Colin 1 973 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 tak. wcześniej trzeba było kombinować żeby je zdobyć. muszę później sprawdzić czy kupiony buggy ma jakieś tuningi bo wcześniej nawet do LSC nie można było nim wjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 E no to szkoda, to opycham rebela jak wrócę do domu. Ten plazowy buggy widze ma swietne tuningi i ponoc jest mega frajda z jazdy, ciekawe czy Vana mozna stuningowac jak yak Youge, to bym chetnie podmienil moj woz druzyny A na tego bo ponoc jest 4 miejscowy, a Youga tylko 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 van ma tylko mechaniczny niestety. ten śmieszny Karin ma delikatny wizualny. najlepiej to buggy się prezentuje i chyba go postawie na wolnym miejscu w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) Pozostaje czekać na dzień, w którym będzie można jeździć i modować Gang Burrito. Kalahari mnie ciekawi, kojarze to autko z filmami Z De Funesem o Żandarmie Edytowane 19 listopada 2013 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 miałem to samo skojarzenie ale nawet dachu nie można zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 (pipi) zepsuły criminal records Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 Hahaha kocham ten hejt Koniec levelowania :} Może kiedyś się poziomy wyrównają i ludzie ze 150 levelem będa potrafili przejść najprostszą misję bez zginięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 mam 148 lvl i potrafię przycięli znowu w paru aspektach. zamiast zając się funkcjonalnością to wykastrowali możliwości. btw uważajcie jeśli będzie kończyć misję prowadząc cudzy pojazd. kumpla po misji loadowało w nieskończoność, wyszedł do dasha, odpalił ponownie i wyskoczył mu komunikat o samouczku. już myślał, że go wyzerowało (4 raz). u mnie podobnie było. jechałem furą kumpla, on odprowadził tira. zajechaliśmy na miejsce. on miał 5 sekund loadinga, ja po 5 minutach musiałem zrestartować grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) To, że przytemperowali przestępczy rekord to jedno (moze i dobrze).. ale czemu zredukowali drastycznie wygrane w innych wyścigach? Nadal system zaproszeń jest (pipi)owy jak barszcz - te podziały związane z ekipamy i fakt, że tylko host może zapraszać ludzi. Dodatkowo coś chyba znowu z(pipi)ali, bo dzisiaj na 4 podejścia do misji (2 rózne misje) 3 razy wyskoczyło niepowodzenie z komunikatem, że skończyły się życia.. mimo, że w grze wciąż byli żywi gracze. Edytowane 19 listopada 2013 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 Ile hajsu może wypaść po napadnięciu na opancerzoną furgonetke? Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 Jak dalej to nie wiem, ale na 45 levelu napadalem na pierwsza to 'az' cale 1700 wylecialo.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 to jest random. czasami 2k, czasami 5, max miałem 10-12 tysi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 zbija mi, że tak ciężko znaleźć kogoś do pogrania w tenisa póki co trzy mecze zagrałem i każdy ucieka, bo za mocno w pipke dostają Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 Zmiany w wyścigach są jak dla mnie logiczne i tak to powinno wygladać od początku, tu cały changelog The Bad Sport penalty for destroying personal vehicles has been reduced significantly. Players will no longer receive a Bad Sport penalty when they are in a non-moving tank and other players crash a vehicle into them. The GTA$ and RP rewards for Races, Deathmatches and Parachuting are now based on the average time they take to complete. Players now receive GTA$ and RP rewards when failing a cooperative Job or being a member of the losing team during a Versus Mission, depending on how long the Job / Mission lasts. Players now receive a bonus GTA$ multiplier for Missions when played at the higher difficulty levels (Normal = 1.25, Hard = 1.5). In Team Deathmatch, all players on a team now receive the same GTA$ and RP rewards, with the winning team getting roughly 4-5x what the losing team receives. Removed some instances of debris in specific Races, including the cardboard from the 'Down the Drain' Race. Deliveries from Pegasus have been reduced from $1,000 to $200. The cost of removing a wanted level by calling Lester has now been scaled based on the amount of stars you have - at a cost of $200 per star. Restricted cars and vehicles that have been added to player garages through exploits have been removed. This includes