Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to reguła, ale kiedyś za hummera pomalowanego na jakiś dziwny kolor dostałem chyba 16k ;) No tak wtedy jest fajnie jak mam ochote pozabijac, ale jak chce dostarczyc przykladowe auto to juz nie jest tak ql :P

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 157,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

Tez macie/mieliscie do 'kupienia' za darmo takie niezle czarne auto ze spojlerem? :P Jaranko.

Opublikowano

Tia wszyscy nim jezdza :P Dopiero teraz skumalem za to, ze w legendary motorsport Hotknife jest za darmo, u mnie niestety out of stock.

Opublikowano

Bo jest tylko dla ludzi z kolekcjonerka :] obv

Opublikowano

Ale dzisiaj była zabawa. Prawie 4h zleciało jak z bicza. <3

Opublikowano

To co, za godzinkę - dwie jakiś forumowy zlocik? 

Opublikowano

Chcę w full ekipie golfa! :3

Opublikowano

Yup, max 4. 

Ja nie wiem czy już dzisiaj będę grał, chyba wyczerpałem swojego powera na dzisiaj jeśli chodzi o GTA. :(

Opublikowano

Trzeba bylo nie boostowac tyle :P...

Ja przejechalem kilka razy criminal records i gre na 2 dni musialem odstawic bo tak mi zbrzydla :).

Opublikowano

No chyba Cie suty pieką. Wczoraj pierwszy który się wypowiadał i proponował spotkanie i co teraz? :D

Opublikowano

Tak, ale nie planowałem grać po południu 4h tylko od razu wieczorem. ;)

Poza tym, nie fikaj bo Ci znowu wysadze samochód. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Masz PS3 na baterie? :( No kurde, nawet Najtmera nie ma, co z tą Polską :(

Opublikowano

Mi wywaliło dzis friendsów na konsoli, ale mam nadzieje online bedzie dzialal -_

Opublikowano

Dzisiaj sporo osób miało problem z friendlistą, wystarcz zresetować konsolę i będą.

Opublikowano

To musisz kilka razy resnąć konsolę aż w końcu zaskoczy. Dzisiaj też tak miałem. 

Opublikowano

Ja tak miałem ale przy restarcie konsoli przy patchu wróciło do normy. 

Opublikowano

Może po prostu wszyscy cię usunęli ;D

Opublikowano

Rajd jest epicki xD Zwłaszcza jak z Mathieu skręciliśmy nie tam gdzie trzeba i wszyscy pojechali za nami i była nawrotka :D