Opublikowano 2 października 201311 l http://www.gametrailers.com/videos/xd6tot/grand-theft-auto-online-launch-report
Opublikowano 2 października 201311 l Ehhh, dalej lezy i kwiczy, "jeszcze troche i z tezy stane sie antyteza i nie przejde do dziewiatego paradygmatu".
Opublikowano 2 października 201311 l Wysokośc postaci też jest zmienna, czy zawsze taka sama? Zawsze taka sama. Ja żeby wczoraj dolaczyc do kumpli stracilem chyba godzine. Bez sensu ze po każdej misji tez wywalalo każdego z nas w innej grze, a dolaczanie raz dzialalo, raz nie. Ogolnie - online spoko, nawet deatchmatche gra się fajnie.
Opublikowano 2 października 201311 l A jak jest z autoaimem - zalezy to od ustawien naszych kontrolera, do kogo dolaczymy, czy ustawiamy to odgornie w opcjach ?
Opublikowano 2 października 201311 l Intro się włączyło, potem znany wszystkim komunikat. Nie ma słów...
Opublikowano 2 października 201311 l ten samouczek jest zbugowany, bo po intro jeszcze musisz przejść wyścigi, które później przez godzine nie chciały mi się zalczyc, a NPC się blokuje. Nastepnie najlepiej wykonać 2-3 misje i dopiero jak na mapie pojawia się misje, punkty, wyzwania można spokojnie szukac graczy. A jak jest z autoaimem - zalezy to od ustawien naszych kontrolera, do kogo dolaczymy, czy ustawiamy to odgornie w opcjach ? Chyba od Twojego ustawienia. Bez autoaima nie masz zadnych szans w tej grze.
Opublikowano 2 października 201311 l Czyli majac free aim bede gral z samymi auto aimowcami ? Auto aim akurat w V jest przesadzony na maksa, namierza na kilometr i mozna zabijac ludzi w przejezdzajacych 200km/h samochodach na lajcie.
Opublikowano 2 października 201311 l We Free Roam ma byc tylko free aim ponoc dostepny, a jesli chodzi o misje etc. to chyba zalezy od osoby ktora hostuje mecz.
Opublikowano 2 października 201311 l czego nie zrobili tak jak w RDR czy MP3, czyli podział na free aim i auto aim... co za porażka.
Opublikowano 2 października 201311 l Buhehe no bez jaj... W takim razie granie jakichkolwiek trybów player vs player dla mnie odpada, frajda z grania auto aimem nawet w singlu była żadna.
Opublikowano 2 października 201311 l console gaming xD press X to kill nie no musi to byc jakos sensownie zrobione bo będzie tryb niegrywalny.
Opublikowano 2 października 201311 l Autor Dobra w końcu udało mi się wejść do online, czarnuch kolega Franklina przywitał mnie na lotnisku i dał spluwę. Odwiózł mnie na jakiś wyścig po czym zwiecha konsoli
Opublikowano 2 października 201311 l Mimo wszystko nie sadze, zeby R* bylo tak glupie, ze pozwolilo grac ludziom w obu trybach celowania na raz.
Opublikowano 2 października 201311 l Zapewne będzie tak jak w 4, że host ustala czy jest aim czy nie. Host ustali, że jest free aim i wszyscy tak mają i nie ma przebacz.
Opublikowano 2 października 201311 l Potwierdzam. Host ustala jakie jest namierzanie, a we free roamie to chyba zależy od ustawień.
Opublikowano 2 października 201311 l Lipa jakby we free roamie zalezalo od ustawien, wiadomo ze wtedy 99% bedzie latac na auto i zabijac wszystkich dookola
Opublikowano 2 października 201311 l Nie powinno byc w ogole w online auto aim- u. Btw ktos tego uzywa w single ?! Idea potyczek sieciowych pada na pysk przy takich ustawieniach Mam nadzieję , ze rockstar przemysli tą niesamowicie wazną kwestię.
Opublikowano 2 października 201311 l Ja pierdyle wczytało mi pierwszy wyścig ale zwiecha konsoli [*]... no smuteczek może do listopada zagram XD
Opublikowano 2 października 201311 l Jacy wszyscy nagle skillowi się zrobili. XD Ja wiem, że brać konsolowa przyzwyczaiła się do lekkiego autoaima w call of duty, ale bez przesady, co za frajda w DM jak zabicie kogoś to tylko kwestia kto kogo pierwszy zauważy i wciśnie najpierw L2 a potem R2 ?
Opublikowano 2 października 201311 l Nie no, w multi tak, jestem za tym, żeby każdy grał na free aim, aby o wyniku decydował skill, ale nie rozumiem czepiania się i nagłego oburzenia, że ktoś gra na aimie w singlu. Co ma do rzeczy singiel do multi?
Opublikowano 2 października 201311 l Bo granie w singla z autoaimem to lamerstwo i tyle. Za niedlugo pewnie bedzie autopilot w samochodach, ktory bedzie korygowal tor jazdy. Edytowane 2 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 2 października 201311 l Mnie tam single nie interesuje, moga sobie ludzie nawet na autopilocie grać
Opublikowano 2 października 201311 l Bo granie w singla z autoaimem to lamerstwo i tyle. Za niedlugo pewnie bedzie autopilot w samochodach, ktory bedzie korygowal tor jazdy. Celowanie padem [ * ] To już chyba wygodniej się gra w FIFĘ na kierownicy ;/.