Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam do klubu (podjechałem do spawn-pointu za pierwszym razem i był :) ):

0_0.jpg

A teraz powiedzcie mi gdzie można znaleźć ten samochód online. Goniłem gościa na którego była nagroda za głowę i jechał właśnie tym space-buggy'm. Czy tak po prostu można zmodować zwykłego sandera? Niestety gość wolał popełnić samobójstwo granatem zamiast oddawać mi ten pojazd :/

0_0.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Crusiing na 8 Rat Rodów to by było coś :D

Ztcw gośc oryginalnie shakował iso z grą i przeniósł większość aut nie będących online do gry, po czym wszedł w online i wykorzystując chyba nadal nienaprawiony bug z duplikowaniem aut (filmy na jutubie) powoli niektóre auta przedostają się do graczy.

Opublikowano

Kto dziś może pomóc w trofeum "Backseat Driver" i przy okazji wygraniu w team deathmatch? W pierwszym chodzi o wygranie wyścigu jako pilot i kierowca. Potrzeba czterech osób. Ustawka po 22?

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy chwalą się swoim Ratem.. a mojego dzisiaj w(pipi)ało (i przy okazji "R8"). W sumie ok 500k $ poszło sie (pipi)...

Edytowane przez Emet
Opublikowano

U mnie nareszcie pojawiły się ciężarówki z pieniędzmi. P(pipi)yłem dziś jedną i tak się skończyła ucieczka przed policją :D

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

Uśmiałem się :D

Opublikowano

Wszyscy chwalą się swoim Ratem.. a mojego dzisiaj w(pipi)ało (i przy okazji "R8"). W sumie ok 500k $ poszło sie (pipi)...

Dzwoniłeś na ubezpieczenie ? Ja tak odzyskałem swoją Akume, odpalam gta ktoregos dnia nie ma w garazu, potem mi rozwalili jakies auto, dzwonie patrze a tam Akuma do odzyskania Oo Ew poczekaj do jutra może wróci np bez tuningu, różne dziwne rzeczy się dzieją. Np po ostatnim patchu spawny w misji się totalnie powaliły, wczoraj z chłopakami z forum graliśmy i raz 3 zespawnowało się w miejscu do którego mieliśmy dojechać, a ja na drugim końcu mapy Oo

Opublikowano (edytowane)

Heh

Co do aut, które zniknęły to dobrze by było jakby się jednak pojawiły znowu.. ale dzisiaj nie było ich też na ubezpieczeniu.

Rzecz w tym, że miałem mały garaż i żeby kupić to pseudo R8 musiałem pozbyć się 1 auta (a później drugiego żeby zrobić miejsce na Rata). Chyba w czwartek kupiłem inny dom z większym garażem i niby było ok... aż dzisiaj odpalam online i widzę zawartość garażu sprzed kilku dni (z pojazdami, których się pozbyłem zamiast nowych).

e: Póki co nic nie wróciło...

Edytowane przez Emet
Opublikowano

U mnie nareszcie pojawiły się ciężarówki z pieniędzmi. P(pipi)yłem dziś jedną i tak się skończyła ucieczka przed policją :D

Najlepszy sposób na ciężarówki to podjazd do tyłu, wyrzucenie bomby przylepnej na środek tylnych drzwi, i zdetonowanie tego w ruchu z dala od innych samochodów, żeby furgon nie wybuchł. Zebranie ok 7k z ziemi i jazda do następnej furgonetki. Dzisiaj w parenaście min. nazbierałem ok 40k.

Opublikowano

Najlepszy sposób na ciężarówki to podjazd do tyłu, wyrzucenie bomby przylepnej na środek tylnych drzwi, i zdetonowanie tego w ruchu z dala od innych samochodów, żeby furgon nie wybuchł. Zebranie ok 7k z ziemi i jazda do następnej furgonetki. Dzisiaj w parenaście min. nazbierałem ok 40k.

ale ze jak? masz furgonetki jedna za druga? nie respia sie one aby czasem co m/w godzine cz.rz.?