Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam często go widziałem. na 10 prób ze 4-5 razy stał. doczytałem w opisie update'a że to małe zadośćuczynienie dla tych, którzy mieli ten samochód w garażu po (płatnym tuningu) a którym zniknął. po którejś aktualizacji załatali między innymi wprowadzanie policyjnych wozów do garażu i Rat oberwał chyba rykoszetem. dlatego samo auto jak i tuningi za free żeby ludki mogli sobie na nowo go zrobić.

mały tip - dobroć z Ratem potrwa do następnej aktualizacji więc jeżeli ktoś chce to niech sobie zrobi zawczasu zanim znowu będzie płatny.

Opublikowano

W weekend zauważyłem że można już odpalać misje coop od Lestera, Martina i całej reszty poprzez menu online -> jobs -> host -> missions. Koniec z wydzwanianiem do zleceniodawców :)

• Plusik 1
Opublikowano

zajmuje to pewnie tyle samo. R* moglby pojsc na reke i dac mozliwosc customizacji telefonu, tak zeby mozmna bylo dane funkcje sobie ustawic w jakims menu skrotow, jak lester-job, merryweather- transport smiglowcem, itd. i najwazniejsze co mnie do (pipi)icy zawsze doprowadza- mozliwosc odzyskiwania aut od Mors Mutual Insurance po kilka na raz a nie pojedynczo.

Opublikowano

4 marca pojawi się "biznesowy" dodatek.

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52200/GTA-Online-The-Business-Update-Coming-Next-Week-Tuesday

dostaniemy 3 nowe luksusowe wozy, 2 bronie, samolot oraz zestaw ubrań. póki co nic nie wiadomo o cenie ale dodatek prawdopodobnie będzie darmowy jak poprzednie.

z czasem mają się też ukazać informacje na temat przyszłych dodatków, w tym napadów.

jeżeli ktoś jeszcze nie wykupił wszystkiego z walentynkowego dodatku to ma czas do 2 marca. ponadto z nowym updatem zniknie darmowy rat-loader oraz darmowe tuningi do niego więc jeżeli ktoś chce mieć to auto w garażu niech się spieszy.

Opublikowano

Roosevelt to element, nazwijmy to, sezonowego dlc. wypuścili z okazji walentynek więc ograniczony termin ważności. nowy dodatek to już nieco większy kaliber więc podejrzewam, że te auta i reszta będą już zawsze dostępne.

grubsze dlc ponoć ma być ale póki co bardziej skupiają się na łataniu dziur i usuwaniu wszystkich możliwych trików zamiast zabrać się do roboty nad porządnym dodatkiem by gracze chcieli grać a nie szukać furtek. beka bo po każdej aktualizacji, parę godzin, dzień lub dwa i już są filmiki na YT z nowymi trikami.

dodatkowy garaż, chociaż garaż, to już teraz praktycznie mus. 10 miejsc parkingowych to zdecydowanie za mało. teraz bez problemu bym 20 zapełnił.

Opublikowano

dlatego zawsze, zawsze gram ze swoja ekipą. zawsze znajdzie się coś dobrego i zabawnego do roboty. nie ma chaosu i bezsensownego mordowania.

btw 385 godzin spędzonych w multi. przeszło 16 dni. fuck o_O

Opublikowano

W końcu muszę wrócić do online, pokończyłem inne gry to można pociskać, jak coś chętnie wbije na jakieś stunty itd, w sumie mogliby to ustawienie z filmu udostępnić, albo sami zrobimy :D

Ciekawe jakie ceny dadzą, sprzedam Stingera GT to może mi na któreś wystarczy.

Opublikowano
Turismo: 500k - full speed, 4.5 bars acceleration, 2 bars braking, 4 bars traction

Alpha: 150k - full speed, 4 bars acc, 1.75 brake, 3.8 traction - sports

Jester: 240k - Same as the Alpha

Vestra Airplane: 950k

Gameplay/Vehicle Changes

- Update added cars selling for normal value before old patch.

- SP2MP Glitch still working. (Lag Switch)

- Cars stolen off of the streets then customized now sell for normal value. (It was 10k before if the car wasn't bought off of the websites.

- Slipstream on/off option added to races

- Five new "classical" horns added at LSC

- New Gestures - Air thrust, Dock, Knuckle crunch

- Green and Purple tire smoke now available at LSC

- Mechanic is still gone, R.I.P

- Hard mode now gives 1.5x more RP and CASH

- New website found: www.visitthealamasea.com

- New GTA Online logo when switching characters.

- Clean Karin Rebel can now be stored.

Improvements/Fixes:

- NOS Glitch Patched (?) - Cars are still in the garage, although cannot replicate the glitch.

- Instead of Home on the Quick GPS it now says ''address'', possibility of owning multiple properties soon - Not currently possible.

- SP2MP no longer works without a lag switch.

- Several more Car Duplication glitches fixed.

• Plusik 2
Opublikowano

też się wnerwiłem. fajna pukawka. mieli zostawić, nawet przed nową aktualizacją napisali by jeszcze zakupić co się chce bo wszystko zniknie a to co kupione miało zostać. mam nadzieję że poprawią to i zwrócą zabawki.

co do aut to Jester okazał się rewelacyjny. przetestowałem go na singlu i zrobił świetne wrażenie. na multi pogoniłem Addera i za 700k które za niego dostałem akurat kupiłem i zmodyfikowałem Jestera. świetna fura.

jak będziecie nim pędzić przez miasto i zobaczycie przed sobą hummera albo inną terenówkę to polecam wbić się na pełnej kurtyzanie w jego tył. fajne efekty potrafią być :D

btw wydaje mi się czy nieco pogrzebali w fizyce bo jakoś tak inaczej się jeździło wczoraj, lepiej.

Opublikowano

Jester jest genialny miłość od pierwszego przejechanego kilometra.

Też mam wrażenie ze pozmieniali coś z fizyką i wreszcie pojazdy się normalnie brudzą,przed nowym updatem raz sie brudziły a raz nie.

Opublikowano

Cudny jest ten Jester aka Acura NSX. Wieszkosc modyfikacji ktore sa do niego niestety psuja wyglad auta. Ja smigam ciemnoszarym :) reszte aut oddaje na licytacje :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

panie i panowie, dzieje się :sweat:

1) w przyszłym tygodniu będzie aktualizacja, dająca nowe możliwości tworzenia własnych rozgrywek, w tym Capture

2) w drodze jest dodatek High Life, który da nam:

- broń Bullpup Rifle

- motocykl Dinka Thrust

- 3 wypasione fury, w tym Pegassi Zentorno i Dewbauchee Massacro

- oczywiście ubranka

- nowe apartamenty

Ponadto będzie można posiadać 2 domy jednocześnie. fuck yeah!

actual_1396301035.jpg

3) w niedalekiej przyszłości pojawią się napady w koopie.

ogólnie przyszłe miesiące mają przynieść sporo dodatkowego kontentu, w tym również "very exciting Story Mode DLC"

:banana:

reszta poprawek i całe artykuły w linkach poniżej

http://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates

http://www.onlinecenter.pl/12634/Aktualnosci/Wiosenne-zmiany-w-Grand-Theft-Auto-Online.html