Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

Partyjka z Masorzem wyzywającym wszystkich od kurev i chuyow niezapomniana :*

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 157,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

Kurde, chciałbym to przeżyć. Zazdroszczę Lucek. :D

Opublikowano

Partyjka z Masorzem jako pilot w rajdzie - to dopiero niezapomniane przeżycie! :D

Opublikowano

Ja też z Masorzem jako pilotem wygrałem. Najs łan! XD

Ekipa remontowa:

0_0.jpg

Panda: "Czekajcie jeszcze jedno!"

Opublikowano

Nie, bo nie mają z kim grać z forum? 2-3 osoby max?

Opublikowano

Ja tez nie mam z kim grac na PS3 :(

A gra z randomami czasami jest nieporozumieniem

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji online zapisuje tylko zmiany w samochodach, cała reszta postępu w grze idzie w diabli.

Opublikowano

Beka z randoma :D

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

Partyjka z Masorzem wyzywającym wszystkich od kurev i chuyow niezapomniana :*

Partyjka z Masorzem jako pilot w rajdzie - to dopiero niezapomniane przeżycie! :D

Maciej Wisławski :D Co jak co ale prawie wszystkie rajdy wygrał :D

Ja też z Masorzem jako pilotem wygrałem. Najs łan! XD

Ekipa remontowa:

0_0.jpg

Panda: "Czekajcie jeszcze jedno!"

No pijany trochę byłem a wtedy bardzo dużo klnę.

Ale dalimy radę i mam jusz 11 lvl online!!!111

W ogóle było to najlepsze online w jakie grałem w życiu, 19/10, od dzisiaj regularnie meczyki panowie.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Widzisz, gdyby nie ja to dalej byś na(pipi)iał w Guitar Hero czy inne pierdoły!

Opublikowano

Dzisiaj gramy? :)

Godzina dowolna. :P

Opublikowano

Ja będę za jakiś czas bo dopiero się obudziłem :P Jeszcze trzeba wyjść do ludzi.

Masorz, ładny avatar (pipi)o!

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Radzę sobie na razie odpuścić granie w ONLINE. Od kiedy wjechał wczorajszy patch, nie zapisuje się ani doświadczenie ani kasa. Nie chce mi się już nawet pisać, że ROCKSTAR ostro sobie strzela w stopę kolejnymi patchami. Myślę, że obiecane 500.000 to trochę za mało żeby zrekompensować utratę samochodów, bohaterów, postępu, kasy itd itd. Trochę mi się to w głowie nie mieści że coś takiego mogło przejść przez ichni dział testów. Dziwne są też zmiany "balansujące" rozgrywkę które wprowadzają. We wczorajszym patchu obcięli kasę za misje, co jest o tyle dziwne, że właśnie przez słaby zarobek i długość rozgrywki nikt ich wcześniej nie robił - teraz to już w ogóle znalezienie kogoś do rozegrania misji graniczy z cudem. Nie wspominam już nawet o tym, że w grze nadal nie ma głównego ficzera który miał być od początku czyli skoków na banki.
Szkoda że ONLINE rodzi się w takich bólach bo rozrywkę mógłby zapewniać naprawdę wyśmienitą gdyby nie te wszystkie problemy...a tak...czuję się trochę jak by to były wielkie otwarte BETA testy czegoś co ma z kopyta ruszyć dopiero na następnej generacji. I wcale się nie zdziwię jak tak właśnie będzie.

Opublikowano

Radzę sobie na razie odpuścić granie w ONLINE. Od kiedy wjechał wczorajszy patch, nie zapisuje się ani doświadczenie ani kasa.

Ale to chyba na PSN? Bo na Xie takich problemów nie ma i wszystko działa jak należy.

Opublikowano

Upewnij się, ja też dziś od rana grałem sobie wesoło nabijając 3 levele i zarabiając 80000 baksów. Potem wyłączyłem grę. Z jakąś godzinkę temu włączyłem ponownie i okazało się, że cały postęp poszedł się je$%ć. 

Edytowane przez Xymek

Opublikowano

R* rządzi XD

Po patchu 1.04 (PS3) - Ugoda pozasądowa - $4500 i 650 RP (wcześniej 9000/1000), Tytaniczna robota $5000 i 700 RP (wcześniej 10000/1500). A to tylko 2 pierwsze misje z brzegu.

Od zainstalowania patcha nie mogę połączyć się z żadnym losowym eventem. Lubiłem po wejściu w online zagrać parę wyścigów z randomami. Niestety teraz po uruchomieniu szybkiej, losowej akcji dostaję nową, pustą sesję, w której jestem hostem. Nim zaproszę randomów i nim dołączą mija z 5 min. Wcześniej podłączałem się i w max 2 min. już miałem odliczanie do startu.

Tak że teraz nie dość, że misji nie opłaca się robić, to jeszcze nie można normalnie pograć w cokolwiek. Ileż można obrabiać sklepy i zbierać nagrody za głowy we free roamie.

R* niejako zmusza mnie do boostowania "Przestępczego rekordu", bo tylko tam jako tako ten pasek doświadczenia się wypełnia.

Natomiast nie mogę potwierdzić/zaprzeczyć, czy zapisuje kasę/XP. Wydaje mi się, że z tym jest wszystko OK.

Opublikowano

Dużo ludzi pisze o problemie niezapisywania się doświadczenia i kasy w komentarzach do ostatniego patcha na stronie Rockstara. Mnie to też dopadło, może ludzie po prostu nie zauważają...mi nietrudno było zauważyć bo wczoraj przewaliłem prawie całą kasę na tuning auta i dziś rano zamierzałem sobie na spokojnie dobić znów do mniej więcej 100.000.

Ja sobie ONLINE odpuszczam do czasu kiedy znajdą rozwiązanie tego problemu...

Opublikowano

U mnie podobne objawy jak u Xymka + utrata wszystkich ciuchów w garderobie.

Edit: Jest nawet lepiej... pusty garaż

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Trzeba grać na hardzie i z członkami ekipy, inaczej RP i kasa są na śmiesznym poziomie (chociaż w niektórych misjach nawet to się nie opłaca).

.