tanks, helicopters and police vehicles. The following vehicles have been added to the southernsanandreassuperautos.com website in-game: BF Dune Buggy, Canis Bodhi, Karin Rebel, Maibatsu Sanchez 2, Vapid Sadler, Vapid Sandking SWB. To eliminate any remaining vehicle loss issues, an additional automatic cloud save will occur when purchasing a vehicle or vehicle modification Mi się podoba, że R* przyjęło model Valve - proba delikatnego zmieniana rzeczy, na ktore najbardziej narzekaja gracze, jak nie wypali to za miesiac bedzie kolejny title update i znowu cos przetunuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) Brawa dla R* za upiększenie Graczom życia w myśl Tuskowej zasady "by grało się lepiej". Edytowane 19 listopada 2013 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 Chyba też przestanę grać, nie da się już zarobić 100k w 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 Cieszę się, że mam tyle czasu na granie co Ty żeby zdobyć 100lvl wcześniej trzeba było zagrać 60h, a teraz? 260h? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 No i bardzo dobrze, ja gram od premiery sobie lajtowo i mam raptem 81 level, większość XP na misjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 dokładnie, najlepiej robić expa na misjach. kilka razy trafiło mi się grać z kolesiami z wyższymi levelami to nie dość, że misje były kozackie to jeszcze wpadało po kila tysi expa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Race Laps Length Players Payout Winning Time RPDipping In 2 4.07 13 $8,750 5:35 3650Grass Route ptp 3.26 11 $4,380 2:21 2250Route 68 ptp 3.81 15 $4,380 2:18 2250Power Trip ptp 2.53 15 $4,380 2:07 1875 Dla mnie git. Ale hejt jest fantastyczny na sieci Nagle ludzie, którzy jednym/dwoma wyścigami zarobili na Addery itd będą musieli pograć więcej i o zgrozo może nawet odpalić inne zajęcia w grze :o Wielka szkoda, że tak ta gra nie wygladała od początku. Wtedy kupno drogiego apartamentu czy Addera oznaczałoby, że ktoś poświęcił dużo czasu tej grze i się wyróżnia, teraz Ci co jeżdżą Adderami z levelem 150 to od razu są szufladkowani jako mistrzowie Nascar i grinderzy, bo kupno dowolnego auta czy apartamentu oznaczało X * Criminal Records/Down the Drain. Mam wrażenie, że 3/4 community online nie gra w tą gre, bo jest naprawde dobra, tylko, żeby wbić platynę za 100 level, kupić jak najszybciej wszystko co się da, ewentualnie mieć 2.5x wyższy level niż wynosi przeciętna w danej sesji. Widać mimo wszystko, ze premiera online powinna być nie 2 tygodnie po singlu, ale przynajmniej 2 miesiące. Two person race on criminal records with 2 laps. No boost in XP (OK that's cool). $250 for winning. f*ck YOU ROCKSTAR. One of my favorite rims is $22k at LSC. How am I supposed to be able to afford anything nice in the game Edytowane 20 listopada 2013 przez Bartg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 Ja już wbiłem setkę więc nie mam po co służej grać, chyba tylko żeby męczyć innych graczy jeżdżeniem po LS na motorze i strzelaniu do każdego napotkanego ze snajperki. Nie usmiecha mi się tracić 20 minut na misję i 3k expa + 12k golda. no fucking way, zwłaszcza, że żadnego acziwmenta więcej za to nie dostanę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 Własnie o to chodzi, oby większość takich graczy po wbiciu trofika poszło sobie gdzie indziej dając innym czerpać przyjemność z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 Ale co niby komu przeszkadzało jeżdżenie innych dookoła więzienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 Tak sobie zaglądam do tego tematu od czasu do czasu i mam niezłą beke, bo tylko jedna osoba ma niezły ból dupy o to że 90% ludzi glitchowało xD Bartg, ale teraz tak na poważnie, w każdym poście musisz napisać coś na ten temat, wystarczyło raz, góra dwa razy ale to już się ciągnie od czasu premiery, nie za długo? Graj sobie jak chcesz i daj innym grać jak chcą. Przecież nie jeździsz z nimi w kółko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 widocznie to, że mają apartamenty i wypasione garaże. do około 40-45 lvl grałem w miarę normalnie. później zacząłem boostować ze względów bezpieczeństwa. były cyrki ze znikaniem profili bądź ich zerowaniem (kumplowi 3 razy się przytrafiło) więc im wyższy level miałem, tym szybciej chciałem skończyć dla świętego spokoju. teraz mam prawie 149 i nadal gram z ekipą dla rozrywki. w misjach nie ginę, Adderem gardzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi