Opublikowano 18 października 201311 l Nie wiem czy to reguła, ale kiedyś za hummera pomalowanego na jakiś dziwny kolor dostałem chyba 16k No tak wtedy jest fajnie jak mam ochote pozabijac, ale jak chce dostarczyc przykladowe auto to juz nie jest tak ql
Opublikowano 18 października 201311 l Tez macie/mieliscie do 'kupienia' za darmo takie niezle czarne auto ze spojlerem? Jaranko.
Opublikowano 18 października 201311 l Tia wszyscy nim jezdza Dopiero teraz skumalem za to, ze w legendary motorsport Hotknife jest za darmo, u mnie niestety out of stock.
Opublikowano 18 października 201311 l Yup, max 4. Ja nie wiem czy już dzisiaj będę grał, chyba wyczerpałem swojego powera na dzisiaj jeśli chodzi o GTA.
Opublikowano 18 października 201311 l Trzeba bylo nie boostowac tyle ... Ja przejechalem kilka razy criminal records i gre na 2 dni musialem odstawic bo tak mi zbrzydla .
Opublikowano 18 października 201311 l No chyba Cie suty pieką. Wczoraj pierwszy który się wypowiadał i proponował spotkanie i co teraz?
Opublikowano 18 października 201311 l Tak, ale nie planowałem grać po południu 4h tylko od razu wieczorem. Poza tym, nie fikaj bo Ci znowu wysadze samochód. xD Edytowane 18 października 201311 l przez suteq
Opublikowano 18 października 201311 l Masz PS3 na baterie? No kurde, nawet Najtmera nie ma, co z tą Polską
Opublikowano 18 października 201311 l Mi wywaliło dzis friendsów na konsoli, ale mam nadzieje online bedzie dzialal -_
Opublikowano 18 października 201311 l Dzisiaj sporo osób miało problem z friendlistą, wystarcz zresetować konsolę i będą.
Opublikowano 18 października 201311 l To musisz kilka razy resnąć konsolę aż w końcu zaskoczy. Dzisiaj też tak miałem.
Opublikowano 18 października 201311 l Ja tak miałem ale przy restarcie konsoli przy patchu wróciło do normy.
Opublikowano 18 października 201311 l Rajd jest epicki xD Zwłaszcza jak z Mathieu skręciliśmy nie tam gdzie trzeba i wszyscy pojechali za nami i była nawrotka