Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tam single nie interesuje, moga sobie ludzie nawet na autopilocie grać :P

Ale jak widać co niektórzy mają z tego, że ktoś gra z aimem w singlu ból zwieraczy. :)

Opublikowano (edytowane)

Jak kto chce, ja tez swego czasu gralem (lamilem :) ) w inne gry na aimie i tyle, bez niego granie jest bardziej skillowe, kto jak woli.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Potwierdzam, ja z kumplami graliśmy w 3. Jeden na klawie, drugi na padzie, trzeci na kierownicy w pesa. Było śmiesznie. 

Opublikowano (edytowane)

ja kiedyś próbowałem grać na kierownicy w GTA4 ale nie było zbyt fajnie

z tego co pamietam pedały nie działały i ogolnie strasznie trudno sie skrecało

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Tylko, że moj znajomy byl hardkorem i biegal gazem/hamulcem i skrecał :D Ciekawe jakby sie w GTA jezdzilo na kierownicy, zeby za duze OT nie bylo xD

Kiedyś próbowałem, ale gra się nie nadaje do takiego grania niestety. A śmiganie na kierownicy po mieście miałoby potencjał.

Opublikowano

Niesamowite ze chyba wystarczy mi 5 minut w kazdej grze by ogarnac sterowanie, a tutaj rasowe kasoluchy takie jak raven (pc zyebem zostal dopiero niedawno) nie potrafia strzelac za pomoca pada. Dla mnie takie granie jest zalosne I nie obchodzi mnie ze na myszce jest lepiej - oczywiscie ze jest, ale gadanie o tym ze nie da sie komfortowo strzelac bez auto aima to jakis smiech na sali.

Opublikowano

Widzę że dzisiaj trochę lepiej to działa. Robię jakieś początkowe zadania, ze znajomymi nie chce mnie łączyć. Najgorsze że wyskakuje "błąd zapisu Social Club" więc wszystkie postępy pójdą się klepać.

Opublikowano

Pograłem troszkę i jestem zadowolony i wkur.wiony. Zadowolony, że w końcu można pograć, a wkur.wiony, bo dołączanie działa ch.ujowo. Pierwszy tryb drużynowy i cały czas widziałem kółko wczytywania po lewej i tak w nieskończoność. :/

Lvl 4 i jest ok. 

Opublikowano (edytowane)

AutoAim jest rownie arcadowy jak jazda samochodami, wiec gram z ;)

A w BM'ce tez wylaczasz DTC (albo razem z DTS) po odpaleniu samochodu zeby nie bylo zbyt arcade'owo ? ;) Chyba, ze avatar masz tylko tak dla picu i nie jezdzisz BMW.

W sumie kazdy gra jak chce, wiec wybor wolny, pewnie online beda jakies reguly, ktore to ustala.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Kur.wa jak wyciszać graczy? Dobiłem do jakiś niemców, drą się idioci i ten ich wkur.wiający język. Ktoś to rozkminił? 

Opublikowano

Też mnie wkurzają wrzeszczące randomy. Opcje gry nie są zbyt intuicyjne, więc nie wiem jak ich wyciszyć. Najlepsze że gra sama zachęca by drzeć ryja, np. w czasie napadu na sklep "krzycz do headsetu by pospieszyć sprzedawcę" :) Online ma wielki potencjał i ma szansę być OOTG, ale pod warunkiem że naprawią łączenie ze znajomymi. Póki co sam się bawię, randomy mnie nie atakują na szczęście.

Opublikowano

Bo granie w singla z autoaimem to lamerstwo i tyle.

Za niedlugo pewnie bedzie autopilot w samochodach, ktory bedzie korygowal tor jazdy.

w gta 5 gra koryguje tor jazdy.... sama robi kontry itp 

patologia ten model jazdy w gta v

• Plusik 1
Opublikowano

PSN: lukas1922PL

social club: lukas88polska

możecie wysłać jakieś zaproszonko do ekipy. 

Póki co to porobiłem dwie misje dla Lamara i obrabowałem 2 sklepy i mi się znudziło. Chcę do kogoś dołączyć i siać terror i zniszczenie.

Mój fit:

0_0.jpg