Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Postaci mi nie kasowało, aczkolwiek ja wchodzę do Online przez singla. Jakoś tak wygodniej. Czy się szybko expi? I tak, i nie. Misje są raczej krótkie, szybkie i przyjemne, ale jak chcesz grać w ekipie to dużo czasu Ci schodzi na dobrym połączeniu się. Ale ogólnie, no nie wiem, pograłem łącznie z jakąś godzinę, z czego pewnie z 20-25 minut to problemy z połączeniem się itp, a mam prawie 7 lvl. Jest chyba ok. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Z tymi połączeniami to jest masakra, pogralem chwile z homerem, potem mnie wywaliło i połączyłem się z pawciokratosem, potem jak wysyłałem zaproszenia to nikt się nie mógł połączyć :\ Ale jedno jest pewne, jak już ogarną te serwery to będzie za(pipi)iście. Eh, znowu jakieś bugi, nie można do nikogo dołączyć no i nie dość że "zjadło" mi mój wózek to jeszcze nie mogę się prawie wcale rozpędzić :\ Nawet ciężko teraz policji uciec. Edytowane 3 października 2013 przez wojnar Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Co bym nie probowal to ciagle mnie samego spawnowalo.dostawalem nawet zaproszenia,biore dolacz a jak mnie dolaczylo to sie okazuje ze jestem sam Jeszcze nie mialem okazji z nikim pograc ale zapowiada sie fajnie. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ej czemu moje samochody jadą 20km/h? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Spoko Wiśnia, damy radę, ja Ci wysyłałem co chwilę zapkę, ale albo pisało Zajęte albo Odrzucono. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Pawciokratos, miałem to samo, kilka razy wyłączyłem i właczyłem grę i w końcu się unormowało. Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Spoko Wiśnia, damy radę, ja Ci wysyłałem co chwilę zapkę, ale albo pisało Zajęte albo Odrzucono. Na kazda jedna odpowiadalem ze chce sie polaczyc i konczylem sam w lobby jako host Teraz mi jeszcze wcielo postac..mam nadzieje ze przebrne przez tutorial... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 No ja nie mogłem się teraz połączyć, a gdy dwa razy się połączyłem ze światem to byłem sam i nie mogłem nigdzie dołączyć. Niestety hamburgery zwaliły się na serwy, najlepiej grać do południa. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ma ktoś też ciągłe "uruchamianie sesji" po wejściu do online, przed wyścigiem z Lamarem? Od wczoraj non stop to samo. Zaraz sie w(pipi)ie to sprzedam te gierke. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ale ten multi jest świetny,przed chwilą miałem skoki spadochronowe do celu w 16 osób,jak jeden się we mnie wyebał to oboje wpadliśmy do rzeki Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Nawet fajnie się w to gra, co prawda nie mam headseta, bo online w zasadzie nigdy nie grywam. Praktycznie samą gównażerię słychać, więc o czym tu z kimś gadać. Doskwierają jednak te pustki na ulicach w porównaniu z singlem. Edytowane 3 października 2013 przez Zarathustra Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 No mi z wojnarem czy bazyliszkiem rozmawiało się bardzo dobrze o pierdołach. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Też macie taką gównianą grafikę online? Bo na intrze i wcześniej jak grałem to jest poziom Deadly Premonition i nieziemski pop up. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Pop up jest w ch.uj jak mnie wrzuca do online, ale potem już raczej go nie ma, natomiast grafika jest ciut gorsza niż w singlu, na pewno są większe ząbki. Ale bez przesady z tym porównaniem do DP. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Tak, mi się nawet przezroczyste domy wyświetlały prawie non stop. Miałem 7 level, wszystko się zapisywało, odpalam teraz i już ten save jakoś przepadł... dafuq ;( Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Też macie taką gównianą grafikę online? Bo na intrze i wcześniej jak grałem to jest poziom Deadly Premonition i nieziemski pop up. Poza tym, że jest dużo mniej aut na ulicach to wygląda tak samo jak singiel. Dwa razy mi się zdarzyło, ze draw distance zmniejszył się o jakieś 80% i cale miasto było puste. Naprawiło się to po zrobieniu jednej misji. Pograłem z jakieś 2 godziny dzisiaj (xbox) i wszystko działa u mnie w miarę sprawnie. Nie podoba mi się tylko, że jak zapraszam randomów do misji to trzeba czekać pięć minut żeby ktokolwiek dołączył, a sama akcja trwa dwie minuty.. Nie wiem czy to tak kiepsko działa, czy nikt nie chce ze mną grać. Mam 8lv, a na mapie ze mną biegają 20-25 to w sumie możliwe, że nie chce im się robić tych początkowych misji (które są losowe chyba, tak mi się wydaje). Edytowane 3 października 2013 przez ssxx1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Zaje.biście, usunęło mi postać 7lvl. Nie mam teraz żadnej ochoty na Online kiedykolwiek. Nie mam zamiaru się wkur.wiać gdy nabiję np. 30lvl, a następnego dnia mi to zniknie. Edytowane 3 października 2013 przez suteq Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Każdy rozsądny z ps3 czeka aż to będzie normalnie działać, mówiłem nie chwal serwera ? ;] 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 No nie sądziłem, że na takim etapie Rockstar odpier.doli mi taką kaszanę. A o dziwo, godzinę temu postać normalnie była i mogłem grać. A tu wchodzę i pokazuje puste pola, chciałem dołączyć do wojnara, łudziłem się nadzieją, że może bug, może coś, a tu info, że najpierw trzeba ukończyć tutorial, ofc scenek NIE DA się pomijać, żadnych, nigdy. Totalny idiotyzm. Tak że daję sobie spokój i spróbuję za jakiś czas o ile gry wcześniej nie sprzedam póki na czasie. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 suteq ty judaszu Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 I tak suteq jutro odpalisz rano, a wieczorem napiszesz, że zjadło Ci postać ;D Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Wait póki w temacie ktoś nie napisze, że wszystko działa i można wytoczyć ciężkie działa. Przecież to oczywiste. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Właśnie miałem pytać czy jest sens zaczynać online jak jeszcze nie przeszedłem singla i online nie grałem. Widzę po powyższych postach że raczej nie ma sensu zwłaszcza że szykuję się do ostatniego (chyba) skoku w singielku. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ma ktoś też ciągłe "uruchamianie sesji" po wejściu do online, przed wyścigiem z Lamarem? Od wczoraj non stop to samo. Zaraz sie w(pipi)ie to sprzedam te gierke. Też tak mam, nie wiem dlaczego tak się dzieje. Czekałem na zbieranie ekipy do wyścigu z 20 min i nic :confused: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi