Colin 1 973 Opublikowano 18 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2014 ja tam często go widziałem. na 10 prób ze 4-5 razy stał. doczytałem w opisie update'a że to małe zadośćuczynienie dla tych, którzy mieli ten samochód w garażu po (płatnym tuningu) a którym zniknął. po którejś aktualizacji załatali między innymi wprowadzanie policyjnych wozów do garażu i Rat oberwał chyba rykoszetem. dlatego samo auto jak i tuningi za free żeby ludki mogli sobie na nowo go zrobić. mały tip - dobroć z Ratem potrwa do następnej aktualizacji więc jeżeli ktoś chce to niech sobie zrobi zawczasu zanim znowu będzie płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 20 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2014 W weekend zauważyłem że można już odpalać misje coop od Lestera, Martina i całej reszty poprzez menu online -> jobs -> host -> missions. Koniec z wydzwanianiem do zleceniodawców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 zajmuje to pewnie tyle samo. R* moglby pojsc na reke i dac mozliwosc customizacji telefonu, tak zeby mozmna bylo dane funkcje sobie ustawic w jakims menu skrotow, jak lester-job, merryweather- transport smiglowcem, itd. i najwazniejsze co mnie do (pipi)icy zawsze doprowadza- mozliwosc odzyskiwania aut od Mors Mutual Insurance po kilka na raz a nie pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 4 marca pojawi się "biznesowy" dodatek. http://www.rockstargames.com/newswire/article/52200/GTA-Online-The-Business-Update-Coming-Next-Week-Tuesday dostaniemy 3 nowe luksusowe wozy, 2 bronie, samolot oraz zestaw ubrań. póki co nic nie wiadomo o cenie ale dodatek prawdopodobnie będzie darmowy jak poprzednie. z czasem mają się też ukazać informacje na temat przyszłych dodatków, w tym napadów. jeżeli ktoś jeszcze nie wykupił wszystkiego z walentynkowego dodatku to ma czas do 2 marca. ponadto z nowym updatem zniknie darmowy rat-loader oraz darmowe tuningi do niego więc jeżeli ktoś chce mieć to auto w garażu niech się spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 W końcu jakieś samochody konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 (edytowane) Śliczny samolocik niezłe bryki i G36 A i gdzie większe garaże i jakieś duże DLC ileż można czekać. Edytowane 27 lutego 2014 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 Ja znów nie mogę się doczekać. Ciekaw jestem czy te auta zostaną na stałe w ofercie czy znikną tak jak ma to stać się z Roosevelt'em. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 Mają zostać na stałe w singlu i w online jeśli je kupisz i zachowasz w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 Roosevelt to element, nazwijmy to, sezonowego dlc. wypuścili z okazji walentynek więc ograniczony termin ważności. nowy dodatek to już nieco większy kaliber więc podejrzewam, że te auta i reszta będą już zawsze dostępne. grubsze dlc ponoć ma być ale póki co bardziej skupiają się na łataniu dziur i usuwaniu wszystkich możliwych trików zamiast zabrać się do roboty nad porządnym dodatkiem by gracze chcieli grać a nie szukać furtek. beka bo po każdej aktualizacji, parę godzin, dzień lub dwa i już są filmiki na YT z nowymi trikami. dodatkowy garaż, chociaż garaż, to już teraz praktycznie mus. 10 miejsc parkingowych to zdecydowanie za mało. teraz bez problemu bym 20 zapełnił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 28 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 W takiej grze chyba nie ma opcji załatać wszystkie furtki do kombinowania i oszukiwania. Geniusz, aż szkoda, że prawie niemozliwe złapać fajną ekipe na multi i głównie jest sieczka bez sensu na każdym rogu. http://www.youtube.com/watch?v=djG4ZFM9H9I Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 28 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 dlatego zawsze, zawsze gram ze swoja ekipą. zawsze znajdzie się coś dobrego i zabawnego do roboty. nie ma chaosu i bezsensownego mordowania. btw 385 godzin spędzonych w multi. przeszło 16 dni. fuck o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 28 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 Trzeba miec ekipa i jeszcze gra musi byc na tyle laskawa zebys dolaczyl bez problemu, bo z PSXE ekipy to widze juz chyba prawie nikt nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 28 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 ja tam nie mam żadnych problemów. zawsze w 3 osoby gramy, czasami 4 i robimy swoje. łaska gry nam niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 28 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 