . Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ak stworzysz postać i nie uda Ci się połączyć z Online to postać przepada. Tworzyłem swoją postać 4 razy, bo znikała. Debilizm. Rockstar odwaliło totalną kaszanę i nie ma dla nich żadnego usprawiedliwienia, mieli wystarczającą ilość czasu aby wszystko dograć na ostatni guzik. Ale właśnie połączyłem się, zrobiłem kilka misji, wbiłem 6lvl i mimo to obawiam się , że przepadła... I to nie była tymczasowa postać, tylko normalna zapisana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Rockstar odwaliło totalną kaszanę i nie ma dla nich żadnego usprawiedliwienia, mieli wystarczającą ilość czasu aby wszystko dograć na ostatni guzik. To zgłoś się do nich jako koordynator serwerów na 10+ milionów ludzi Kto jest tym zaskoczony/zniesmaczony chyba dawno nie widział premiery dużej gry wymagającej sieci do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Co nie zmienia faktu, że edytor postaci jest zyebany. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 coś mi się wydaje, że zyebali z tym, że online jest dopiero dwa tygodnie po premierze. jakby normalnie włączyli 17 września to gracze podzieliliby się na tych co cisną w singla i na tych, którzy waliliby od razu w multi. wydaje mi się nawet, że w singla cisnęłoby więcej osób niż w multi, ruch byłby zdecydowanie mniejszy i dałoby radę to jakoś ogarnąć. teraz sytuacja wygląda tak, że te miliony, które kupiły mesjasza w dzień premiery, albo kilka dni później już się trochę najadły singla i z wilczym apetytem próbuje wypróbować multi i jest kaszana. szkoda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 No ok, ale w multi są spoilery z singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Wysokośc postaci też jest zmienna, czy zawsze taka sama? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Spoilery z singla? Ale takie z poczatkowych momentow czy jak mam 46 misji rozegranych to nie powinienem zaczynac GTAO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Online dzieje się PRZED wydarzeniami z GTA5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja traktuje system tworzenie postaci jako jedna wielka beke z systemow w innych grach, gdzie wybierasz wielkosc nosa i spedzasz 40 minut rozdzielajac punkciki na umiejetnosci Ja tam stworzylem odpowiadająca mi postać w jakieś 10 minut, i tak pewnie dość szybko jej wygląd się zmieni jak już to będzie działać. @Yakubu no właśnie też się dziwie, nie wierze, że to nie było gotowe 2 tygodnie temu, a musieli się spodziewać, że obciążenie będzie ogromne. Cóź nie oni jedni polegli, pamiętam Diablo 3 przez pierwsze chyba 2 czy 3 dni też było niegrywalne po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
hay 17 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Cóź nie oni jedni polegli, pamiętam Diablo 3 przez pierwsze chyba 2 czy 3 dni też było niegrywalne wcale. FTFY. Tutaj na szczescie w single sobie zawsze można poszarpać. Social Club pięknie działa, GTAO nadal leży? Edytowane 1 Października 2013 przez hay Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Za mną wstęp. Potem wyscig. Łączyło mnie do wyscigu 3 minuty, nie było nawet opcji żeby przestać. Kiedy się zaczęło okazało się, że jestem ostatni i startuje...ROZBITY o latarnię! Nie wiem czy scigałem się z jakimis botami (mieli ksywy nad samochodami i można było potem zajrzeć w ich profile gamecards) bo wyruchałem ich, że aż szok po czym okazało się, że w wyscigu ustanowiłem...world record...WTF?! Teraz czekam już 15 minut na doładowanie contentu. Mam przed sobą ładny rozmyty obraz i żadnych znaczków edit: czekałem dosyć długo i nic się nie pojawiło. Wyłączyłem konsolę, (pipi)ę to (pipi). Co za fail! Edytowane 1 Października 2013 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi