Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ten dodatek z szkola latania to mozna samemu grac czy jak to jest ?
Ja w GTA V online w sumie zbyt duzo nie gralem - sa tam jakies wyzwania/zadania dla jednego gracza ?

Edytowane przez saptis
Opublikowano

to jest na tej samej zasadzie co w singlu. podjeżdżasz na lotnisko i masz wyzwania/lekcje do ukończenia. całkiem fajne ale momentami wkurzające. w połowie jestem. samemu możesz robić w prywatnej sesji.

około 90% misji i wyścigów możesz ograć samodzielnie. przy wyborze masz wymagania co do ilości graczy, niektóre wymagają 2, inne nawet 4 czy 6. pozostałe tryby to wiadomo, deathmatcha sam nie będziesz grał.

Opublikowano (edytowane)

Dzieki !
W takim razie czeka mnie sporo zabawy w trybie online, singla zrobilem juz jakis czas temu na 100%, ale w sumie jeszcze bym sobie pogral.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

challenge ze zbieraniem chorągiewek w szkole latania to jakaś poracha. Trzeba obmyślić sobie plan w jakiej kolejności je zbierać i jeszcze dali mało czasu na złoto. Chvj tam, będzie co robić. Ogólnie za złota w tej szkółce można nieźle zarobić za to mega plusik. 

Opublikowano (edytowane)

Gdzie jest ta szkola latania ?
Pobralem uaktualnienie, podczas loadingu byly reklamy, ale w grze nic nie ma - oczywiscie wlaczylem online, a nie singla.

Nic na mapie mi sie nie pokazuje.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

No wlasnie sie domyslam, ale u mnie ikonki samolotu wlasnie nie ma. 

Moze musze najpierw cos zrobic - nie wiem bo online gralem bardzo krotko, zrobilem postac, a pozniej jedna misje ta poczatkowa, wiec moze trzeba miec jakis okreslony level doswiadczenia
Teraz na mapie mam tylko flagi wyscigow, te teczki, gwiazdki jakies i sklepy, ale zadnego samolotu nie ma - z legendy tez szukalem i nic.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

No jasne - auto-update byl na PS3, nawet na loadingu reklamy byly nowe i w radiu mialem reklame San Andreas Flight School.
Moze jest tak jak pisalem i trzeba miec wyzszy level, ja mam chyba 3 czy 4 dopiero bo gralem bardzo malo.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

w sumie na tym etapie to masz bardzo mało możliwości więc możliwe ale wydaje mi się, że powinno być od razu. zaraz podjadę i sprawdzę.

restrykcji żadnych nie widziałem ale pograj i wbij chociaż ten 10 level żeby chatę kupić. może faktycznie trzeba postać rozkręcić żeby było.

Edytowane przez Colin
Opublikowano

Swoją drogą, to te zadania w szkole latania są naprawdę bardzo wymagające, a ten ostatni przelot, to czyste przegięcie XD

Opublikowano

Odpal sobie tę kamerę z dzioba samolotu, większa precyzja, udało mi się za pierwszym razem dzięki temu

Ja też oczywiście zaliczyłem, ale na złoto ciężko bardzo.

Opublikowano

Swoją drogą, to te zadania w szkole latania są naprawdę bardzo wymagające, a ten ostatni przelot, to czyste przegięcie XD

nie bylo zle, mam to na zloto :)  najgorsze bylo dla mnie latanie w formacji ale udalo sie szczesliwie zdobyc zloto. Najtrudniejsze dla mnie jest strzelanie do celu Buzzardem :P

Opublikowano

szkołę latania sobie odpuściłem za to rekreacyjnie kończę wszystkie wyścigi. lądowe już ogarnięte, teraz pora na powietrzne i motocyklowe. wodne to tak fuj.

btw nie wiem przy której aktualizacji pojawił się ten ficzer ale teraz wystarczy nacisnąć 2xup na d-padzie i od razu pojawia się kamerka. przydatne kiedy chce się coś szybko uchwycić. parę dobrych momentów mi umknęło bo właśnie zanim się włączył aparat to trochę trwało. wcześniej tego jakoś nie widziałem a często używam krzyżaka w górę do odpalania smsów.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...