W końcu muszę wrócić do online, pokończyłem inne gry to można pociskać, jak coś chętnie wbije na jakieś stunty itd, w sumie mogliby to ustawienie z filmu udostępnić, albo sami zrobimy Ciekawe jakie ceny dadzą, sprzedam Stingera GT to może mi na któreś wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 Turismo: 500k - full speed, 4.5 bars acceleration, 2 bars braking, 4 bars traction Alpha: 150k - full speed, 4 bars acc, 1.75 brake, 3.8 traction - sports Jester: 240k - Same as the Alpha Vestra Airplane: 950k Gameplay/Vehicle Changes - Update added cars selling for normal value before old patch. - SP2MP Glitch still working. (Lag Switch) - Cars stolen off of the streets then customized now sell for normal value. (It was 10k before if the car wasn't bought off of the websites. - Slipstream on/off option added to races - Five new "classical" horns added at LSC - New Gestures - Air thrust, Dock, Knuckle crunch - Green and Purple tire smoke now available at LSC - Mechanic is still gone, R.I.P - Hard mode now gives 1.5x more RP and CASH - New website found: www.visitthealamasea.com - New GTA Online logo when switching characters. - Clean Karin Rebel can now be stored. Improvements/Fixes: - NOS Glitch Patched (?) - Cars are still in the garage, although cannot replicate the glitch. - Instead of Home on the Quick GPS it now says ''address'', possibility of owning multiple properties soon - Not currently possible. - SP2MP no longer works without a lag switch. - Several more Car Duplication glitches fixed. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 Pojazdy ładne,bron taka sobie a teraz poproszę normalne duże DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 Szkoda, że znowu dali ciała i usunęli Gusenberga (karabin) z walentynkowego DLC. Wydaje mi się, że wszsytkie zakupione rzeczy miały zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 też się wnerwiłem. fajna pukawka. mieli zostawić, nawet przed nową aktualizacją napisali by jeszcze zakupić co się chce bo wszystko zniknie a to co kupione miało zostać. mam nadzieję że poprawią to i zwrócą zabawki. co do aut to Jester okazał się rewelacyjny. przetestowałem go na singlu i zrobił świetne wrażenie. na multi pogoniłem Addera i za 700k które za niego dostałem akurat kupiłem i zmodyfikowałem Jestera. świetna fura. jak będziecie nim pędzić przez miasto i zobaczycie przed sobą hummera albo inną terenówkę to polecam wbić się na pełnej kurtyzanie w jego tył. fajne efekty potrafią być btw wydaje mi się czy nieco pogrzebali w fizyce bo jakoś tak inaczej się jeździło wczoraj, lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Jester jest genialny miłość od pierwszego przejechanego kilometra. Też mam wrażenie ze pozmieniali coś z fizyką i wreszcie pojazdy się normalnie brudzą,przed nowym updatem raz sie brudziły a raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Cudny jest ten Jester aka Acura NSX. Wieszkosc modyfikacji ktore sa do niego niestety psuja wyglad auta. Ja smigam ciemnoszarym reszte aut oddaje na licytacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 Czy mi się wydaje, czy misje są trudniejsze na hardzie teraz ? Mam wrażenie, że przeciwnicy strzelają teraz do Ciebie celnie z kilometra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2014 panie i panowie, dzieje się 1) w przyszłym tygodniu będzie aktualizacja, dająca nowe możliwości tworzenia własnych rozgrywek, w tym Capture 2) w drodze jest dodatek High Life, który da nam: - broń Bullpup Rifle - motocykl Dinka Thrust - 3 wypasione fury, w tym Pegassi Zentorno i Dewbauchee Massacro - oczywiście ubranka - nowe apartamenty Ponadto będzie można posiadać 2 domy jednocześnie. fuck yeah! 3) w niedalekiej przyszłości pojawią się napady w koopie. ogólnie przyszłe miesiące mają przynieść sporo dodatkowego kontentu, w tym również "very exciting Story Mode DLC" reszta poprawek i całe artykuły w linkach poniżej http://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates http://www.onlinecenter.pl/12634/Aktualnosci/Wiosenne-zmiany-w-Grand-Theft-Auto-Online.html Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2014 Ten czerwony chyba Pegassi jaki piękny ładniejszy od jestera,jaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2014 zgadza się. już mam listę pojazdów jakie pozyskał i zmodyfikuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2014 Ooo kozak, w końcu wstawię do garażu kilka zwykłych fur z ulicy które mi się po prostu podobają nawet jak są kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi